Widok
Witam! mam dylemat pomożecie mi!!!!!!! zamówiłam kwiaty w kwiaciarni koło ronda w wejherowie tzw. "Rafa" i słyszałam że tam robią brzydkie wiązanki i kwiaty szybko więdną i odmówiłam bukietu dla mnie, świadkowej,strojenia auta, koszty dla rodziców i butonierek. Chce teraz zobaczyc jak robią wiązanki w kwiaciarni na ulicy Rzeźnickiej w Wejherowie tu koło rynku. Pomóżcie mi proszę czy tam robią fajnie i kwiaty trzymają????????????????????
anka332, pokaż jakies fotki:)
mnie dopada powoli stresik przedslubny...ale najważniejsze rzeczy załatwione, nawet USC :D Tylko dzisiaj troszkę zostałam zaskoczona przez przyszłą teściową, która kupiła sobie sukienkę na ślub w kolorze...białym (twierdzi, że jaśniutkie ecri, ale sukienka z żakietem jest biała - widziałam ją). Ja osobiście uważam, że biel jest zarezerwowana w tym dniu tylko i wyłącznie dla panny młodej i dlatego zrobiło mi się przykro, że bliska osoba nie potrafi tego uszanować...
mnie dopada powoli stresik przedslubny...ale najważniejsze rzeczy załatwione, nawet USC :D Tylko dzisiaj troszkę zostałam zaskoczona przez przyszłą teściową, która kupiła sobie sukienkę na ślub w kolorze...białym (twierdzi, że jaśniutkie ecri, ale sukienka z żakietem jest biała - widziałam ją). Ja osobiście uważam, że biel jest zarezerwowana w tym dniu tylko i wyłącznie dla panny młodej i dlatego zrobiło mi się przykro, że bliska osoba nie potrafi tego uszanować...