Widok
kurcze tylko wiesz co, zauważyłam że teraz jest wysyp takich sukienek i troszkę się boję aby ktoś jeszcze na moim wesleu lub poprawinach nie miał takiej samej.
Cholerka, a jak ją kupowałam na początku czerwca to pani mówiła że to unikatowa kolekcja i na pewno się nie powtórzy :( A tu co klapa :( zastanawiam się też jakie butki do swojej kupić, bo moje białe ślubne nie będą pasowały :(
Cholerka, a jak ją kupowałam na początku czerwca to pani mówiła że to unikatowa kolekcja i na pewno się nie powtórzy :( A tu co klapa :( zastanawiam się też jakie butki do swojej kupić, bo moje białe ślubne nie będą pasowały :(
Wrześniowe przyszłe żonki... powiedzcie mi ile kupujecie alkoholu na porten abend, wesele, poprawiny +jakieś konkursy i bramki?? Gdzie, jakiej marki i za ile kupujecie?? I tak samo z piciem bezalkoholowym?? Bo moi chcą kupić na 80 osób 90-100l wódki i dwa razy tyle napoi. Ja już się gupię, wydaje mi się to bardzo dużo, ale z drugiej strony głupio by było jak by zabrakło :)
źródło; onet
Prognoza sezonowa - czerwiec 2009 / luty 2010:
Wrzesień w dalszym ciągu wakacyjny
Niektórym uczniom nie będzie się chciało wrócić do szkoły. Pogoda będzie wyśmienita, ale - szczególnie o poranku - będzie chłodniej. Okresy chłodniejsze będą się zdarzać w ciągu dnia, choć miesiąc upłynie pod znakiem prawdziwej polskiej, złotej jesieni. Temperatury na poziomie 20-30 stopni i dosyć częsta operacja słoneczna nadal będą nas nastrajać optymistycznie. Pod koniec miesiąca mogą się zdarzyć dni z obfitymi opadami, a na początku miesiąca będą jeszcze gwałtowne burze.
Prognoza sezonowa - czerwiec 2009 / luty 2010:
Wrzesień w dalszym ciągu wakacyjny
Niektórym uczniom nie będzie się chciało wrócić do szkoły. Pogoda będzie wyśmienita, ale - szczególnie o poranku - będzie chłodniej. Okresy chłodniejsze będą się zdarzać w ciągu dnia, choć miesiąc upłynie pod znakiem prawdziwej polskiej, złotej jesieni. Temperatury na poziomie 20-30 stopni i dosyć częsta operacja słoneczna nadal będą nas nastrajać optymistycznie. Pod koniec miesiąca mogą się zdarzyć dni z obfitymi opadami, a na początku miesiąca będą jeszcze gwałtowne burze.