Widok
no extra!!! tam juz masakrycznie dlugo sie otwieralo:) a wracajac do sukni, to wiecie co babka dzisiaj na przymiarce w salonie mi powiedziala? ze nosze rozmiar o 2 wiekszy niz w rzeczywistosci, czyli dodala mi jakies 6 kg, i dlatego u niej nic nie kupie:)
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
hehehe no masz racje kreska, kurde ale mnie wnerwila, bo tak wiesz trzyma mi ta suknie z tylu i z takim namyslem w glosie i mina odpowiednia mowi mi te slowa...:)
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
Dziewczyny,czy Wy też dostajecie nie proszone maile tzw spam, od różnych fotografów, kamerzystów, śpiewaków??
Ale się wkurzyłam, jak sprawdziłam pocztę,
wystarczy, że napisze się na forum, że nie ma się fotografa, i od razu garść spamu z nieoczekiwanymi ofertami na poczcie, masakra.
Ale się wkurzyłam, jak sprawdziłam pocztę,
wystarczy, że napisze się na forum, że nie ma się fotografa, i od razu garść spamu z nieoczekiwanymi ofertami na poczcie, masakra.
Nasz ślub 12.09.09
aporpos tanca, my strasznie chce chodzic na kurs, nawet mamy takiego super faceta ktory uczy, ale nie mamy co malym robic:( raz go wzielismy to masakra, co chwile musielismy przerywac bo mlodemu cos nie pasowalo, a mial kupe zabawek, wiec poki co nie chodzimy, mam nadzieje ze to sie zmieni,
zgadzam sie z mala mi (zarowno w kwestii nie dublowania watkow czy jak to tam jak i tego ze tez nie pamietam jak wygladalam w mojej kiecce)
a my z postepow to skrecilismy kuchnie na 100%, w najblizszym tygodniu sie przewozimy i co najwazniejsze zpaisalismy sie na nauki weekendowe(w koncu!) :))
milego weekendu Wam Dziewczynki życzę:)
a my z postepow to skrecilismy kuchnie na 100%, w najblizszym tygodniu sie przewozimy i co najwazniejsze zpaisalismy sie na nauki weekendowe(w koncu!) :))
milego weekendu Wam Dziewczynki życzę:)
śliczniutkie, gratuluję talentu- ja też sama pewnie bym tego nie zrobiła i pewnie pójdę na łatwiznę i coś zamówię z allegro :)
Jak tam drogie wrześniówki przygotowania??
U nas jakoś tak się wloką- w tym tygodniu zamówiliśmy wreszcie zaproszenia i mieliśmy sesję narzeczeńską :) jestem ciekawa efektu zdjęć :) Ale muszę poczekać do końca tygodnia. Muszę wam powiedzieć że to strasznie dziwne uczucie być tak "w blasku fleszy", czułam się okropnie speszona :) Ale chyba dobrze tak poćwiczyć przed tą wyjątkową sesją we wrześniu :) Nasi fotografowie bardzo sympatyczni i czas z nimi minął bardzo szybko :)
A w piątek mam przymiarkę sukienki :) Już nie mogę się doczekać :)
Jak tam drogie wrześniówki przygotowania??
U nas jakoś tak się wloką- w tym tygodniu zamówiliśmy wreszcie zaproszenia i mieliśmy sesję narzeczeńską :) jestem ciekawa efektu zdjęć :) Ale muszę poczekać do końca tygodnia. Muszę wam powiedzieć że to strasznie dziwne uczucie być tak "w blasku fleszy", czułam się okropnie speszona :) Ale chyba dobrze tak poćwiczyć przed tą wyjątkową sesją we wrześniu :) Nasi fotografowie bardzo sympatyczni i czas z nimi minął bardzo szybko :)
A w piątek mam przymiarkę sukienki :) Już nie mogę się doczekać :)
dzięki,
my na dzień dzisiejszy mamy załatwione:
- sala, dj, kościół, kametrzysta, fotograf
- jesteśmy po naukach i poradnictwie, z formalności zostały nam zapowiedzi, protokół i zaśw. z usc
- samochód i dekorację na autko
- obrączki, poduszeczka na obrączki
- suknia i welon zamówione
- podziękowania dla rodziców, świadków, jestem w trakcie robienia zaproszeń
- pudełka na ciasto
Alkohol i napoje to tak w sierpien/wrzesień kupimy bo nie mamy gdzie tego trzymać.
Z dnia na dzień lista załatwionych rzeczy się powiększa, nie chce ( i nie lubie ) zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę.
Przed nami nagranie randki. I już się boję....zawsze robię jakieś dziwne miny :)
my na dzień dzisiejszy mamy załatwione:
- sala, dj, kościół, kametrzysta, fotograf
- jesteśmy po naukach i poradnictwie, z formalności zostały nam zapowiedzi, protokół i zaśw. z usc
- samochód i dekorację na autko
- obrączki, poduszeczka na obrączki
- suknia i welon zamówione
- podziękowania dla rodziców, świadków, jestem w trakcie robienia zaproszeń
- pudełka na ciasto
Alkohol i napoje to tak w sierpien/wrzesień kupimy bo nie mamy gdzie tego trzymać.
Z dnia na dzień lista załatwionych rzeczy się powiększa, nie chce ( i nie lubie ) zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę.
Przed nami nagranie randki. I już się boję....zawsze robię jakieś dziwne miny :)
wiecie co?? Wpadłam na taki pomysł we wrześniu są 4 soboty i pewnie w każdą sobotę któraś z forumek będzie miała swój wymarzony ślub. Pomysł jest taki może któreś dziewczyny chciałyby się złożyć na taką koronkową parasolkę?? W gdyni widziałam taką za 70 zł... samej szkoda tyle kasy wydać zwłaszcza że są inne wydatki :)
Bardzo mi się podobają fotki z taką parasolką- mają swój klimat a więc dajcie znać :)
Ja mam ślub 26 września
Bardzo mi się podobają fotki z taką parasolką- mają swój klimat a więc dajcie znać :)
Ja mam ślub 26 września
to ja bym poszukala wśród październikowych panien młodych...
a ja szukam czegos takiego
http://forum.trojmiasto.pl/15-08-08-pare-fotek-i-spozniona-mini-relacja-t66586.html?hl=modeca#hl
i jedyne co znalazłam
http://chce.to/p2541_Przezroczysty+parasol?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_term=milli&utm_content=Przezroczysty+parasol&utm_campaign=RSS
ma tą straszliwą czarną lamówke:(
a ja szukam czegos takiego
http://forum.trojmiasto.pl/15-08-08-pare-fotek-i-spozniona-mini-relacja-t66586.html?hl=modeca#hl
i jedyne co znalazłam
http://chce.to/p2541_Przezroczysty+parasol?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_term=milli&utm_content=Przezroczysty+parasol&utm_campaign=RSS
ma tą straszliwą czarną lamówke:(
dziewczyny proszę o jeszcze jedną radę- nie wiem czy zostać przy tych kwiatkach co są na zdjęciu? Zamówiłam specjalnie biało-srebrne, ale teraz sama się wiem czy nie będzie to wyglądało za blado :( Może białe zginą na tej sukience, ale z drugiej strony do tych bordowych musiałabym mieć w takim samym kolorze wiązankę...
