Widok
wpisujcie ogłoszenia z ulicy!
lumpex fuks ul grunwaldzka
1/2 etatu
to nie moje ogłoszenie ,nie nie
ja wczoraj przechodziłam i widziałam kartke na drzwiach tego sklepiku nie znam warunków pracy ani płacy.powodzenia:)
Jesli widzieliscie gdzies ogłoszenie o pracy /nie mówie o portalach tylko takie ''z ulicy'' no dajcie znac .Nie kazdy moze byc wszedzie:).Nie chodze po galeriach i innych manhatanach ale moze ktos cos zobaczy i komus sie przyda
pozdrawiam i życze miłego dnia
1/2 etatu
to nie moje ogłoszenie ,nie nie
ja wczoraj przechodziłam i widziałam kartke na drzwiach tego sklepiku nie znam warunków pracy ani płacy.powodzenia:)
Jesli widzieliscie gdzies ogłoszenie o pracy /nie mówie o portalach tylko takie ''z ulicy'' no dajcie znac .Nie kazdy moze byc wszedzie:).Nie chodze po galeriach i innych manhatanach ale moze ktos cos zobaczy i komus sie przyda
pozdrawiam i życze miłego dnia
Przechodząc dziś Świętojańską w Gdyni na jednej z piekarni wisiała karteczka, że zatrudnią piekarza (o ile dobrze pamiętam było to kawałek za "Pączusiem" i sklepem z zabawkami).
Jeszcze jedną karteczkę widziałam na oknie/drzwiach delikatesów na Starowiejskiej, że zatrudnią ekspedientkę. Nie pamiętam dokładnie, co to był za sklep, ale chyba było to kawałek za sklepem obuwniczym "Family", albo jeszcze trochę wyżej.
Inne ogłoszenie, które dziś widziałam dotyczyło roznoszenia ulotek, 3 godziny dziennie, 9zł/h. Karteczka wisiała na oknie punktu "Money now" (albo jakiegoś tego typu punktu, ale na 90% było to właśnie to) na Świętojańskiej.
Mimo, że nie podałam zbyt dokładnych informacji, mam nadzieję, że komuś pomogę, o ile będą jeszcze aktualne te ogłoszenia ;)
Jeszcze jedną karteczkę widziałam na oknie/drzwiach delikatesów na Starowiejskiej, że zatrudnią ekspedientkę. Nie pamiętam dokładnie, co to był za sklep, ale chyba było to kawałek za sklepem obuwniczym "Family", albo jeszcze trochę wyżej.
Inne ogłoszenie, które dziś widziałam dotyczyło roznoszenia ulotek, 3 godziny dziennie, 9zł/h. Karteczka wisiała na oknie punktu "Money now" (albo jakiegoś tego typu punktu, ale na 90% było to właśnie to) na Świętojańskiej.
Mimo, że nie podałam zbyt dokładnych informacji, mam nadzieję, że komuś pomogę, o ile będą jeszcze aktualne te ogłoszenia ;)
Odnośnie pracy w delikatesach, to się chyba nawet dziś ogłoszenie pojawiło:
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/ekspedientke-do-delikatesow-owocowo-warzywnych-ogl5849824.html
adres by się zgadzał, więc chyba o tych delikatesach pisalam wczoraj ;)
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/ekspedientke-do-delikatesow-owocowo-warzywnych-ogl5849824.html
adres by się zgadzał, więc chyba o tych delikatesach pisalam wczoraj ;)
Chociaż teraz już nie jestem taka pewna, czy chodzi o jedno i to samo xD Chyba jednak ja widziałam ogłoszenie na delikatesach kilkanaście kroków przed tym warzywniakiem...
