Widok

wpisujcie ogłoszenia z ulicy!

lumpex fuks ul grunwaldzka
1/2 etatu

to nie moje ogłoszenie ,nie nie
ja wczoraj przechodziłam i widziałam kartke na drzwiach tego sklepiku nie znam warunków pracy ani płacy.powodzenia:)

Jesli widzieliscie gdzies ogłoszenie o pracy /nie mówie o portalach tylko takie ''z ulicy'' no dajcie znac .Nie kazdy moze byc wszedzie:).Nie chodze po galeriach i innych manhatanach ale moze ktos cos zobaczy i komus sie przyda
pozdrawiam i życze miłego dnia
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 0
miało być o ogłoszeniach z ulicy a nie jakiś shit
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12
"Galeria Bałtycka"

Kwiaciarnia "Doris" - szukają florystki

Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

wpisujcie ogłoszenia z ulicy

to dobry pomysł z wpisywaniem tu ogłoszeń zauważonych gdzieś po drodze
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
moze ktos cos zauwazył i wpisze?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przechodząc dziś Świętojańską w Gdyni na jednej z piekarni wisiała karteczka, że zatrudnią piekarza (o ile dobrze pamiętam było to kawałek za "Pączusiem" i sklepem z zabawkami).

Jeszcze jedną karteczkę widziałam na oknie/drzwiach delikatesów na Starowiejskiej, że zatrudnią ekspedientkę. Nie pamiętam dokładnie, co to był za sklep, ale chyba było to kawałek za sklepem obuwniczym "Family", albo jeszcze trochę wyżej.

Inne ogłoszenie, które dziś widziałam dotyczyło roznoszenia ulotek, 3 godziny dziennie, 9zł/h. Karteczka wisiała na oknie punktu "Money now" (albo jakiegoś tego typu punktu, ale na 90% było to właśnie to) na Świętojańskiej.

Mimo, że nie podałam zbyt dokładnych informacji, mam nadzieję, że komuś pomogę, o ile będą jeszcze aktualne te ogłoszenia ;)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Odnośnie pracy w delikatesach, to się chyba nawet dziś ogłoszenie pojawiło:
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/ekspedientke-do-delikatesow-owocowo-warzywnych-ogl5849824.html
adres by się zgadzał, więc chyba o tych delikatesach pisalam wczoraj ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chociaż teraz już nie jestem taka pewna, czy chodzi o jedno i to samo xD Chyba jednak ja widziałam ogłoszenie na delikatesach kilkanaście kroków przed tym warzywniakiem...
Tak czy siak, jeśli ktoś poszukuje tego typu pracy, to ma dwie oferty w bliskiej odległości, więc powodzenia :)
Przepraszam za sianie zamętu ;p ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Centrum Kowale do gabinetu kosmetycznego poszukują fryzjerki i kosmetyczki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gdańsk, Al. Grunwaldzka 116, nieododal przystanku tramwajowego Wrzeszcz - Klonowa, biuro handlowe - firma SANTI - branża
sprzedaż art. BHP - Panią do pracy na stanowisko Sprzedażowe.
Panów nie chcą :(, bo bym się dopytał o aktualność, jak szedłem Wrzeszczem zapytać o sprzęt BHP.
w Doris juz kogos zatrudnili
Garść ogłoszeń widzianych dzisiaj:

~ młoda, energiczna osoba do pracy dorywczej (Świętojańska - powidło.pl)

~ miła, energiczna dziewczyna z doświadczeniem w handlu (Świętojańska - sklep funkcjonujący kiedyś pod nazwą Terranova, teraz się nazywa jakoś Outlet Moda)

~ do pracy w kwiaciarni pani z doświadczeniem (Starowiejska - Casablanca, podany był nr kontaktowy: 695-435-630)

~ stanowisko sprzedawcy (student) (Starowiejska - Księgarnia Tanie książki, CV zostawić w księgarni, w razie pytań podany był nr kontakowy: 663-933-207)

~ ekspedientka (Starowiejska 32 - Sklep z odzieżą damską Modar, wiadomość w sklepie)

~ sprzedawca (3. maja - Centrum Handlowe Super Cena Polska, jest to sklep głównie z odzieżą, obuwiem, ale też innymi przedmiotami-drobiazgami)

~ ekspedientka z doświadczeniem w handlu (Starowiejska ok. 42 - Żabka, wiadomość w sklepie)

~ uczeń/student, treść mniej więcej brzmiała tak: Chcesz zarobić na umowie zleceniu bez limitu czasu i pracy? Zapytaj w środku. (Starowiejska - BZ WBK)

~ piekarz (Świętojańska ok. 4 - Cukiernia Czernis, jest to to samo ogłoszenie, o którym pisałam kilka dni temu)

~ sprzedawca (Świętojańska ok. 4-8 - Żabka)

~ roznoszenie ulotek (Świętojańska - Money Now, jest to to samo ogłoszenie, o którym pisałam kilka dni temu)

~ zatrudnią pracowników (Świętojańska - Alkohole Toast, CV zostawić w sklepie)

~ kucharz, sprzedawca, praca na zmywaku, pomoc w kuchni (Marszałka Piłsudskiego - Green Way)

Chciałabym zaznaczyć, że nie wiem więcej na temat tych ogłoszeń. To są informacje, które widoczne były na kartkach wywieosznych na drzwiach/oknach ww. sklepów, nie wchodziłam tam i nie dopytywałam o więcej ;)
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

wpisujcie ogłoszenia z ulicy!

~net. i tak wspaniale zapamietałaś - ja tak nie potrafię - podziwiam :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Akurat w tamtym dniu zapisałam sobie w telefonie główne informacje z tych ogłoszeń ;)
Tylu nie byłabym w stanie zapamiętać za jednym razem, a że poprzednio nie zapamiętałam dokładnie szczegółów, to wolałam zanotować.
Mnie akurat te oferty nie odpowiadały, nie tego szukałam, ale może inne osoby z tego skorzystają :)

I ogłoszenie, które jakiś czas już widnieje na szybie sklepu (ale widziane również dzisiaj):
~ sprzedawca z orzeczeniem o niepełnosprawności (Piekarnia JL - Gdynia, niedaleko Witawy, przy przejściu dla pieszych, Widna 1)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
gdynia dąbrowa, szukają pracownika do sklepu spożywczego ANKA na ul. Kolendrowej. więcej szczegółów w sklepie. dodam, że ogłoszenie to wisiało już jakiś czas temu, a teraz już tam nie bywam więc może być już nieaktualne.
a wie ktos cos o gdansku? bo co widze to tylko gdynia
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gdańsk Fashion House poszukuje sprzedawców do sklepu z galanterią skórzaną- nowo otwierany sklep- o ile dobrze pamiętam Salamandra.
W Gdańsku w CH Morena poszukują pracowników do sklepu z herbatami i kawami (obok punktu gdzie się dorabia klucze), wisi kartka na szybie
Kasjer-sprzedawca, Sieć 34, Wrzeszcz, Słowackiego x Reymonta
na chelmie to samo co wyzej
do góry