Kurcze sama nie wiem co wy myślicie?? Ale tak szczerze...
Kurcze sama nie wiem co wy myślicie?? Ale tak szczerze...
ja bym bialo-srebrne kwiatki wybrala, ale moze to dlatego ze jestem bardziej zachowawcza i urode tez mam raczej delikatna...jezeli czujesz ze do Twojego charakteru, typu urody pasuja te bordowe...bedziesz sie w nich dobrze czula to wez te. sukienka sliczna. mi sie bardzo podoba. a welon zdecydowanie 2. a moze bez tej lamowki?
Moje drogie- witam po weekendzie :) W piątek jak pisałam byłam na przymiarce :) No i przymierzyłam moją sukienkę z tymi biało-srebrnymi kwiatkami :) I to jest to :) Zostaję przy białych :) Ślicznie wyglądała i przynajmniej nie mam już dylematu. Wybrałam też welon i bolerko :) Tak więc wszystko już zamówione i się szyje :) Tylko kolejna przymiarka dopiero 2 września, jak będzie wszystko w porządku to zabiaram ją do domu :) Tylko ten 2 września wydaje mi się taki odległy... A jak u was załatwiałyście coś w ten weekend??
my zaliczylismy weekendowy kurs tańca, bardzo polecam(ten co sie nazywa expres taneczny) i nie wiem jak ja wytrzymam z tanczeniem cala noc na weselu jak po 9 godzinach rozlozonych na 3 dni tak mnie nogi bola ze chodze jak kaczka
powiedzcie mi, Dziewczynki, czy moj pomysl z przezroczysta parasolka to sa jakies fanaberie? bo szukalam jej w trojmiescie i w necie i nic nie znalazlam, wiec poprosilam narzeczonego, zeby zadzwonil do tesciowej, a ona z innego miasta zeby tam zobaczyla czy cos takiego moze jest. wiec sie dowiedzialam ze wydziwiam i przesadzam i ze z samochodu do kosciola nie bedzie daleko a jak lekko zmokne to mi przeciez korona z glowy nie spadnie(to byl cytat). jest mi po prostu mega przykro....
powiedzcie mi, Dziewczynki, czy moj pomysl z przezroczysta parasolka to sa jakies fanaberie? bo szukalam jej w trojmiescie i w necie i nic nie znalazlam, wiec poprosilam narzeczonego, zeby zadzwonil do tesciowej, a ona z innego miasta zeby tam zobaczyla czy cos takiego moze jest. wiec sie dowiedzialam ze wydziwiam i przesadzam i ze z samochodu do kosciola nie bedzie daleko a jak lekko zmokne to mi przeciez korona z glowy nie spadnie(to byl cytat). jest mi po prostu mega przykro....
Ja tam jestem wytrzymała i mogę się bawić do rana- tylko na płaskich butach :) Ale niestety ślubne mam na 5 cm obcasie, więc też nie wiem jak wytrzymam :(
My na kurs tańca dopiero wybieramy się w lipcu, bo pewnie i tak bym wszystko zapomniała, taka jestem rozstrzepana :)
Co do parasolki rudziaczku- to dla nas to jest wszystko normalne, my wszystko przeżywamy i chcemy by ten dzień był wyjątkowy i niepowtarzalny. Ja też wymyślam i ostatnio usłyszałam że się "szarogęszę" :( Też mi przykro, mojego narzeczonego babcia to trudna kobieta i wszystko krytykuje- a to że powinniśmy zaczekać ze ślubem, a to że knajpa daleko i słyszała piąte przez dziesiąte że wyzyskiwacz, a to że kupiliśmy auto- uznała że to głupota :( No i przez to w weekend pokłuciłam się jeszcze z moim P :( Bo on twierdzi że powinnam się tym nie przejmować, bo babcia już taka jest... No i co mam zrobić :( Nie lubię jak ktoś ciągle mnie krytykuje- zwłaszcza że nie ma racji...
Także też Ci powiem nie przejmuj się i szukaj dalej- to nasze święto i stweirdziłam że nic i nikt mi go nie zepsuje !!!
My na kurs tańca dopiero wybieramy się w lipcu, bo pewnie i tak bym wszystko zapomniała, taka jestem rozstrzepana :)
Co do parasolki rudziaczku- to dla nas to jest wszystko normalne, my wszystko przeżywamy i chcemy by ten dzień był wyjątkowy i niepowtarzalny. Ja też wymyślam i ostatnio usłyszałam że się "szarogęszę" :( Też mi przykro, mojego narzeczonego babcia to trudna kobieta i wszystko krytykuje- a to że powinniśmy zaczekać ze ślubem, a to że knajpa daleko i słyszała piąte przez dziesiąte że wyzyskiwacz, a to że kupiliśmy auto- uznała że to głupota :( No i przez to w weekend pokłuciłam się jeszcze z moim P :( Bo on twierdzi że powinnam się tym nie przejmować, bo babcia już taka jest... No i co mam zrobić :( Nie lubię jak ktoś ciągle mnie krytykuje- zwłaszcza że nie ma racji...
Także też Ci powiem nie przejmuj się i szukaj dalej- to nasze święto i stweirdziłam że nic i nikt mi go nie zepsuje !!!
co jest wrześnióweczki?? Tak cicho jakoś, chyba pogoda wszystkich uspała :) Kurcze koniec maja a tu jak w listopadzie, ciekawe jaki będzie wrzesień ???
Wczoraj wymyśleliśmy z narzeczonym że sami zrobimy podziękowania dla gości, takie pudełeczka z migdałami lub innymi słodkościami :) No i wczoraj siedziałam wymyślałam szablony i na razie ze zwykłych kartek lepiłam próbne pudełeczka. Nawet fajna zabawa chociaż pewnie jak przyjdzie mi kleić 80szt to mi się odechce. Ale na razie mi się podobają, teraz tylko kupić kartki dekoracyjne jakieś ładne pierdołki do naklejenia i będę robić :)
A dzisiaj idę z mamą przymierzyć sukienkę na poprawiny bo w pon wypatrzyłam śliczna na świętojańskiej za 320 zł i bardzo mi się podobała, więc może kolejny zakup będzie z głowy :)
Wczoraj wymyśleliśmy z narzeczonym że sami zrobimy podziękowania dla gości, takie pudełeczka z migdałami lub innymi słodkościami :) No i wczoraj siedziałam wymyślałam szablony i na razie ze zwykłych kartek lepiłam próbne pudełeczka. Nawet fajna zabawa chociaż pewnie jak przyjdzie mi kleić 80szt to mi się odechce. Ale na razie mi się podobają, teraz tylko kupić kartki dekoracyjne jakieś ładne pierdołki do naklejenia i będę robić :)
A dzisiaj idę z mamą przymierzyć sukienkę na poprawiny bo w pon wypatrzyłam śliczna na świętojańskiej za 320 zł i bardzo mi się podobała, więc może kolejny zakup będzie z głowy :)
anka332 wlej fotkę diademiku :) Zobaczymy co to za cudo :) Mój też już przyszedł i czeka na wrzesień. Waszka tak jak pisałam w Wejherowie robią ładnie i tanio, ja też mam wybrany wzór z apartu. Orginalne z apartu kosztują przeszło 3 tys, a w Gold Marku płacę połowe :) także się opłaca :) A robią naprawdę fachowo
150zł Do kompletu był jeszcze naszyjnik (100zł) i kolczyki (39zł) Wyroby Jablonex-u wiec napewno będą żywotne. Moja siostra miała ślub 18 lat temu i do dziś biużetera Jablonexu która sobie wtedy kupiła wygląda jak nowa:) Gdyby mi pasowała to bym ubrała ale ona miała w odcieniu złota a mi bardziej pasuje odcien srebra:)
Kilka wzrorów tego motywu z kwaitami:
http://www.perla-jablonex.pl/?a=pozycja&magid=4674&usr=&pwd=&perla_id=
http://www.perla-jablonex.pl/?a=pozycja&magid=2611&usr=&pwd=&perla_id=
Kilka wzorów biżuterii do tych diademów:
http://www.perla-jablonex.pl/?a=pozycja&magid=8191&usr=&pwd=&perla_id=
http://www.perla-jablonex.pl/?a=pozycja&magid=7727&usr=&pwd=&perla_id=
Tak ogólnie te zdjęcia słabo oddają urok. Na żywo są delikatniutkie, kryształki nadają delikatnego blasku:)
http://www.perla-jablonex.pl/?a=pozycja&magid=4674&usr=&pwd=&perla_id=
http://www.perla-jablonex.pl/?a=pozycja&magid=2611&usr=&pwd=&perla_id=
Kilka wzorów biżuterii do tych diademów:
http://www.perla-jablonex.pl/?a=pozycja&magid=8191&usr=&pwd=&perla_id=
http://www.perla-jablonex.pl/?a=pozycja&magid=7727&usr=&pwd=&perla_id=
Tak ogólnie te zdjęcia słabo oddają urok. Na żywo są delikatniutkie, kryształki nadają delikatnego blasku:)
jakoś dzisiaj cisza na forum :( Wrześniówki zajete... :)
Ja dzisiaj w pracy się nudziłam więc zaczęłam szukać na necie różnych rzeczy i udało mi się zamówić dwie kolejne rzeczy :)
Zamówiłam etykietki na wódkę z naszym zdjęciem i nareszcie udało mi się zamówić dekorację kościoła i to w miarę przystępnej cenie :)
W sobotę wypisujemy zaproszenia i idziemy zamówić obrączki :)
A dzisiaj jeszcze rozmowa z fryzjerką :) Może wy macie jakieś pomysły, mam proste włosy do ramion, welon będzie wpinany od góry i do tego diadem...
Może ktoś podzieli się wizją fryzurki ślubnej :)
Ja dzisiaj w pracy się nudziłam więc zaczęłam szukać na necie różnych rzeczy i udało mi się zamówić dwie kolejne rzeczy :)
Zamówiłam etykietki na wódkę z naszym zdjęciem i nareszcie udało mi się zamówić dekorację kościoła i to w miarę przystępnej cenie :)
W sobotę wypisujemy zaproszenia i idziemy zamówić obrączki :)
A dzisiaj jeszcze rozmowa z fryzjerką :) Może wy macie jakieś pomysły, mam proste włosy do ramion, welon będzie wpinany od góry i do tego diadem...
Może ktoś podzieli się wizją fryzurki ślubnej :)
rudziaczek a co takiego Ci się śniło?? Bo ja miałam ostatnio sen że poszłam do kościoła bez bukietu, a jak po mszy wychodziliśmy to podszedł do mnie jakiś facet "lekko nawiany" i wręczył mi jednego goździka którego wcześniej znalazał na cmentarzu :/ I powiedział że mi go daje bo nie mam bukietui mu tak smutno widzieć taką pannę młodą...
Jakiś chory sen...
Ale ja się nie przejmuję i dzisiaj mimo brzydkiej pogody pójdę się przejść po kwiaciarniach i dowiedzieć o ceny strojenia samochodu :)
A o 18 jestem umówiona z panią od dekoracji kościoła :)
Powiedzcie jak to jest, ksiądz kazał nam przyjść trzy miesiące przed ślubem by "obgadać" szczegóły. Nie wiem czy mamy już coś ze sobą zabrać?? I czy to już czas mu zapłacić? Jakie dokumenty trzeba mieć ze sobą- ślub mam w swojej parafii, ale chrzczona i bierzmowana byłam w innej. Z UC też trzeba coś mieć?? Pomóżcie??
Jakiś chory sen...
Ale ja się nie przejmuję i dzisiaj mimo brzydkiej pogody pójdę się przejść po kwiaciarniach i dowiedzieć o ceny strojenia samochodu :)
A o 18 jestem umówiona z panią od dekoracji kościoła :)
Powiedzcie jak to jest, ksiądz kazał nam przyjść trzy miesiące przed ślubem by "obgadać" szczegóły. Nie wiem czy mamy już coś ze sobą zabrać?? I czy to już czas mu zapłacić? Jakie dokumenty trzeba mieć ze sobą- ślub mam w swojej parafii, ale chrzczona i bierzmowana byłam w innej. Z UC też trzeba coś mieć?? Pomóżcie??
