Widok

wrzesień 2009 (2)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czyli cd. wrzesień 2009 ???
tamten dluuugo sie otwiera

cezex na pewno czynny jest do 16...a od ktorej...glowy nie dam ale wydaje mi sie ze od 8.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Agusia a jak załatwiliście sobie te motorówki?? Fajna sprawa :)
Mój narzeczony ma kolegę który jest właścicielem motorówek i co roku latem pływamy razem i przewozimy ludzi- w Sopocie na molo :)
Ale można sobie wynająć całą motorówkę np na godzinkę, ale niestety jest to dośc drogi wydatek...
sesji narzeczenskiej nie bedziemy mieli... jakos o tym nie pomyslelismy

a jesli chodzi o progras przygotowan to moja mama kupila sobie buty:)
a ja jak od miesiaca nic to nic.... a nie przepraszam jakies 3 tygodnie temu zapisalalam nas na weekendowe nauki:)
a moja mama:D ma juz od tygodnia kreacje!!! po tym zakupie ogarnal ja blogi spokoj...mnie zreszta tez;)
modyfikujemy ciagle liste gosci...a wczoraj zaczelismy robic swoja stronke slubna (zainspirowali nas nasi znajomi, w sumie przydatna sprawa). robimy ja na bazie gotowca z www.pobieramysie.pl
Moja mamusia też już kupiła kreację- chabrową sukienkę z jedwabiu i złote szpileczki :)
Będzie ślicznie wyglądać :) Teraz jesteśmy na etapie szukania kreacji dla przyszłej teściowej :)
wiecie co?? Wpadłam na taki pomysł we wrześniu są 4 soboty i pewnie w każdą sobotę któraś z forumek będzie miała swój wymarzony ślub. Pomysł jest taki może któreś dziewczyny chciałyby się złożyć na taką koronkową parasolkę?? W gdyni widziałam taką za 70 zł... samej szkoda tyle kasy wydać zwłaszcza że są inne wydatki :)
Bardzo mi się podobają fotki z taką parasolką- mają swój klimat a więc dajcie znać :)
Ja mam ślub 26 września
ja mogę sie złożyć pod warunkiem że będzie biała :) 19.09
Będzie na 100% biała bo sukienkę też mam śnieżno białą :) Tylko jak się wtedy umówimy?? Może jeszcze ktoś będzie chętny- zostały jeszcze 2 terminy :)
poczekamy może ktoś się jeszcze zgłosi. zatem:

05.09 - ????
12.09 - ????
19.09 - nika_22
26.09 - agusia85
jak lista się zapełni to się jakoś zgadamy, zrobimy zrzutkę i kupimy, a jak chętnych nie będzie to możemy sie we dwie złożyć
OKI :) to czekamy na kolejne chętne, im więcej tym wyjdzie taniej :)
nika a Ty nie jestes zpaisana na ta forumkowa parasolke ecru? bo mi ta ecru by bardzo pasowala....
jestem zapisana ale wolalabym biała, więc jakby co to mogę ci odstąpić ta ecru :)
to ja sie pisze na ta ecru:) moze Cie "wypisac" z watku parasolkowego i wpisac siebie?
ja sie sama wypisze :)
już :) wciągnęłam cię na listę na moje miejsce
dzieki
a my nadal czekamy na kolejne panny wrześniowe które by chciały z nami kupić tę białą parasolkę :)
a moze poszukacie wsrod sierpniowo-pozdziernikowych?
tylko jak taka biała parasolka bedzie wygladać po dużej ilości panien młodych ... :)
do góry