Widok

wrzesień 2009 (2)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czyli cd. wrzesień 2009 ???
tamten dluuugo sie otwiera

cezex na pewno czynny jest do 16...a od ktorej...glowy nie dam ale wydaje mi sie ze od 8.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dobry pomysł z drugą częścią wątku :)

Hop
Nasz ślub 12.09.09
no extra!!! tam juz masakrycznie dlugo sie otwieralo:) a wracajac do sukni, to wiecie co babka dzisiaj na przymiarce w salonie mi powiedziala? ze nosze rozmiar o 2 wiekszy niz w rzeczywistosci, czyli dodala mi jakies 6 kg, i dlatego u niej nic nie kupie:)
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
to co gadają baby z salonu trzeba przez sitko przepuścić. mi kiedyś chciała baba wcisnąc suknie 38, a noszę 34 ! i podbno była w sam raz !!
...a potem przyjdą noce
jak psy wierne pod nasz dom...
hehehe no masz racje kreska, kurde ale mnie wnerwila, bo tak wiesz trzyma mi ta suknie z tylu i z takim namyslem w glosie i mina odpowiednia mowi mi te slowa...:)
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
najlepiej chodzic z psiapsiółą , taka wygadaną ;)
...a potem przyjdą noce
dziewczyny nie przesadzajcie rozmiar rozmiarowi nierowny!
nie chodzi o numerację. chodzi o to, ze była ewidentnie za duża.
...a potem przyjdą noce
a na mnie wszystkie w salonach za male:) za to plus jest taki ze nikt mi nie wciskal ze sa dobre:)

a cezex jest otwarty od 8
o proszę, tegoroczne wrześniówki się rozkręcają :)
życzę Wam, żebyście się tak skumplowały jak wrześniówki 2008 :)
Dziewczyny,czy Wy też dostajecie nie proszone maile tzw spam, od różnych fotografów, kamerzystów, śpiewaków??
Ale się wkurzyłam, jak sprawdziłam pocztę,
wystarczy, że napisze się na forum, że nie ma się fotografa, i od razu garść spamu z nieoczekiwanymi ofertami na poczcie, masakra.
Nasz ślub 12.09.09
ja dostałam może ze 4 takie oferty
Denerwuje mnie takie natręctwo,
jakby nie było innych możliwości reklamy swoich usług.
Nasz ślub 12.09.09
dziewczynki a może przeniesiemy się na wątek tegoroczne wrześnióki aby nie dublować tematów co?? Fajnie by było gdyby wszystki pisały na tym samym wątku :) w końcu w jedności siła :) Na pewno będzie przyjemniej :)
proponuje zeby raczej "tegoroczne wrzesniowki" przeniosly sie do nas... "tegoroczne" tak malo konkretnie brzmi:)
a propos konkretow: od przyszlego tygodnia zaczynamy kurs tanca:D
Fajnie macie :))) ja sie chyba nigdy nie naucze tanczyc, bedzie klapa :(((
aporpos tanca, my strasznie chce chodzic na kurs, nawet mamy takiego super faceta ktory uczy, ale nie mamy co malym robic:( raz go wzielismy to masakra, co chwile musielismy przerywac bo mlodemu cos nie pasowalo, a mial kupe zabawek, wiec poki co nie chodzimy, mam nadzieje ze to sie zmieni,
jesuu co ja napisalam " my strasznie chce chodzi" :) chyba to wina slonca:)
w przyszlym tygodniu mam tez pierwsza przymiarke:D troszke juz zapomnialam jak wyglaam w tej sukni...takze dobrze bedzie sobie to odswiezyc;)
zgadzam sie z mala mi (zarowno w kwestii nie dublowania watkow czy jak to tam jak i tego ze tez nie pamietam jak wygladalam w mojej kiecce)

a my z postepow to skrecilismy kuchnie na 100%, w najblizszym tygodniu sie przewozimy i co najwazniejsze zpaisalismy sie na nauki weekendowe(w koncu!) :))

milego weekendu Wam Dziewczynki życzę:)
do góry