śniło mi się że było 2 tygodnie do ślubu, ja się już zaczynałam ubierać, bo cały proces ubierania się zajmuje 2 tygodnie, narzeczony ubierał się w drugim pokoju, też na 2 tygodnie przed już zaczynał. przez ten cały czas w trakcie ubierania nie mogłam jeść ani pić, ani się załatwiać i oczywiście myć. i oczywiście też nie mogłam oglądać narzeczonego. i wtedy stało się najgorsze-okazało się że nikomu nie rozdaliśmy zaproszeń, ślub za 2 tygodnie, a my je musimy poświęcić na ubieranie się.
ale co tam, dziś mi się śniło wieeeeelkie tornado, w zeszłym tygodniu też a wg interentowych senników (nie mam w zwyczaju sprawdzac takich rzeczy chyba ze mi się śni kilka razy w krótkich odstępach czasu) to znaczy, że mam się wyzbyć negatynego myślenia.
co do naszych ślubnych kwiatów, to kalie które posadziłam na początku kwietnia już wychodzą z ziemi:)
a co do księdza-nie wiem, nie byliśmy, ale tak przypuszczam-bierze się odpisy chrztu(tam bierzmowanie jest wpisane) i odpisy z USC-że nie ma przeciwskazań do zawarcia zwiazku malzeńskiego. płacić to chyba jeszcze nie.... w 3 miesiące ksiądz zapomni:)
a spisaliście juz protokół? może o to księdzu chodziło. jeszcze trzeba mieć numery dowodów świadków.
my planujemy na spotkaniu z księdzem obgadać:
-strojenie kościoła(my czy zakonnice)
-zdobyć numery telefonów innych osób z tego dnia->też chodzi o strojenie
-ustalić czy organiście się dodatkowo płaci
-i jeszcze chcemy ustalić kwestie co do podjazdu samochodem pod kościół
podobno jeszcze można z księdzem ustalić o czym chcemy kazanie (?)
ale co tam, dziś mi się śniło wieeeeelkie tornado, w zeszłym tygodniu też a wg interentowych senników (nie mam w zwyczaju sprawdzac takich rzeczy chyba ze mi się śni kilka razy w krótkich odstępach czasu) to znaczy, że mam się wyzbyć negatynego myślenia.
co do naszych ślubnych kwiatów, to kalie które posadziłam na początku kwietnia już wychodzą z ziemi:)
a co do księdza-nie wiem, nie byliśmy, ale tak przypuszczam-bierze się odpisy chrztu(tam bierzmowanie jest wpisane) i odpisy z USC-że nie ma przeciwskazań do zawarcia zwiazku malzeńskiego. płacić to chyba jeszcze nie.... w 3 miesiące ksiądz zapomni:)
a spisaliście juz protokół? może o to księdzu chodziło. jeszcze trzeba mieć numery dowodów świadków.
my planujemy na spotkaniu z księdzem obgadać:
-strojenie kościoła(my czy zakonnice)
-zdobyć numery telefonów innych osób z tego dnia->też chodzi o strojenie
-ustalić czy organiście się dodatkowo płaci
-i jeszcze chcemy ustalić kwestie co do podjazdu samochodem pod kościół
podobno jeszcze można z księdzem ustalić o czym chcemy kazanie (?)
nieźle rudziaczek, my to mamy niezłe "tornado" w tych naszych głowach. Trzy miesiące przed ślubem śnią się nam takie głupoty, to nie wiem co to będzie dzień przed ślubem :)
Nie spisaliśmy jeszcze protokołu, w zasadzie nawet się z księdzem nie widziałam, tylko siostra wpisała nas do kalendarza i ustaliliśmy godzinę. Potem powiedziała że mamy się zgłosić na 3 miesiące przed ślubem do proboszcza. Więc nie wiem czy to będzie takie spotkanie organizacyjne, czy już będziemy podpisywać protokół i przynosić te wszystkie dokumenty. Ja niestety gdzie indziej się urodziłam, gdzie indziej miałam chrzest (gdynia), bierzmowanie też gdzie indziej (reda ale inna parafia), no i ślub znów gdzie indziej :(
kurcze chyba będzie trzeba się przejść i podpytać co trzeba a co nie :)
Nie spisaliśmy jeszcze protokołu, w zasadzie nawet się z księdzem nie widziałam, tylko siostra wpisała nas do kalendarza i ustaliliśmy godzinę. Potem powiedziała że mamy się zgłosić na 3 miesiące przed ślubem do proboszcza. Więc nie wiem czy to będzie takie spotkanie organizacyjne, czy już będziemy podpisywać protokół i przynosić te wszystkie dokumenty. Ja niestety gdzie indziej się urodziłam, gdzie indziej miałam chrzest (gdynia), bierzmowanie też gdzie indziej (reda ale inna parafia), no i ślub znów gdzie indziej :(
kurcze chyba będzie trzeba się przejść i podpytać co trzeba a co nie :)
ja kupilam... śliczna:) juz sie nie moge doczekać kiedy włoże:D
ja na szczescie i urodzilam sie w Gdyni i chrzest i komunia i bierzmowanie tez w Gdyni ale oczywiscie inne parafie. co najlepsze bierzmowana bylam w stej samej parafii co slub bedzie a i tak mam przyjsc po zaswiadczenie ze bylam bierzmowana, dla mnie bzdura jakas.
natomiast w diecezji bydgoskiej wszystkie te zaswiadczenia daja najszybciej na 3 miesiace przed, raz bylismy i ksiadz nam nie dal, wiec jakos pod koniec czerwca pojedziemy znowu.
aha teraz sie bede chwalic: dzis spimy juz w nowym mieszkanku:D!!!!
ja na szczescie i urodzilam sie w Gdyni i chrzest i komunia i bierzmowanie tez w Gdyni ale oczywiscie inne parafie. co najlepsze bierzmowana bylam w stej samej parafii co slub bedzie a i tak mam przyjsc po zaswiadczenie ze bylam bierzmowana, dla mnie bzdura jakas.
natomiast w diecezji bydgoskiej wszystkie te zaswiadczenia daja najszybciej na 3 miesiace przed, raz bylismy i ksiadz nam nie dal, wiec jakos pod koniec czerwca pojedziemy znowu.
