Widok

Wróżka

dziewczyny znacie jakieś wróżki? okolice rumia - reda- gdynia...tylko sprawdzone :) pytam poważnie :P

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Czy mogłabyś podać namiary? Szukam wróżki w Rumi...dosyć pilnie...ewentualnie mailowo: joabal1@wp.pl
Dziękuję z góry...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jesli chodzi o Rumie to ja chodzę do jednej w Janowie.Jest naprawde dobra.Wróży z kart klasycznych.Seans trwa godzinę.Pani Joanna.Przesympatyczna i młoda.
Jak ktoś chce nr.to nie ma problemu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja nie byłam ale moja szwagierka 2 razy i za kazdym razem się sprawdziło
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
M Lady podasz namiary???

Monika, a ta o której Ty mówisz to sprawdzona??

te ich przepowiednie zgadzają się wam? Jutro obdzwonię i zobaczę kiedy będzie szansa się umówić :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wróżka Karolina z Gdyni, Polecam i uczęszczam do niej od 3 lat
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kornelia, zgadza sie P. Halinka :) Pokręciłam imiona :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a na morenie to pani Halinka.;-) a ja byłam z ciekawosci sobie kiedys i nie mieszam w to koscioła o nim mi lepiej nie wspominajcie hahaha
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
Ola. Sprawdzona z Gdyni 606 944 260.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
olenka tutaj sobie poczytaj troche

http://forum.trojmiasto.pl/Wrozka-t120354,1,50.html

a tak na marginesie dziwie sie ludziom ktorzy uwazaja sie za wierzacych chodza do wrozek . Pismo sw. wyraznie zakazuje tych wszystkich praktyk ,wrecz ostrzega gdyz wszystkie owe przepowiednie od i wrozby od Boga nie pochodza

jest dosc sporo zreszta na ten temat to mozna poczytac
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6
O tej co pisze Kornelia również słyszałam, chyba Pani Zosia
Podobno super wróży, moje kumpele do niej chodzą, i niby się sprawdza :)

Ja byłam raz w życiu u wróżki gdzieś jak się jedzie w strone Tczewa, i o zgrozo wszystko mi się sprawdziło. Co prawda nie w takim czasie jak ona mówiła, ale w przeciągu 3 lat co do joty sprawdziło się :)

Kumpela która była ze mną, i też podeszła do tego sceptycznie, mowi, że również jej się wszystko sprawdziło, i tak jak mi trochę w dłuższym czasie niż mówiła ta wróżka
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo dobrze mówią o wróżce Wiesi z Gdyni, os. Moniuszki.
Byłam u niej raz i mimo, iż jestem do wróżek nastawiona raczej sceptycznie, to się nie zawiodłam.
Pani Wiesia, starsza ciepła osoba, ma dość spory ruch w interesie, zaś jeśli chodzi o odpłatność, to bierze 'co łaska'.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
tez bylam u niej na Pustkach.eee lipa,mam za to taką u ktorej idzie wszystko teraz tak jak mowila i to na pewno nie sugeruję się tym co mowiła.....kolezanka tez była a to moja wspolniczka i wszystko sie zgadza a co dalej poczekamy....ale ona przyjmuje na moreniei bierze 100zl godzine gdzies wrozy z tarota i liczb.tel.602703230.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
tez tam byłam pustki cisowskie, stary dom, ale mi sie nie sprawdzilo siostrze tez nie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ta wróżka przyjmuje na Pustkach ulica chyba Pawia. Byłam u niej ze dwa razy, u mnie to co mówiła zgadzało się.
Wiem, że dużo ludzi do niej chodzi i są zadowoleni.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 4
tel. 586645249, ale nie wiem gdzie to jest, tzn. byłam u niej jakieś 3 lata temu, jechałam kolejką z Gdańska do Gdyni a później trolejbusem.... brała 25 zl ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
wiem,że było parę wątków o tej tematyce, ale chciałabym aktualne numery, opinie :) to dla mnei ważne...

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry