Widok

wrzesień 2009 (2)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czyli cd. wrzesień 2009 ???
tamten dluuugo sie otwiera

cezex na pewno czynny jest do 16...a od ktorej...glowy nie dam ale wydaje mi sie ze od 8.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kurcze sama nie wiem, jak dasz te ciemniejsze kwiatki to razem z wiązanką może być za pstrokato i ciężko może być dobrać kwiatki pasujące do tych na sukni,
ja bym chyba jednak wolała te biało-srebrne kwiatki na sukience
jeżeli są biało-srebrne to będą widoczne a ty będziesz mogła dobrać sobie bukiet w dowolnym kolorze
agusia sukienka bardzo ladna, mimo że nie moje klimaty, welon znacznie bardziej podoba mi się drugi.
a jaki masz kolor włosów, oczu i karnację? na tym malutkim zdjęciu nic nie widać a jeśli jesteś jasną blondynką to takie ciemne kwiaty mogą się okazać za ciemne.
Dzięki, ale rozumiem że nie wszystkim może się podobać :) Oczy mam brązowe (właściwie takie piwne), włoski do ślubu będą brązowe, no i oczywiście troszkę solarki :) Z natury jestem jasną brunetką :) I jak teraz?? Może będą pasować te ciemne??
to jak brazowe to moze pomyslisz o jakichs zlotych kwiatach, takie ciemne zloto z brazem mi by sie widzialo, w kazdym razie jakies cieple kolory

bo jakos bordo kojarzy mi sie z taka hiszpanka, wiesz czarne wlosy flamenco... moze mam za duze skroty myslowe:)
ja bym bialo-srebrne kwiatki wybrala, ale moze to dlatego ze jestem bardziej zachowawcza i urode tez mam raczej delikatna...jezeli czujesz ze do Twojego charakteru, typu urody pasuja te bordowe...bedziesz sie w nich dobrze czula to wez te. sukienka sliczna. mi sie bardzo podoba. a welon zdecydowanie 2. a moze bez tej lamowki?
mala mi, wlasnie ogladam zdjecia ze slubu kolezanki kolezanki i miala taka kiecke jak ty i rewelacyjne cos na szyje. napisz do mnie na gg 1671995 to ci podam link do jej galerii
napisalam:D
Moje drogie- witam po weekendzie :) W piątek jak pisałam byłam na przymiarce :) No i przymierzyłam moją sukienkę z tymi biało-srebrnymi kwiatkami :) I to jest to :) Zostaję przy białych :) Ślicznie wyglądała i przynajmniej nie mam już dylematu. Wybrałam też welon i bolerko :) Tak więc wszystko już zamówione i się szyje :) Tylko kolejna przymiarka dopiero 2 września, jak będzie wszystko w porządku to zabiaram ją do domu :) Tylko ten 2 września wydaje mi się taki odległy... A jak u was załatwiałyście coś w ten weekend??
Witam wszystnie wrześniówki, my byliśmy w weekend na sali weselnej bo akurat miało być wesele, chcieliśmy zobaczyć ustawienia stołów i dekoracje, i się okazało że mają nową piękną dekoracje więc nie musimy się tym już martwić :)
my zaliczylismy weekendowy kurs tańca, bardzo polecam(ten co sie nazywa expres taneczny) i nie wiem jak ja wytrzymam z tanczeniem cala noc na weselu jak po 9 godzinach rozlozonych na 3 dni tak mnie nogi bola ze chodze jak kaczka

powiedzcie mi, Dziewczynki, czy moj pomysl z przezroczysta parasolka to sa jakies fanaberie? bo szukalam jej w trojmiescie i w necie i nic nie znalazlam, wiec poprosilam narzeczonego, zeby zadzwonil do tesciowej, a ona z innego miasta zeby tam zobaczyla czy cos takiego moze jest. wiec sie dowiedzialam ze wydziwiam i przesadzam i ze z samochodu do kosciola nie bedzie daleko a jak lekko zmokne to mi przeciez korona z glowy nie spadnie(to byl cytat). jest mi po prostu mega przykro....
Ja tam jestem wytrzymała i mogę się bawić do rana- tylko na płaskich butach :) Ale niestety ślubne mam na 5 cm obcasie, więc też nie wiem jak wytrzymam :(
My na kurs tańca dopiero wybieramy się w lipcu, bo pewnie i tak bym wszystko zapomniała, taka jestem rozstrzepana :)
Co do parasolki rudziaczku- to dla nas to jest wszystko normalne, my wszystko przeżywamy i chcemy by ten dzień był wyjątkowy i niepowtarzalny. Ja też wymyślam i ostatnio usłyszałam że się "szarogęszę" :( Też mi przykro, mojego narzeczonego babcia to trudna kobieta i wszystko krytykuje- a to że powinniśmy zaczekać ze ślubem, a to że knajpa daleko i słyszała piąte przez dziesiąte że wyzyskiwacz, a to że kupiliśmy auto- uznała że to głupota :( No i przez to w weekend pokłuciłam się jeszcze z moim P :( Bo on twierdzi że powinnam się tym nie przejmować, bo babcia już taka jest... No i co mam zrobić :( Nie lubię jak ktoś ciągle mnie krytykuje- zwłaszcza że nie ma racji...
Także też Ci powiem nie przejmuj się i szukaj dalej- to nasze święto i stweirdziłam że nic i nikt mi go nie zepsuje !!!
w weekend nic...ale jutro ide do fryzjerki...zarezerwuje wstepnie termin
mala-mi a gdzie wybierasz się do fryzjera bo ja też chciałam już sobie coś zaklepać, zrobić próbną, ale nie mam żadnej sprawdzonej fryzjerki :( Może kogoś polecicie najlepiej Reda, Rumia, Wejherowo??
z tych terenow to nic nie podpowiem...moja jest w centrum Gdanska
dziewczyny, a ja w weekend kupiłam buty...ufffff:) problem z głowy:)
Pochwal się jakie :) Ja już kupowałam w marcu i jestem bardzo z nich zadowolona. Miałam co prowda chodzić sobie w nich po mieszkaniu aby je rozchodzić ale mi jakoś czasu brak :)
ok, spróbuje wkleić fotkę:
image
image
no na pierwszym troszkę lepiej widać;)
zależało mi na niskim obcasie, więc nie miałam zbyt dużego wyboru...ale udało się:)))
do góry