aha teraz sie bede chwalic: dzis spimy juz w nowym mieszkanku:D!!!!
ehh...ja moge narazie pomarzyc o swoim M...ale jeszcze troszke, damy rade:)
bielizne tez juz mam...tak sobie mi sie podoba, ale to dlatego ze nie lubie bialej...no ale do sukni nie mogla byc kolorowa:] kupowalam w Agnes, zeby mierzyc razem z suknia. firmy LUPOline? nie znalam wczesniej, wazne ze dobrze sie trzyma, ale raczej potraktuje jako jednorazowke:]
bielizne tez juz mam...tak sobie mi sie podoba, ale to dlatego ze nie lubie bialej...no ale do sukni nie mogla byc kolorowa:] kupowalam w Agnes, zeby mierzyc razem z suknia. firmy LUPOline? nie znalam wczesniej, wazne ze dobrze sie trzyma, ale raczej potraktuje jako jednorazowke:]
Ja też mam bieliznę, kupowałam właśnie w Triumphie, czasami warto pochodzić po ich salonach, bo mają fajne promocje i przeceny. Ja kupiłam śliczny biały staniczek z odpinanymi ramiączkami, pod miseczką i nad nią są taśmy sylikonowe, tak że świetnie się trzyma :) A majteczki kupiłam takie gładzitkie, bezszwowe, dosłownie jak druga skóra :) No ale ta bielizna nie jest do końca sexi, jest za to bardzo praktyczna i doskonała pod suknię ślubną. A na noc poślubną kupię jakąś koszulkę, taką półprzezroczystą lub gorsecik biały, szybciutko się przebiorę w łazience, a potem niech się dzieje co chce... Niech sobie świeżo upieczony mężulek nacieszy oko :)
Kolejny koszmar nocny za mnaaa... snilo mi sie, że zamkneli w więzieniu mojego ukochanego na dzien przed slubem za przekroczenie predkosci samochodem.... potem musialam mu pomoc uciekac z tego wiezienia zeby zdazyl na nasz slub bo nie chcieli go wypuscic.... koszmarrrrr hheh
Co do bielizny to tez kupowalam w triumphie:) Gładką bardotke z odpinanymi ramiączkami, podgumowaną, do tego dokupilam w triumphie wkladeczki silikonowe, bo mam gorset i zeby mnie tak mocno nie splaszczal:) no i majteczki tez w triumphie ale koronkowe 2 in 1 w paskami do pończoch:)
Agusia suknie Ci wysle z domku jak bede miala dostep do mojego kompa, bo wczoraj pozno wrocilam z kursu i juz sily nie mialam:)
Milego dzionka;)
Co do bielizny to tez kupowalam w triumphie:) Gładką bardotke z odpinanymi ramiączkami, podgumowaną, do tego dokupilam w triumphie wkladeczki silikonowe, bo mam gorset i zeby mnie tak mocno nie splaszczal:) no i majteczki tez w triumphie ale koronkowe 2 in 1 w paskami do pończoch:)
Agusia suknie Ci wysle z domku jak bede miala dostep do mojego kompa, bo wczoraj pozno wrocilam z kursu i juz sily nie mialam:)
Milego dzionka;)
Hehe iwonka od tych koszmarów jeszcze osiwiejesz do tego wesela :) Mi się jakoś nic nie śni ostatnio, może to przez to że sesja w pełni i myśli skupione na czymś innym :)
Spokojnie fotki chetnie zobaczę, ale nie musisz się spieszyć :) ja też wyślę Ci moje dzisiaj wieczorkiem :)
A wczoraj byłam w 3 kwiaciarniach i dopytywałam sie o ceny i rezerwację terminu. Za przystrojenie auta, wiązankę dla mnie, świadkowej i dwie butonierki chcą 500-600zł to dużo wg was??
Spokojnie fotki chetnie zobaczę, ale nie musisz się spieszyć :) ja też wyślę Ci moje dzisiaj wieczorkiem :)
A wczoraj byłam w 3 kwiaciarniach i dopytywałam sie o ceny i rezerwację terminu. Za przystrojenie auta, wiązankę dla mnie, świadkowej i dwie butonierki chcą 500-600zł to dużo wg was??
eee mi to nie grozi, bo jestem siwa z natury hehe jasna blondy:P
Oo to faktycznie masz teraz mysli zajete szkola... teskni mi sie czasem do tych sesjii:) hehe dlatego zapisalam sie na kurs business english zeby cos sie dzialo, bo nudaaaa bez studiow:P
Dobrze w takim ukladzie, jak tylko nabiore sil to siade do kompa i wysle ci focie:)
Co dowystroju auta to nie orientowalam sie jeszcze jakie sa ceny ale z tego co piszesz to duzooooo.
Slyszlam ze kolo lotu jest niedorga kwiaciarnia. Moja szwagierka robila tam wiazanke ze storczykow + 2 butonierki i zaplacila ok 150zł
co do kwiatow na samochod to nie wiem. Ale skoro to kosztuje az tyle to zaczynam zalowac ze nie wypozyczylam limuzyny gdzie mialam okazje za 650zl z przystrojeniem.... hehe:) widze ze na to samo wychodzi:) Chyba ze nie bede szalala z zywymi kwiatmi tylko przyozdobie samochod wstegami bialymi, bo bedzie czarna pacifica chrysler. i moze jakies balony z helem hmmm ciekawe gdzie mozena takie zalatwic:))))
Oo to faktycznie masz teraz mysli zajete szkola... teskni mi sie czasem do tych sesjii:) hehe dlatego zapisalam sie na kurs business english zeby cos sie dzialo, bo nudaaaa bez studiow:P
Dobrze w takim ukladzie, jak tylko nabiore sil to siade do kompa i wysle ci focie:)
Co dowystroju auta to nie orientowalam sie jeszcze jakie sa ceny ale z tego co piszesz to duzooooo.
