Widok

wrzesień 2009 (2)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czyli cd. wrzesień 2009 ???
tamten dluuugo sie otwiera

cezex na pewno czynny jest do 16...a od ktorej...glowy nie dam ale wydaje mi sie ze od 8.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tu masz linka do tego wątku http://forum.trojmiasto.pl/Skladka-na-biala-koronkowa-parasolke-do-zdjec-t106948,1,11.html
oki nika_22 zobaczymy co się wykluje, może jednak się ktoś zgłosi, a jak nie to kupimy we dwie i przynajmniej na pewno będzie czysta :)

A dzisiaj o 17 mam przymiarkę sukienki, wybór bolerka i welonu :) Już nie mogę się doczekać :)
ja welon już mam w domku, a na sukienke muszę poczekać do sierpnia. napewno będziesz wyglądać ślicznie :)
dzięki nika_22, troszkę się stresuję tą przymiarką ale mam nadzieję że będzie oki :)
A jaki masz welonik?? Bo mi się podobają wolony żabotowe, ale moja mama powiedziała że jest za strojny... I teraz nie wiem jaki sobie zamówić :(
ja mam taką zwykłą mgiełke 60/80

image
ładniutki, tylko ja bym chciała troszkę dłuższy :( A jaką sukienkę będziesz miała??
Kurcze ja nie umiem wklejać fotek, może wkleiłabyś mój welonik- jestem ciekawa co inni będą o nim myśleć. Jeśli to nie problem podaj mi meila to wyślę Ci mój oki??
no problem :) nika_22@tlen.pl
ja mam takiej długości bo sukienka na tren i za dużo by się tego ciągneło po ziemi :)
a sukienkę będę miała taką:

image
wysłane teraz czekam na komentarz i fotki :)
welony agusi85:

1.
image

2.
image
mi osobiście bardziej podoba się ten drugi
dzięki bardzo :) Teraz czekam na komentarze który ładniejszy- sukienka jest dość skromna, ale mam kupiony jeszcze diadem więc może to będzie za dużo??

Czekam na opinie który ładniejszy :)
a jaką masz sukienkę?
nie mam jeszcze fotek mojej sukienki- tylko takie zrobione na pierwszej przymiarce telefonem- więc są słabej jakości :(
Prześle ci linka to może wkleisz, tylko moja będzie na większym kole i będzie miała zamiast czerwonych białe kwiatki http://www.suknieslubnebj.com.pl/album3/album/slides/6.html
Śliczna sukienka, do niej według mnie bardziej pasuje drugi welon
Nasz ślub 12.09.09
co do Twojej sukienki to jest śliczna- z podobnego materiału jak moja :) Tylko masz bardziej ozdobną niż ja :) Ja mówiąc szczerze chciałam mieć skromną i nie za drogą- nie ma co moim zdaniem wydawać ok 3 tys na strój na jedną noc :) Moja mi się podoba i to jest najważniejsze :)
agusia85 to ta sukienka?

image
jest śliczna :)
tak to ta :D
dziewczyny proszę o jeszcze jedną radę- nie wiem czy zostać przy tych kwiatkach co są na zdjęciu? Zamówiłam specjalnie biało-srebrne, ale teraz sama się wiem czy nie będzie to wyglądało za blado :( Może białe zginą na tej sukience, ale z drugiej strony do tych bordowych musiałabym mieć w takim samym kolorze wiązankę...
Kurcze sama nie wiem co wy myślicie?? Ale tak szczerze...
do góry