Widok

wrzesień 2009 (2)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czyli cd. wrzesień 2009 ???
tamten dluuugo sie otwiera

cezex na pewno czynny jest do 16...a od ktorej...glowy nie dam ale wydaje mi sie ze od 8.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja ubieram slubne biale do ecri pasuja
kurcze tylko wiesz co, zauważyłam że teraz jest wysyp takich sukienek i troszkę się boję aby ktoś jeszcze na moim wesleu lub poprawinach nie miał takiej samej.
Cholerka, a jak ją kupowałam na początku czerwca to pani mówiła że to unikatowa kolekcja i na pewno się nie powtórzy :( A tu co klapa :( zastanawiam się też jakie butki do swojej kupić, bo moje białe ślubne nie będą pasowały :(
no takie tez byly tylko ta mi sie bardziej podobala :)
HEH mam bardzo podobną, tylko zamiast kokardki są trzy różyczki, a kolor mam blady łosoś :)
a to moja skienka na poprawiny
image
image
i moje buty
image
image
ja ostatnią przymiarkę mam dopiero 2 września i też już nie mogę sie doczekać :) Ja chce żeby już było tak z 2 miesiące dalej :)
A ja się właśnie dowiedziałam że za ok. tydzień będzie już moja suknia, a miała być w sierpniu, już się nie mogę doczekać żeby ją zobaczyć i przymierzć :)
Ja też już kupiłam sukienkę na poprawiny, teraz szukam do niej butów :) Umówiłam się tez w lipcu na dwie fryzurki próbne- zobaczymy co mi wyczarują :) A wczoraj rozwiźliśmy część zaproszeń :) Fajnie wszyscy cieszą się razem z nami... ja chcę już wrzesień :) Jeszcze 103 dni mi zostały :)
fotka bedzie jak wroce do domku w swinoujsciu
ja odebrałam zaproszenia. sa super.
...a potem przyjdą noce
jak psy wierne pod nasz dom...
to wklejaj fotke!!!!
huuura kupilam buty i sukienke na poprawiny :) ahhhh jest piekna
Wrześniowe przyszłe żonki... powiedzcie mi ile kupujecie alkoholu na porten abend, wesele, poprawiny +jakieś konkursy i bramki?? Gdzie, jakiej marki i za ile kupujecie?? I tak samo z piciem bezalkoholowym?? Bo moi chcą kupić na 80 osób 90-100l wódki i dwa razy tyle napoi. Ja już się gupię, wydaje mi się to bardzo dużo, ale z drugiej strony głupio by było jak by zabrakło :)
dokładnie bądźmy pozytywnej myśli:) kto ma chody tam u góry to się modlić o słoneczko:))))

uffff jeszcze godzinka i koniec pracy....
kurcze to mnie troszkę zmartwiłyście tym deszczem, ale ja tam się nie przejmuję- oni nie potrafią czasem ustalić prognozy na następny dzień, a co dopiero na 3 miesiące przed :)
Zresztą pogoda to jedyna kwestia której nie możemy zaplanować, więc co ma być to będzie... :) Ale jestem dobrej myśli :)
dziewczyny co ma byc to bedzie dla nas bedzie to i tak najpiekniejszy dzien w zyciu:)
to już troszkę lepsza prognoza, jak dla mnie to nie musi być aż tak ciepło, byle tylko nie padało i słonko chociaż troszkę świeciło, bądźmy dobrej myśli :)
źródło; onet
Prognoza sezonowa - czerwiec 2009 / luty 2010:

Wrzesień w dalszym ciągu wakacyjny

Niektórym uczniom nie będzie się chciało wrócić do szkoły. Pogoda będzie wyśmienita, ale - szczególnie o poranku - będzie chłodniej. Okresy chłodniejsze będą się zdarzać w ciągu dnia, choć miesiąc upłynie pod znakiem prawdziwej polskiej, złotej jesieni. Temperatury na poziomie 20-30 stopni i dosyć częsta operacja słoneczna nadal będą nas nastrajać optymistycznie. Pod koniec miesiąca mogą się zdarzyć dni z obfitymi opadami, a na początku miesiąca będą jeszcze gwałtowne burze.
a ja sie nastawiam na deszcz:)))
cóż za pesymizm mala-mi ja tam wiem, że bedzie ładnie:)
do góry