Slyszlam ze kolo lotu jest niedorga kwiaciarnia. Moja szwagierka robila tam wiazanke ze storczykow + 2 butonierki i zaplacila ok 150zł
co do kwiatow na samochod to nie wiem. Ale skoro to kosztuje az tyle to zaczynam zalowac ze nie wypozyczylam limuzyny gdzie mialam okazje za 650zl z przystrojeniem.... hehe:) widze ze na to samo wychodzi:) Chyba ze nie bede szalala z zywymi kwiatmi tylko przyozdobie samochod wstegami bialymi, bo bedzie czarna pacifica chrysler. i moze jakies balony z helem hmmm ciekawe gdzie mozena takie zalatwic:))))
anka głowa do góry, miesiąc to nie tak długo , a pewnie jeszcze kiedyś zatęsknimy za jakimś "urlopem" od męża i domowych obowiązków :)
Iwonka ja teraz przeklinam że sesja, nauka i pisanie pracy mgr, ale jak mam wolne od szkoły tak z 2 tyg to też mi się zaczyna nudzić :)
A z tymi kwiaciarniami to sama nie wiem, my będziemy jechali czarnym Nissanem Navarą, wymyśliłam sobie przystrojenie ze słoneczników (takie łuki na masce i z tyłu na pace), w sumie w przystrojenie wchodzi ok 40 żywych słoneczników, mój bukiet będzie z róż i tych cande.. coś tam, tak samo butonierki i bukiecik dla świadkowej. Więc może te 500zł to nie jest aż tak drogo co??
Iwonka ja teraz przeklinam że sesja, nauka i pisanie pracy mgr, ale jak mam wolne od szkoły tak z 2 tyg to też mi się zaczyna nudzić :)
A z tymi kwiaciarniami to sama nie wiem, my będziemy jechali czarnym Nissanem Navarą, wymyśliłam sobie przystrojenie ze słoneczników (takie łuki na masce i z tyłu na pace), w sumie w przystrojenie wchodzi ok 40 żywych słoneczników, mój bukiet będzie z róż i tych cande.. coś tam, tak samo butonierki i bukiecik dla świadkowej. Więc może te 500zł to nie jest aż tak drogo co??
dokładnie to ja już wolę zapłacić niż potem się wkurzać że coś mi się odkleja czy nie wychodzi :) Dzisiaj oglądałam to nasze auto więc może wcale nie będzie trzeba tak dużo tych słoneczników... zobaczymy :)
Tylko teraz znów mam dylemat, bo na aucie będą słoneczniki, w kościele białe róże, a mi się podoba fioletowa wiązanka bo świadkowie będa pod fiolet ubrani... No i teraz już nie wiem bo to chyba kiepsko będzie jak wszędzie będą inne kwiaty... jak wy myślicie, czy to będzie się rzucać w oczy tak bardzo??
Tylko teraz znów mam dylemat, bo na aucie będą słoneczniki, w kościele białe róże, a mi się podoba fioletowa wiązanka bo świadkowie będa pod fiolet ubrani... No i teraz już nie wiem bo to chyba kiepsko będzie jak wszędzie będą inne kwiaty... jak wy myślicie, czy to będzie się rzucać w oczy tak bardzo??
hehe rozumiem Twój dylemat:) bo ja mam wszystko w wystroju biało-ecru zielonym i w tej tonacji chce wystroic auto i sale i wlasna wiazane, no i z kwiatow do wystroju sali i auta wybralam biale tulipany...:))) no ale kurcze do wiazanki wole chyba stokrotki a na sale wlasnie soneczniki bo uwielbiam, bede to obgadywala jeszcze na spotkaniu z kolezanka ktora bedzie mi sale stroila:)))
Wrzesień chłodny i deszczowy
Letnia pogoda szybko dobiegnie końca, dlatego też we wrześniu nie będziemy mogli delektować się wieloma gorącymi dniami. Pierwsze wyraźniejsze fale chłodów pojawią się już w pierwszej połowie miesiąca i będą im towarzyszyć częste, obfite opady deszczu, mogące podnosić poziom rzek i powodować podtopienia.
zrodlo: www.twojapogoda.pl
Letnia pogoda szybko dobiegnie końca, dlatego też we wrześniu nie będziemy mogli delektować się wieloma gorącymi dniami. Pierwsze wyraźniejsze fale chłodów pojawią się już w pierwszej połowie miesiąca i będą im towarzyszyć częste, obfite opady deszczu, mogące podnosić poziom rzek i powodować podtopienia.
zrodlo: www.twojapogoda.pl
źródło; onet
Prognoza sezonowa - czerwiec 2009 / luty 2010:
Wrzesień w dalszym ciągu wakacyjny
Niektórym uczniom nie będzie się chciało wrócić do szkoły. Pogoda będzie wyśmienita, ale - szczególnie o poranku - będzie chłodniej. Okresy chłodniejsze będą się zdarzać w ciągu dnia, choć miesiąc upłynie pod znakiem prawdziwej polskiej, złotej jesieni. Temperatury na poziomie 20-30 stopni i dosyć częsta operacja słoneczna nadal będą nas nastrajać optymistycznie. Pod koniec miesiąca mogą się zdarzyć dni z obfitymi opadami, a na początku miesiąca będą jeszcze gwałtowne burze.
Prognoza sezonowa - czerwiec 2009 / luty 2010:
Wrzesień w dalszym ciągu wakacyjny
Niektórym uczniom nie będzie się chciało wrócić do szkoły. Pogoda będzie wyśmienita, ale - szczególnie o poranku - będzie chłodniej. Okresy chłodniejsze będą się zdarzać w ciągu dnia, choć miesiąc upłynie pod znakiem prawdziwej polskiej, złotej jesieni. Temperatury na poziomie 20-30 stopni i dosyć częsta operacja słoneczna nadal będą nas nastrajać optymistycznie. Pod koniec miesiąca mogą się zdarzyć dni z obfitymi opadami, a na początku miesiąca będą jeszcze gwałtowne burze.
Wrześniowe przyszłe żonki... powiedzcie mi ile kupujecie alkoholu na porten abend, wesele, poprawiny +jakieś konkursy i bramki?? Gdzie, jakiej marki i za ile kupujecie?? I tak samo z piciem bezalkoholowym?? Bo moi chcą kupić na 80 osób 90-100l wódki i dwa razy tyle napoi. Ja już się gupię, wydaje mi się to bardzo dużo, ale z drugiej strony głupio by było jak by zabrakło :)
kurcze tylko wiesz co, zauważyłam że teraz jest wysyp takich sukienek i troszkę się boję aby ktoś jeszcze na moim wesleu lub poprawinach nie miał takiej samej.
Cholerka, a jak ją kupowałam na początku czerwca to pani mówiła że to unikatowa kolekcja i na pewno się nie powtórzy :( A tu co klapa :( zastanawiam się też jakie butki do swojej kupić, bo moje białe ślubne nie będą pasowały :(
Cholerka, a jak ją kupowałam na początku czerwca to pani mówiła że to unikatowa kolekcja i na pewno się nie powtórzy :( A tu co klapa :( zastanawiam się też jakie butki do swojej kupić, bo moje białe ślubne nie będą pasowały :(
A my dzisiaj obchodzimy 100dniówkę do naszego ślubu :) Ostatnie 100 dni panieństwa :) Przygotowania stoją bo sesja w szkole i na nic nie ma czasu, a nie mogę wziąć urlopu w pracy i chyba niedługo padnę na pysk :( Już nie mam siły i jakoś nic mnie nie cieszy, do tego chodzę jak wielka kula gradowa i lepiej się do mnie nie zbliżać... Tylko czym to jest spowodowane?? Chyba stresior daje mi się we znaki :(
My też mieliśmy wierszyk o bileciuku ze znakiem wodnym :) Mi na razie też większość gości potwierdziła. Jedynie dwie pary nie wiadomo czy przyjdą bo też mają duży "mały problem"- czyli maleńkiego dzieciaczka :) Ale ja tam się ciesz im więcej nas tym lepiej :) Będzie weselej :)
Kamizelkę gupiliśmy srebrną, taki dziemy wpadający w grafit w lekkie prążki- bardzo nam się podobała, ale niestety była droga 299zł. Ale co tam ślub ma się raz w życiu i mój mężczyzna musi też swietnie wyglądać :) A kupiliśmy ją w Auchan, ale nie wiem jak się nazywa- niedaleko Kappala :) Ale białych z wiśniowym to tam też nie widziałam :(
Wczoraj też zamówiliśmy obrączki- 18 lipca będą do odbioru :) I kupiliśmy już całą wódeczkę :) także powolutku do przodu :)
Kamizelkę gupiliśmy srebrną, taki dziemy wpadający w grafit w lekkie prążki- bardzo nam się podobała, ale niestety była droga 299zł. Ale co tam ślub ma się raz w życiu i mój mężczyzna musi też swietnie wyglądać :) A kupiliśmy ją w Auchan, ale nie wiem jak się nazywa- niedaleko Kappala :) Ale białych z wiśniowym to tam też nie widziałam :(
Wczoraj też zamówiliśmy obrączki- 18 lipca będą do odbioru :) I kupiliśmy już całą wódeczkę :) także powolutku do przodu :)
Mój facet też ciągle się mnie pyta o co mi chodzi, czemu się denerwuję?? No bo przecież z wszystkim zdążymy... jest przecież tyle czasu jeszcze... ehh. Nie wiem dlaczego tak bardzo się różnimy my kobitki od facetów?? Dla nas to najważniejszy dzień w życiu i chcemy wszystko zaplanować tak jak się nam marzy, a dla nich to fakt wyjątkowy dzień, ale przecież po co tyle szumu wokół niego...
Też tak macie?? Ja muszę mojego wszędzie wyciągać i ciągle o coś prosić... z własnej inicjatywy to chyba by nic do tego ślubu nie załatwił...
Też tak macie?? Ja muszę mojego wszędzie wyciągać i ciągle o coś prosić... z własnej inicjatywy to chyba by nic do tego ślubu nie załatwił...
Z praktyki możemy powiedzieć, że najgorsze jest to, że często zapomina się o drobnej ale ważnej sprawie a przypomina się o tym gdy nie ma już czasu na załatwienie tego. Dlatego też powstała nasza firma aby pamiętać o wszystkim by Para Młoda mogła cieszyć się wyłącznie tym co dla nich najistotniejsze. Stres i napięcia przed weselem są ogromne ale idąc do ołtarza ze świadomością ze jest ktoś taki jak my, kto nad wszystkim czuwa jest się spokojnym i przekonanym, że wszystko będzie tak jak sobie wymarzyliście.
nika_22 kupowałaś na osowej w etiene? Ja też mam suknie z kolekcji nana couture ale inny model.
Ja mam:
http://img15.imageshack.us/img15/8386/1sukniaiwonka1.jpg
http://img35.imageshack.us/img35/5738/beztytuuhjs.jpg
to jest akurat moje zdjecie w tej sukni.
Biżuterie kupowałam w salonie Tyszkiewicz w Gdańsku Wrzeszczu i diademij a jablonexu z kryształów swarowskiego:) też by ci mógł pasować
pozdrawiam
Ja mam:
http://img15.imageshack.us/img15/8386/1sukniaiwonka1.jpg
http://img35.imageshack.us/img35/5738/beztytuuhjs.jpg
to jest akurat moje zdjecie w tej sukni.
Biżuterie kupowałam w salonie Tyszkiewicz w Gdańsku Wrzeszczu i diademij a jablonexu z kryształów swarowskiego:) też by ci mógł pasować
pozdrawiam
Dzięki dziewczyny za miłe słowa:) hehe
a jak tam zadowolona jestes ze wspolpracy z salonem?
Ja jestem calkiem calkiem suknie zamowilam juz w grudniu dzieki czemu dostalam rabacik a odbieralam w kwietniu i wisi juz w szafie, teraz bede ja dawala we wrzesniu do przerobienia trenu, tz bedziemy kombinowac nad metoda podpiecia go po kosciele, czy na wierzch czy pod spod musimy pomyslec:)
tak prawde mowiac to ja sobie wymarzylam inna suknie w salonie www.szarm.pl model 1-295-21 no ale obszuakalam wszystkie salony w trojmiescie i nie znalazlam :( szyc nie chcialam bo nikt mi nie uszyje ze zdjecia tak jak wyglada w oryginale. wiec zdecydowalam sie zamowic na osowej ale jestem zadowolona bo sukienka jest leciutka i wygodna:)
a jak tam zadowolona jestes ze wspolpracy z salonem?
