Widok
wpadka
jak byscie zareagowaly gdybyscie teraz zaszly w ciaze?
ostatnio to spotkalo moja kolezanke....
ja sie caly czas nad tym zastanawiam, czy przyspieszylabym termin gdybym teraz zaszala (mam jeszcze 5 miesiecy), czy zostawilabym tak jak jest(w koncu tyle zalatwionych juz spraw), ale z kolei pokazanie sie na slubie ze sporym brzuszkiem....
ostatnio to spotkalo moja kolezanke....
ja sie caly czas nad tym zastanawiam, czy przyspieszylabym termin gdybym teraz zaszala (mam jeszcze 5 miesiecy), czy zostawilabym tak jak jest(w koncu tyle zalatwionych juz spraw), ale z kolei pokazanie sie na slubie ze sporym brzuszkiem....
Ja Ci powiem tak,moja kumpelka bardzo chciała dzidzię,bardziej niż ślub,zaszła w ciąże i zdecydowali,że jednak wezmą ślub jeszcze przed porodem.Brali w lutym,ona była w 5 miesiacu.Miała szytą na brzuszek sukienkę,wyglądała prześlicznie,nawet dobrze się czuła na samej imprezie,mimo,że poprzednio miała trochę "przejść szpitalnych".Wydaje mi się,że jak się babka dobrze czuje,to nie ma problemu czy bierze ślub w ciąży.Mnie to czeka,bo właśnie wyszło,że jestem w 1 miesiącu,ślub w czerwcu,więc będę w 2,5, w sukienkę mam nadzieję się zmieszczę,bo od 3 rośnie brzuszek i zamierzam się dobrze bawić.Tyle,że od alkoholu daleko.Pozdrawiam
Podswiadomie to bym chciala... Dlatego po slubie dlugo czekac nie zamierzamy (wlasciwie to prawie wcale nie zamierzamy czekac ;))
Jesli jest slub za 3,5 miesiaca to spoko - przeciez chyba nie bedzie jeszcze nic widac. Gdyby do slubu bylo 5 miesiecy to juz tak.. Ale faktycznie suknie mozna poszerzyc i wszystko bedzie ladnie :))) No i trzeba uwazac zeby nie szalec z tancami (o alkoholu juz nie wspomne..). tylko nie wiem co ze stresem przedslubnym... Tego sie nie da uniknac a jest to niewskazane.
Jesli jest slub za 3,5 miesiaca to spoko - przeciez chyba nie bedzie jeszcze nic widac. Gdyby do slubu bylo 5 miesiecy to juz tak.. Ale faktycznie suknie mozna poszerzyc i wszystko bedzie ladnie :))) No i trzeba uwazac zeby nie szalec z tancami (o alkoholu juz nie wspomne..). tylko nie wiem co ze stresem przedslubnym... Tego sie nie da uniknac a jest to niewskazane.