Widok

wrzesień 2009 (2)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czyli cd. wrzesień 2009 ???
tamten dluuugo sie otwiera

cezex na pewno czynny jest do 16...a od ktorej...glowy nie dam ale wydaje mi sie ze od 8.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
demonika ładne te twoje buciki, też szukam coś takiego, zdradź tajemnicę gdzie i za ile je kupiłaś :)
Ładne buciki :) Chociaż ja mam zupełnie inne :) Ja mam takie w szpic całość pokryta tak jakby miniaturowymi perełkami, obcas podobny jak u Ciebie :) Ja swoje kupiłam na hali w Gdyni za 140zł :)
ja też je znalazłam na hali w Gdyni:) ale nie było mojego numeru, więc odesłali mnie na halę we Wrzeszczu na Chrobrego. Cena w Gdyni: 109 zł, we Wrzeszczu 99 zł.
wielkie dzięki :)
koszula+spinki. do przodu:)
a ja miałam szkołę w weekend i nic nie załatwiłam :( Ale zaczynam szukać dekoracji do kościła w niedrogiej cenie :) Na jutro planuję rundkę po kwiaciarniach :)
my zrobilismy rodzinna imprezke polaczona z degustacja tortow i jestesmy na 100% zdecydowani ze bedziemy zamawiac u dekera, pyyyyysznie:)
co jest wrześnióweczki?? Tak cicho jakoś, chyba pogoda wszystkich uspała :) Kurcze koniec maja a tu jak w listopadzie, ciekawe jaki będzie wrzesień ???
Wczoraj wymyśleliśmy z narzeczonym że sami zrobimy podziękowania dla gości, takie pudełeczka z migdałami lub innymi słodkościami :) No i wczoraj siedziałam wymyślałam szablony i na razie ze zwykłych kartek lepiłam próbne pudełeczka. Nawet fajna zabawa chociaż pewnie jak przyjdzie mi kleić 80szt to mi się odechce. Ale na razie mi się podobają, teraz tylko kupić kartki dekoracyjne jakieś ładne pierdołki do naklejenia i będę robić :)
A dzisiaj idę z mamą przymierzyć sukienkę na poprawiny bo w pon wypatrzyłam śliczna na świętojańskiej za 320 zł i bardzo mi się podobała, więc może kolejny zakup będzie z głowy :)
u mnie spokojnie :)
...a potem przyjdą noce
jak psy wierne pod nasz dom...
A my wczoraj odebraliśmy zaproszenia :) poza tym w weekend udało nam się kupić garnitur i zamówić obrączki... :D
jejku, ależ u Was pracowicie :)
...a potem przyjdą noce
my wybralismy wzór obraczek i teraz estesmy na etapie poszukiwania dobrego jubilera ktory nam je wykona, jesli macie kogos godnego polecnia piszcie!
U nas też spokojnie, a do śłubu coraz bliżej :)

Dzisiaj mamy pierwsze spotkanie w poradni rodzinnej.
Nasz ślub 12.09.09
kreska my zamawiamy w Wejherowie w Gold Mark- ceny bardzo konkurencyjne,a zrobią co sobie zarzyczysz :) I grawer za friko :)
sorki to miało być do Waszki :D
u mnie spokojnie w dlugi weekend ide kupowac buty i sukienke na poprawiny bo bede w trojmiescie i tam moja siostra i mama mi doradza. zaproszenia prawie wszystkie rozdane zostalo tylko kilka.
nie szkodzi :) jestem gadułą i lubie jak ktoś do mnie mówi :)
my obraczki mamy z Danusi- z tym, ze oni robią tylko katalogowe obraczki.
...a potem przyjdą noce
Kurcze wy już rozdaliście zaproszenia?? A do mnie jeszcze nie doszły, bo zamawialiśmy na allegro :( Mam nadzieję ze nie będzie za późno, a mamy sporo przyjezdnych :( Zestresowałam się... :/
kreska to o to chodzilo?:)
niieeee, ale juz wyjasniam
...a potem przyjdą noce
do góry