Widok

wrześniówki 2008 - 15

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
no to ja się przywitam w nowym, tamtego już mi sie nie chce otwierać bo będe czekała pół godziny aż mi się te suwaczki pootwierają ... :)))))

a ja mam dziś próbny u Poleczki :)))) i barrrrrdzo się cieszę

papilio1@op.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziewczyny znacie jakiegoś super dermatologa w gdyni, sopocie, co robi też zabiegi? Może jakiś dobry instytut?

sunny1984 napisał(a):

> Hm.... spytam jeszcze raz - kiedy się płaci - przy spisywaniu
> protokołu czy później? ;> No przecież większość z was ma to już
> chyba za sobą, co? ;>
>

witam, już z pracy... my do tej pory jeszcze nic zapłaciliśmy. dziś idę dać na zapowiedzi i do 2 różnych kościołów, daję chyba po 50 zł.
potem przed ślubem zapłacimy w tym kościele, w którym bierzemy ślub, jeszcze nie wiem ile, jakby co.

chyba coś takiego widziałam:) Mi się bardzo podobają gajerki w szarościach, ale Mój ma taki, więc ślubny musiał się jakoś odróżniać ;)

a nieeee doczytałam ze w bytom :P

tripgirl
i praktycznie w ostatnim sklepie znalezlismy ten
> najpiekniejszy :))

w ostatnim hmm... czyżby też w puere :P

kupilismy w sklepie BYTOM w koncu, ma naprawde nietypowy kolor, taki jakis cieply odcien stalowy dosyc jasny i jest w prazki cieniutkie, jedna prazka jest taka kremowa a druga troche ciemniejsza - taka kawa z mlekiem. Jest z welny i jedwabiu i ma polysk. Jest naprawde piekny i moj M. super w nim wyglada:) zaplacilismy 670 zeta wiec jestesmy zadowoleni :)

super wiadomość:) Wrześnióweczki zawsze dobrze radzą;) a jaki kupiliście i gdzie?

Spoko... po chwili skumałam, że o to Ci chodziło, a nie chciałam dodawać kolejnego posta pod rząd, bo to potem wygląda jakbym sama z sobą gadała;P

o kurcze ... przepraszam, źle zrozumialam ...
myślałam, ze to rodzice przyjaciółki się rozwodzą i że powinni z ta nowiną czekać do PO TWOIM slubie :)) a nei jej, no teraz wszystko jasne, fakt, mogi sie wstrzymać

papilio1@op.pl
a ja mam powalajacego hita na dzien dobry:)

bylismy wczoraj w fashion house i normalnie nie uwierzycie...TAK!KUPILISMY GAJER!!!!!!! :)

jestem w siodmym niebie, koszula, kamizelka, buty to juz swoja droga, trzeba kupic, ale chodzi o to ze wreszcie sie udalo - kupilismy garnitur:

oczywiscie moj M. jak przymierzyl pierwszy to juz go chcial kupowac bo mu sie podobal ale dzieki moim namowom poszlismy dalej i praktycznie w ostatnim sklepie znalezlismy ten najpiekniejszy :))

Salambo, mam nadzieje ze Ty bedziesz tez miala takiego niusa po wizycie w Fashion House:)

nie wiedzialam wogole ze tam jest tyle sklepow z gajerami, wczesniej nie zwracalam na nie uwagi :)

jak to? Tokio? Obcy ludzie? To jej rodzice... Ona wychodzi za mąż 20 września...

powinni jej darować takie rewelacje przed ślubem :( na weselu będzie świetna atmosfera.... :/

a co ma jedno do drugiego?
rodzice przyjaciółki .... czyli w gruncie rzeczy obcy ludzie ...

papilio1@op.pl
nie mogli poczekać z nowiną po ślubie?

oj można tam zostawić fortunę ...

papilio1@op.pl
ja zapłaciłam za spisanie protokołu, bo był spisywany w innej parafii niż mamy ślub, a dziś idę tam gdzie mamy ślub i zwyczajnie się zapytam kiedy zapłacić

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
my później ... a protokół już spisany

papilio1@op.pl
ja wolę nie szperać- bo kasy brak i po co się kusić ;)

a ja uwielbiam jarmark i moje ukochane starocie :))))))
już zrobiłam 2 starociowe zakupy w tym roku i na pewno to jeszcze nie koniec :))) wśród tych patłuczonych lamp, zardzewiałych sztućców i PRLowskich poradników dla pań domu moge chodzic godzinami :)))
na pewno pójdziemy jutro, teściówka do nas przyjeżdża i też chce coś poszperać w starych gratach :))) hihi, to ma z teściólwką wspólnego, luimy starocie :)))

no i jutro dowie sie, ze zostanei babcią :D

papilio1@op.pl
właśnie się dowiedziałam, że rodzice mojej przyjaciółki się rozwodzą, a 20września ma ślub :(:( ale kicha :(:(

do góry