Widok

wrzesień 2009 (2)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czyli cd. wrzesień 2009 ???
tamten dluuugo sie otwiera

cezex na pewno czynny jest do 16...a od ktorej...glowy nie dam ale wydaje mi sie ze od 8.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zbieram sie powoli do wyslania zaproszen (tych za granice). przeraza mnie robienie zawiadomien...kurcze, trzeba bylo jednak zima/wiosna...teraz zupelnie mi sie nie chce...wydrukowane sa, ale trzeba je posklejac i powiazac kokardki:/
Z praktyki możemy powiedzieć, że najgorsze jest to, że często zapomina się o drobnej ale ważnej sprawie a przypomina się o tym gdy nie ma już czasu na załatwienie tego. Dlatego też powstała nasza firma aby pamiętać o wszystkim by Para Młoda mogła cieszyć się wyłącznie tym co dla nich najistotniejsze. Stres i napięcia przed weselem są ogromne ale idąc do ołtarza ze świadomością ze jest ktoś taki jak my, kto nad wszystkim czuwa jest się spokojnym i przekonanym, że wszystko będzie tak jak sobie wymarzyliście.
a mój ciągle mówi że mamy jeszcze tyle czasu.. a ja powoli sie stresuję :) Zwłaszcza jak ostatnio szłam koło kościoła i akurat jechali państwo młodzi... i tak sobie pomyślałam boże niedługo my też tak będziemy i dosłownie się wystraszyłam że już tak mało czasu zostało :)
" jedyne co mu ciezko idzie to wybrac sie po stroj dla siebie i po obraczki hehe"

taaa moj ma tak samo, argumentuje to tym ze to NA PRAWDE dotyczy Jego i to bardzo wazna decyzja itp. jakby reszta nie byla wazna...

hehe oj wszyscy faceci tak maja:) mowia ze sie niczym nie stresuja a tak naprawde to oni beda sie trzesc jak osiki w dniu slubu hehe

chociaz musze przyznac ze chetnie szukal i wybieral ze mna wszystko bez grymasu. jedyne co mu ciezko idzie to wybrac sie po stroj dla siebie i po obraczki hehe
Moj niby sie przejmuje, ale najlepiej zebym to ja wszystko powybierala itd ;P W innym wypadku to ciekawa jestem czy bysmy mieli w ogole na ta chwile np fotografa zaklepanego ;]
no ba! kto da rade, jak nie my? ;D Jestem lekko przerazona, ze cos ostatnio zaniedbalismy sprawe, ale coz - zepniemy tylki i damy rade ;]
Mój facet też ciągle się mnie pyta o co mi chodzi, czemu się denerwuję?? No bo przecież z wszystkim zdążymy... jest przecież tyle czasu jeszcze... ehh. Nie wiem dlaczego tak bardzo się różnimy my kobitki od facetów?? Dla nas to najważniejszy dzień w życiu i chcemy wszystko zaplanować tak jak się nam marzy, a dla nich to fakt wyjątkowy dzień, ale przecież po co tyle szumu wokół niego...
Też tak macie?? Ja muszę mojego wszędzie wyciągać i ciągle o coś prosić... z własnej inicjatywy to chyba by nic do tego ślubu nie załatwił...
mala_mi dasz rade!
wszystkie damy:D
nawet nie pytajcie, nic nie zrobilam przez ostatni miesiac (ze slubno-weselnych spraw)!!! = nic nie zostalo zrobione (bo przeciez mezczyzni takimi rzeczami sie nie zajmuja)
trzeba sie wziac do roboty:)
My też jeszcze zaproszeń nie wręczyliśmy :D
My też mieliśmy wierszyk o bileciuku ze znakiem wodnym :) Mi na razie też większość gości potwierdziła. Jedynie dwie pary nie wiadomo czy przyjdą bo też mają duży "mały problem"- czyli maleńkiego dzieciaczka :) Ale ja tam się ciesz im więcej nas tym lepiej :) Będzie weselej :)
Kamizelkę gupiliśmy srebrną, taki dziemy wpadający w grafit w lekkie prążki- bardzo nam się podobała, ale niestety była droga 299zł. Ale co tam ślub ma się raz w życiu i mój mężczyzna musi też swietnie wyglądać :) A kupiliśmy ją w Auchan, ale nie wiem jak się nazywa- niedaleko Kappala :) Ale białych z wiśniowym to tam też nie widziałam :(
Wczoraj też zamówiliśmy obrączki- 18 lipca będą do odbioru :) I kupiliśmy już całą wódeczkę :) także powolutku do przodu :)
ja mialam wierszyk o pieniadzach wiec listy nie robilam a jak juz ktos koniecznie chce cos kupic to mowie co znajac sytuacje rodzinna osoby pytajacej
My sprężyliśmy się z zaproszeniami, bo wszyscy się wypytywali kiedy będą kiedy będą.

Robiłyście coś takiego jak lista prezentów. Bo nas prawie wszyscy o to pytają, bo to podobno bardzo popularne teraz jest?
Nasz ślub 12.09.09
nam zostało jedno zaproszenie do rozdania :)

wczoraj odebrałam moją suknię ślubną :)
a my jeszcze nawet nie rozdalismy zaproszeń:D
Anka332 u nas też jak na razie wszyscy potwierdzili, łącznie z tym, że przyjdą z dziećmi.
Jesteśmy mile zaskoczeń a jak bedzie to i tak okaże się w dniu ślubu.
Nasz ślub 12.09.09
a u nas goscie potwierdzili przybycie juz sie rpzestraszylam ze wszyscy beda i bede miala za mala sale ale naszczescie troszke dzieci sie rodzi w sierpniu i te pary nie przyjada hmmmmm niesttey u mnie sie nie sprawdzilo ze 20% odmawia mam jakas dziwna rodzinke
a jaką kupiliście kamizelke ja poszukuje białej z bordowym ale nie moge nigdzie znaleść. Nie tylko ty sie nie mozesz doczekać :)
a my kupiliśmy całą wódeczkę, trochę soków, rozdaliśmy resztę zaproszeń i mój P kupił sobie śliczną kamizelkę z musznikiem :) Ehh jak on przystojnie w tym wyglądał... już nie mogę się doczekać września :)
do góry