Widok

wrzesień 2009 (2)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czyli cd. wrzesień 2009 ???
tamten dluuugo sie otwiera

cezex na pewno czynny jest do 16...a od ktorej...glowy nie dam ale wydaje mi sie ze od 8.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mala mi, wlasnie ogladam zdjecia ze slubu kolezanki kolezanki i miala taka kiecke jak ty i rewelacyjne cos na szyje. napisz do mnie na gg 1671995 to ci podam link do jej galerii
ja bym bialo-srebrne kwiatki wybrala, ale moze to dlatego ze jestem bardziej zachowawcza i urode tez mam raczej delikatna...jezeli czujesz ze do Twojego charakteru, typu urody pasuja te bordowe...bedziesz sie w nich dobrze czula to wez te. sukienka sliczna. mi sie bardzo podoba. a welon zdecydowanie 2. a moze bez tej lamowki?
to jak brazowe to moze pomyslisz o jakichs zlotych kwiatach, takie ciemne zloto z brazem mi by sie widzialo, w kazdym razie jakies cieple kolory

bo jakos bordo kojarzy mi sie z taka hiszpanka, wiesz czarne wlosy flamenco... moze mam za duze skroty myslowe:)
Dzięki, ale rozumiem że nie wszystkim może się podobać :) Oczy mam brązowe (właściwie takie piwne), włoski do ślubu będą brązowe, no i oczywiście troszkę solarki :) Z natury jestem jasną brunetką :) I jak teraz?? Może będą pasować te ciemne??
agusia sukienka bardzo ladna, mimo że nie moje klimaty, welon znacznie bardziej podoba mi się drugi.
a jaki masz kolor włosów, oczu i karnację? na tym malutkim zdjęciu nic nie widać a jeśli jesteś jasną blondynką to takie ciemne kwiaty mogą się okazać za ciemne.
jeżeli są biało-srebrne to będą widoczne a ty będziesz mogła dobrać sobie bukiet w dowolnym kolorze
kurcze sama nie wiem, jak dasz te ciemniejsze kwiatki to razem z wiązanką może być za pstrokato i ciężko może być dobrać kwiatki pasujące do tych na sukni,
ja bym chyba jednak wolała te biało-srebrne kwiatki na sukience
dziewczyny proszę o jeszcze jedną radę- nie wiem czy zostać przy tych kwiatkach co są na zdjęciu? Zamówiłam specjalnie biało-srebrne, ale teraz sama się wiem czy nie będzie to wyglądało za blado :( Może białe zginą na tej sukience, ale z drugiej strony do tych bordowych musiałabym mieć w takim samym kolorze wiązankę...
Kurcze sama nie wiem co wy myślicie?? Ale tak szczerze...
tak to ta :D
jest śliczna :)
agusia85 to ta sukienka?

image
co do Twojej sukienki to jest śliczna- z podobnego materiału jak moja :) Tylko masz bardziej ozdobną niż ja :) Ja mówiąc szczerze chciałam mieć skromną i nie za drogą- nie ma co moim zdaniem wydawać ok 3 tys na strój na jedną noc :) Moja mi się podoba i to jest najważniejsze :)
Śliczna sukienka, do niej według mnie bardziej pasuje drugi welon
Nasz ślub 12.09.09
nie mam jeszcze fotek mojej sukienki- tylko takie zrobione na pierwszej przymiarce telefonem- więc są słabej jakości :(
Prześle ci linka to może wkleisz, tylko moja będzie na większym kole i będzie miała zamiast czerwonych białe kwiatki http://www.suknieslubnebj.com.pl/album3/album/slides/6.html
a jaką masz sukienkę?
dzięki bardzo :) Teraz czekam na komentarze który ładniejszy- sukienka jest dość skromna, ale mam kupiony jeszcze diadem więc może to będzie za dużo??

Czekam na opinie który ładniejszy :)
mi osobiście bardziej podoba się ten drugi
welony agusi85:

1.
image

2.
image
wysłane teraz czekam na komentarz i fotki :)
a sukienkę będę miała taką:

image
do góry