Tak czy siak, jeśli ktoś poszukuje tego typu pracy, to ma dwie oferty w bliskiej odległości, więc powodzenia :)
Przepraszam za sianie zamętu ;p ;)
Tak czy siak, jeśli ktoś poszukuje tego typu pracy, to ma dwie oferty w bliskiej odległości, więc powodzenia :)
Przepraszam za sianie zamętu ;p ;)
Garść ogłoszeń widzianych dzisiaj:
~ młoda, energiczna osoba do pracy dorywczej (Świętojańska - powidło.pl)
~ miła, energiczna dziewczyna z doświadczeniem w handlu (Świętojańska - sklep funkcjonujący kiedyś pod nazwą Terranova, teraz się nazywa jakoś Outlet Moda)
~ do pracy w kwiaciarni pani z doświadczeniem (Starowiejska - Casablanca, podany był nr kontaktowy: 695-435-630)
~ stanowisko sprzedawcy (student) (Starowiejska - Księgarnia Tanie książki, CV zostawić w księgarni, w razie pytań podany był nr kontakowy: 663-933-207)
~ ekspedientka (Starowiejska 32 - Sklep z odzieżą damską Modar, wiadomość w sklepie)
~ sprzedawca (3. maja - Centrum Handlowe Super Cena Polska, jest to sklep głównie z odzieżą, obuwiem, ale też innymi przedmiotami-drobiazgami)
~ ekspedientka z doświadczeniem w handlu (Starowiejska ok. 42 - Żabka, wiadomość w sklepie)
~ uczeń/student, treść mniej więcej brzmiała tak: Chcesz zarobić na umowie zleceniu bez limitu czasu i pracy? Zapytaj w środku. (Starowiejska - BZ WBK)
~ piekarz (Świętojańska ok. 4 - Cukiernia Czernis, jest to to samo ogłoszenie, o którym pisałam kilka dni temu)
~ sprzedawca (Świętojańska ok. 4-8 - Żabka)
~ roznoszenie ulotek (Świętojańska - Money Now, jest to to samo ogłoszenie, o którym pisałam kilka dni temu)
~ zatrudnią pracowników (Świętojańska - Alkohole Toast, CV zostawić w sklepie)
~ kucharz, sprzedawca, praca na zmywaku, pomoc w kuchni (Marszałka Piłsudskiego - Green Way)
Chciałabym zaznaczyć, że nie wiem więcej na temat tych ogłoszeń. To są informacje, które widoczne były na kartkach wywieosznych na drzwiach/oknach ww. sklepów, nie wchodziłam tam i nie dopytywałam o więcej ;)
~ młoda, energiczna osoba do pracy dorywczej (Świętojańska - powidło.pl)
~ miła, energiczna dziewczyna z doświadczeniem w handlu (Świętojańska - sklep funkcjonujący kiedyś pod nazwą Terranova, teraz się nazywa jakoś Outlet Moda)
~ do pracy w kwiaciarni pani z doświadczeniem (Starowiejska - Casablanca, podany był nr kontaktowy: 695-435-630)
~ stanowisko sprzedawcy (student) (Starowiejska - Księgarnia Tanie książki, CV zostawić w księgarni, w razie pytań podany był nr kontakowy: 663-933-207)
~ ekspedientka (Starowiejska 32 - Sklep z odzieżą damską Modar, wiadomość w sklepie)
~ sprzedawca (3. maja - Centrum Handlowe Super Cena Polska, jest to sklep głównie z odzieżą, obuwiem, ale też innymi przedmiotami-drobiazgami)
~ ekspedientka z doświadczeniem w handlu (Starowiejska ok. 42 - Żabka, wiadomość w sklepie)
~ uczeń/student, treść mniej więcej brzmiała tak: Chcesz zarobić na umowie zleceniu bez limitu czasu i pracy? Zapytaj w środku. (Starowiejska - BZ WBK)
~ piekarz (Świętojańska ok. 4 - Cukiernia Czernis, jest to to samo ogłoszenie, o którym pisałam kilka dni temu)
~ sprzedawca (Świętojańska ok. 4-8 - Żabka)
~ roznoszenie ulotek (Świętojańska - Money Now, jest to to samo ogłoszenie, o którym pisałam kilka dni temu)
~ zatrudnią pracowników (Świętojańska - Alkohole Toast, CV zostawić w sklepie)
~ kucharz, sprzedawca, praca na zmywaku, pomoc w kuchni (Marszałka Piłsudskiego - Green Way)
Chciałabym zaznaczyć, że nie wiem więcej na temat tych ogłoszeń. To są informacje, które widoczne były na kartkach wywieosznych na drzwiach/oknach ww. sklepów, nie wchodziłam tam i nie dopytywałam o więcej ;)
Akurat w tamtym dniu zapisałam sobie w telefonie główne informacje z tych ogłoszeń ;)
Tylu nie byłabym w stanie zapamiętać za jednym razem, a że poprzednio nie zapamiętałam dokładnie szczegółów, to wolałam zanotować.
Mnie akurat te oferty nie odpowiadały, nie tego szukałam, ale może inne osoby z tego skorzystają :)
I ogłoszenie, które jakiś czas już widnieje na szybie sklepu (ale widziane również dzisiaj):
~ sprzedawca z orzeczeniem o niepełnosprawności (Piekarnia JL - Gdynia, niedaleko Witawy, przy przejściu dla pieszych, Widna 1)
Tylu nie byłabym w stanie zapamiętać za jednym razem, a że poprzednio nie zapamiętałam dokładnie szczegółów, to wolałam zanotować.
Mnie akurat te oferty nie odpowiadały, nie tego szukałam, ale może inne osoby z tego skorzystają :)
I ogłoszenie, które jakiś czas już widnieje na szybie sklepu (ale widziane również dzisiaj):
~ sprzedawca z orzeczeniem o niepełnosprawności (Piekarnia JL - Gdynia, niedaleko Witawy, przy przejściu dla pieszych, Widna 1)
Widziane dzisiaj:
- sprzedawcy do baru Green Way (niedaleko Urzędu Miasta w Gdyni)
- sprzedawca do cukierni T. Czernisz (Świętojańska, na kartce był podany mail i numery telefonów)
- fryzjerka (studio fryzjerskie/ sklep kosmetyczny na Starowiejskiej, obok salonu Plusa, podany był nr: 501 311 508)
- ekspedientka (Via Style - obuwniczy na Starowiejskiej)
- sprzedawcy do baru Green Way (niedaleko Urzędu Miasta w Gdyni)
- sprzedawca do cukierni T. Czernisz (Świętojańska, na kartce był podany mail i numery telefonów)
- fryzjerka (studio fryzjerskie/ sklep kosmetyczny na Starowiejskiej, obok salonu Plusa, podany był nr: 501 311 508)
- ekspedientka (Via Style - obuwniczy na Starowiejskiej)
- EKSPEDIENTKA Cukiernia Justynka CV zostawić w sklepie, Świętojańska
- KASJER Fortuna Zakłady Bukmacherskie, Świętojańska (umowa o pracę)
- SPRZEDAWCA Delikatesy całodobowe TOB, wiadomość w sklepie, Świętojańska
- EKSPEDIENTKA Sandro, Świętojańska
- OSOBA DO PRACY Lewiatan, wiadomość w sklepie, obok Rossmanna na Starowiejskiej
- Żabka poszukuje kandydatów na ajentów, wiadomość w sklepie, Świętojańska 4/8
- KUCHARZ i POMOC KUCHENNA, CV zostawić w lokalu, Pociąg do makaronu, Świętojańska
- KASJER Fortuna Zakłady Bukmacherskie, Świętojańska (umowa o pracę)
- SPRZEDAWCA Delikatesy całodobowe TOB, wiadomość w sklepie, Świętojańska
- EKSPEDIENTKA Sandro, Świętojańska
- OSOBA DO PRACY Lewiatan, wiadomość w sklepie, obok Rossmanna na Starowiejskiej
- Żabka poszukuje kandydatów na ajentów, wiadomość w sklepie, Świętojańska 4/8
- KUCHARZ i POMOC KUCHENNA, CV zostawić w lokalu, Pociąg do makaronu, Świętojańska
praca w Lidlu
Robiąc wczoraj zakupy w Lidlu usłyszałam rozmowę kasjerki z klientką. W Lidlu w Gdańsku przy ul. Marynarki Polskiej zwolniło się 7 osób i obecnie szukają tam pracowników. Kasjerka powiedziała, że warunki pracy są całkiem niezłe - ja nie dopytywalam, ale poszłam za ciosem. Na stronie Lidla w zakładce "praca" są oferty z Gdańska, Sopotu, Gdyni i Rumii.
Wiele kobiet marzy o rycerzu w lśniącej zbroi. Ale większość musi zadowolić się giermkiem
w dziurawych skarpetkach.
Delikatesy Monopolowe, Gdańsk, ul. Kołobrzeska. Szukałam nr budynku, ale nie znalazłam, google street view pokazuje mi nr 62 (to jest parterowy budynek obok Miejskiej Hali Sportowej). Na drzwiach kartka z informacją, że szukają pracownika - CV zostawić w sklepie.
Mam nadzieję, że komuś pomogłam :)
Mam nadzieję, że komuś pomogłam :)
Wiele kobiet marzy o rycerzu w lśniącej zbroi. Ale większość musi zadowolić się giermkiem
Na Witominie w sklepie z mięsem/ wedlinami wewnątrz Tesco (ul. Słoneczna) była informacja, że poszukują kogoś. Był też podany nr telefonu, ale nie zapisałam. Może jednak, jeśli komu takie ogłoszenie odpowiada, to samemu pójdzie zobaczyć, spisać nr i skontaktować się ;)
(ogłoszenie było widziane wczoraj)
(ogłoszenie było widziane wczoraj)
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/wykladanie-towaru-makro-gdynia-ogl7244483.html Ale za jaką kwotę to drżyjcie posłowie....
hahaha to nic teraz są też ogłoszenia z auchana itp . w jednym z marketów za wykładanie towaru 3 razy w tygodniu 200 z groszem złotych za miesiąc netto ! kpina
Alfa -> Doris kwiaciarnia szuka florystki ( z doświadczeniem )
sklep z naprzeciwko hali targowej z różnymi pierdołami indyjskimi czy jakoś tak szuka studenta do pracy :)
Alfa -> Doris kwiaciarnia szuka florystki ( z doświadczeniem )
sklep z naprzeciwko hali targowej z różnymi pierdołami indyjskimi czy jakoś tak szuka studenta do pracy :)