Widok

wróciłem ^^

image

tęskniliście? ^_^
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7
Spokojnie, bez paniki ;-) Niulka znajdzie hasło gdzieś w swoich zapiskach, ale nie dziś. Nie potrzebuję go "na gwałt" więc nie szukam na razie :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
i to jest prawidłowy mail^^
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Żeby napisać do 137, trza się zalogować. Chyba, że zna się do Niego bezpośredniego maila. Gdyby Niulka znała, to już by konto odzyskała.
Proponuję Niulce, żeby napisała na forum@trojmiasto.pl
napisz do admin137, z pewnością pomoże:)
Żebyś mi tylko mógł podpowiedzieć, jakie ja miałam hasło do swojego konta tutaj to byłoby fajnie ;-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
cześć Niulka:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
ojej :-) Hal wrócił! Dzień dobry :-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wypad trollu na bagna.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6
@pytam - jestem na forum krótko, @Halewicza jeszcze nie znam, choć co nieco obiło mi się o uszy...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
mmmm...dziękuję za diagnozę, będę o tym pamiętać^^ Coś jeszcze ciekawego masz do napisania?

p.s. to skoro uważasz mnie za kalekę, ba! mam zaburzenia dysocjacyjne tożsamości, to czemu wchodzisz ze mną w polemikę? hm? o_O
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
specyficzny rodzaj ułomności, mnie nazywasz hejterem a w przytoczonym temacie z forum, ty nim jesteś. Delikatnie mówiąc cierpisz na zaburzenie dysocjacyjne tożsamości.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
a na czymże ma polegać moje kalectwo?^^
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja z kalectwa mam na myśli ciebie, się nie cieszę.Przytoczę cytat z Rewizora "Z czego się śmiejecie? Z siebie samych się śmiejecie! "
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
śmiać się^^
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
już dałeś pierwszy popis swojej "inteligencji" w temacie http://forum.trojmiasto.pl/Chce-zaczac-sie-odchudzac-t544782,1,100.html
Śmiać się, czy płakać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
oooo mój nowy hejter^^ Pytaj, pytaj:) Kto pyta nie błądzi^^ Tylko z sensem pytaj^^
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
sorki, ale jestem przewrażliwiony. Teraz wszystkie tematy będą zaśmiecane "mądrościami" płynącymi z H ydrantu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ech, @pytam, ja sobie tu żartuję, bawię się słowami, a tu taki sarkazm z Twojej strony...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hal - ile Cię nie było ? :)
nie posikaj się ze szczęścia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (115 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

muza na dziś (784 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry