Widok
śliczniutkie, gratuluję talentu- ja też sama pewnie bym tego nie zrobiła i pewnie pójdę na łatwiznę i coś zamówię z allegro :)
Jak tam drogie wrześniówki przygotowania??
U nas jakoś tak się wloką- w tym tygodniu zamówiliśmy wreszcie zaproszenia i mieliśmy sesję narzeczeńską :) jestem ciekawa efektu zdjęć :) Ale muszę poczekać do końca tygodnia. Muszę wam powiedzieć że to strasznie dziwne uczucie być tak "w blasku fleszy", czułam się okropnie speszona :) Ale chyba dobrze tak poćwiczyć przed tą wyjątkową sesją we wrześniu :) Nasi fotografowie bardzo sympatyczni i czas z nimi minął bardzo szybko :)
A w piątek mam przymiarkę sukienki :) Już nie mogę się doczekać :)
Jak tam drogie wrześniówki przygotowania??
U nas jakoś tak się wloką- w tym tygodniu zamówiliśmy wreszcie zaproszenia i mieliśmy sesję narzeczeńską :) jestem ciekawa efektu zdjęć :) Ale muszę poczekać do końca tygodnia. Muszę wam powiedzieć że to strasznie dziwne uczucie być tak "w blasku fleszy", czułam się okropnie speszona :) Ale chyba dobrze tak poćwiczyć przed tą wyjątkową sesją we wrześniu :) Nasi fotografowie bardzo sympatyczni i czas z nimi minął bardzo szybko :)
A w piątek mam przymiarkę sukienki :) Już nie mogę się doczekać :)
dzięki,
my na dzień dzisiejszy mamy załatwione:
- sala, dj, kościół, kametrzysta, fotograf
- jesteśmy po naukach i poradnictwie, z formalności zostały nam zapowiedzi, protokół i zaśw. z usc
- samochód i dekorację na autko
- obrączki, poduszeczka na obrączki
- suknia i welon zamówione
- podziękowania dla rodziców, świadków, jestem w trakcie robienia zaproszeń
- pudełka na ciasto
Alkohol i napoje to tak w sierpien/wrzesień kupimy bo nie mamy gdzie tego trzymać.
Z dnia na dzień lista załatwionych rzeczy się powiększa, nie chce ( i nie lubie ) zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę.
Przed nami nagranie randki. I już się boję....zawsze robię jakieś dziwne miny :)
my na dzień dzisiejszy mamy załatwione:
- sala, dj, kościół, kametrzysta, fotograf
- jesteśmy po naukach i poradnictwie, z formalności zostały nam zapowiedzi, protokół i zaśw. z usc
- samochód i dekorację na autko
- obrączki, poduszeczka na obrączki
- suknia i welon zamówione
- podziękowania dla rodziców, świadków, jestem w trakcie robienia zaproszeń
- pudełka na ciasto
Alkohol i napoje to tak w sierpien/wrzesień kupimy bo nie mamy gdzie tego trzymać.
Z dnia na dzień lista załatwionych rzeczy się powiększa, nie chce ( i nie lubie ) zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę.
Przed nami nagranie randki. I już się boję....zawsze robię jakieś dziwne miny :)