Ja jestem calkiem calkiem suknie zamowilam juz w grudniu dzieki czemu dostalam rabacik a odbieralam w kwietniu i wisi juz w szafie, teraz bede ja dawala we wrzesniu do przerobienia trenu, tz bedziemy kombinowac nad metoda podpiecia go po kosciele, czy na wierzch czy pod spod musimy pomyslec:)
tak prawde mowiac to ja sobie wymarzylam inna suknie w salonie www.szarm.pl model 1-295-21 no ale obszuakalam wszystkie salony w trojmiescie i nie znalazlam :( szyc nie chcialam bo nikt mi nie uszyje ze zdjecia tak jak wyglada w oryginale. wiec zdecydowalam sie zamowic na osowej ale jestem zadowolona bo sukienka jest leciutka i wygodna:)
ja szyłam halke w Paris na Słowackiego 75zł płaciłam, na jednym kole zamówiłam na gumce z rzepem do regulacji, u nich też kupiłam welon, Bolerka nie kupuje chyba bo w komplecie z sukna był fajny szal a że mam rękawiczki długie to myśle że bedzie ok, a jeżeli bedzie mego zimno to mam futerko bialutkie mojej szwagierki ktora rok temu na slub kupowala, a trzeba miec cos pozyczonego:) hehe
buciki kupilam na gildi cale ze skorki jedno jedyne stoisko na starej hali sprzedaje ze skorki reszta to skora ekologiczna albo materialowe, mega smieszne pieniazki bo 160zl:) bizuterie tak jak pisalam w tyszkiewiczu kupowalam razem z rekawiczkami:)
slyszalam ze biale bolerka to taniej mozna kupic w sklepach z sukniami wieczorowymi, tylko to zalezy czy chcesz koronkowe czy z tafty, czy z organzy...:)
buciki kupilam na gildi cale ze skorki jedno jedyne stoisko na starej hali sprzedaje ze skorki reszta to skora ekologiczna albo materialowe, mega smieszne pieniazki bo 160zl:) bizuterie tak jak pisalam w tyszkiewiczu kupowalam razem z rekawiczkami:)
slyszalam ze biale bolerka to taniej mozna kupic w sklepach z sukniami wieczorowymi, tylko to zalezy czy chcesz koronkowe czy z tafty, czy z organzy...:)
Witam! mam dylemat pomożecie mi!!!!!!! zamówiłam kwiaty w kwiaciarni koło ronda w wejherowie tzw. "Rafa" i słyszałam że tam robią brzydkie wiązanki i kwiaty szybko więdną i odmówiłam bukietu dla mnie, świadkowej,strojenia auta, koszty dla rodziców i butonierek. Chce teraz zobaczyc jak robią wiązanki w kwiaciarni na ulicy Rzeźnickiej w Wejherowie tu koło rynku. Pomóżcie mi proszę czy tam robią fajnie i kwiaty trzymają????????????????????
anka332, pokaż jakies fotki:)
mnie dopada powoli stresik przedslubny...ale najważniejsze rzeczy załatwione, nawet USC :D Tylko dzisiaj troszkę zostałam zaskoczona przez przyszłą teściową, która kupiła sobie sukienkę na ślub w kolorze...białym (twierdzi, że jaśniutkie ecri, ale sukienka z żakietem jest biała - widziałam ją). Ja osobiście uważam, że biel jest zarezerwowana w tym dniu tylko i wyłącznie dla panny młodej i dlatego zrobiło mi się przykro, że bliska osoba nie potrafi tego uszanować...
mnie dopada powoli stresik przedslubny...ale najważniejsze rzeczy załatwione, nawet USC :D Tylko dzisiaj troszkę zostałam zaskoczona przez przyszłą teściową, która kupiła sobie sukienkę na ślub w kolorze...białym (twierdzi, że jaśniutkie ecri, ale sukienka z żakietem jest biała - widziałam ją). Ja osobiście uważam, że biel jest zarezerwowana w tym dniu tylko i wyłącznie dla panny młodej i dlatego zrobiło mi się przykro, że bliska osoba nie potrafi tego uszanować...
czy takie menu bedzie ok?
obiad
rosol z makaronem
de volaille
frytki
surowka z kapusty bialej, fasolka oproszana marchewka z groszkiem
podawane kazdemu na talerzu
zimne zakaski
rolmopsy
salatka jarzynowa
salatka gyros
salatka grecka z feta
ryba po grecku
galaretka z golonki
karkowka pieczona z sliwka
boczek faszerwony
galantyna z kurczaka
kuleczki miesne na wykalaczkach
polmisek wedlin
jajko zawijane w szynce na salacie
to jest tak okolo ile dziewczyny na forum robia kolo 10-12 zakasek jak
pojdziemy do kasyna to obetniemy cos jak za duzo za osobe wyjdzie
dania gorace
21.00 udka pieczone
22.30 tort
23.30 barszcz czerowny z krokietami
2.00 gulaszowa
obiad
rosol z makaronem
de volaille
frytki
surowka z kapusty bialej, fasolka oproszana marchewka z groszkiem
podawane kazdemu na talerzu
zimne zakaski
rolmopsy
salatka jarzynowa
salatka gyros
salatka grecka z feta
ryba po grecku
galaretka z golonki
karkowka pieczona z sliwka
boczek faszerwony
galantyna z kurczaka
kuleczki miesne na wykalaczkach
polmisek wedlin
jajko zawijane w szynce na salacie
to jest tak okolo ile dziewczyny na forum robia kolo 10-12 zakasek jak
pojdziemy do kasyna to obetniemy cos jak za duzo za osobe wyjdzie
dania gorace
21.00 udka pieczone
22.30 tort
23.30 barszcz czerowny z krokietami
2.00 gulaszowa
Miłe Panie z Wejherowa i okolic ślubujące w sierpniu i wrześniu 2009 mam dla Was specjalną ofertę na dekoracje kościoła oraz samochodu.
Szczegóły wysyłam po zapytaniu mailowym przesłanym na adres:
elakie@o2.pl
tytuł maila "promocja"
w treści proszę podać datę oraz miejsce ślubu
ZAPRASZAM SERDECZNIE
Pozdrawiam
Szczegóły wysyłam po zapytaniu mailowym przesłanym na adres:
elakie@o2.pl
tytuł maila "promocja"
w treści proszę podać datę oraz miejsce ślubu
ZAPRASZAM SERDECZNIE
Pozdrawiam
hej ja miałam wszystko zamówione w tej kwiaciarni i naprawdę było wszystko piękne a co najważniejsze nie drogie )
bukeit slubny wyzedł mi 80,00 dekoracja samochodu 100,00
panie są symatyczne i zawsze doradza co pasuje no ja byłam bardzo zadowolona ślub miała w sierpniu wiec wybur kwiatków maiłam wiekszy :)
bukeit slubny wyzedł mi 80,00 dekoracja samochodu 100,00
panie są symatyczne i zawsze doradza co pasuje no ja byłam bardzo zadowolona ślub miała w sierpniu wiec wybur kwiatków maiłam wiekszy :)