Widok

wrześniówki 2008 - 15

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
no to ja się przywitam w nowym, tamtego już mi sie nie chce otwierać bo będe czekała pół godziny aż mi się te suwaczki pootwierają ... :)))))

a ja mam dziś próbny u Poleczki :)))) i barrrrrdzo się cieszę

papilio1@op.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hejka.... ja dziś dla poprawy nastroju się wystroiłam do pracy;) Dziewczyny...nie zamawiajcie rolet z firmy POROLET wczoraj po raz kolejny nas wystawiono i oczywiście wstrętne babole z biura zapomniały znów nas powiadomić, więc zachrzaniałam w deszczu do wejherowa, żeby o 18.30 samej dowiedzieć się, że o 18 montażu nie będzie... Ci ludzie dezorganizują mi życie, po prostu nie mam siły już ciągle wszystkiego dla nich przekładać, jeździć i czekać na łaskę

no to w takim razie witam sie pod 15 przed wyjściem do pracy.
no to lecę.

no to i ja sie melduje.

Zaraz powloke sie do roboty, dzisiaj nalot szefa. Chyba jestem wyjatkowo spokojna - i tak mnie juz zwolnili, wiec nie mam najmniejszych obaw co do kontroli, na ktora wpadna.

Wkurza mnie tylko to ich falszywe zainteresowanie moim slubem - zwolnili mnie na 2 tygodnie przed, wiec co ich to obchodzi?
Zastanawiam sie czy nie zaskarzyc ich do sadu pracy. Co prawda, wiem, ze przegram, bo zwolnienie jest z powodu zmniejszenia sie obrotow firmy i zamkniecia jednej filii, ale dla zwiazkow zawodowych zwolnienie od wywieszenia zapowiedzi do pierwszej rocznicy slubu jest dyskryminujace i mozna to zaskarzyc.
I tak z tego nic nie bede miala, ale troche im nabruzdze.
Poki co powiadomilam moja szefowa, ze delegowalam zwiazki zawodowe do pilnowania mojego przejscia na bezrobocie.
suwaczki dziś nic nie zaszkodzą bo jak widać zniknęły :)

my to mamy przerób, co dwa dni nowy wątek :)

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
A ja dzis podpisuje umowe z Elena :)))

salambo, ile mamy do ślubu 52 czy 53?? bo coś faktycznie te suwaczki chodza jak chcą :)

papilio1@op.pl
A ja dziś robię kolejną awanturę w porolecie- ale tym razem chcę gadać z dyrkiem :]

no trochę cię zwodzą z tymi roletami .... już przesada ... !!

papilio1@op.pl
Mysiorka - a wpłacałaś jakąś zaliczkę? Bo jak nie to weź ich kopnij w d... i załatwi sobie rolety z innej firmy, albo zamów np. przez allegro, tak jak my to zrobiliśmy :) My w kwietniu zamawialiśmy rolety przez allegro i tak się wszystkim spodobały, ze teraz teściowie sobie wszystkie żaluzje wymienili na rolety od tego samego gościa i przyszła szwagierka z mężem tak samo :) No i ceny na pewno niższe niż w jakiejkolwiek innej firmie ;)

maxaga napisał(a):

> no to i ja sie melduje.
>

> Wkurza mnie tylko to ich falszywe zainteresowanie moim slubem -
> zwolnili mnie na 2 tygodnie przed, wiec co ich to obchodzi?
>
Nie dziwie Ci się- też by mnie to drażniło. Ale trzymaj się- nie są w stanie odebrać Ci radości z tego pięknego dnia:)

zmieniłabym firmę, zaliczka była 100zł, więc żaden wielki szał, ale inne firmy mają terminy dalekie i bym się do ślubu nie doczekała.... nie chcę z mężem harcować przy prześcieradłach na oknach:/
Jestem już totalnie wykończona tym, nie cierpię ludzi nie szanujących czasu innych.

Tokio - do slubu mamy 52 dni :)

oj pojawiły się i się spóźniają o jeden dzień :] Dziewczyny... już tylko miesiąc o jaaaaaaaaaaaaaaaa

Mysiorka - a z ciekawości - ile płacisz za rolety? Z tego co pamiętam, to też macie mieszkanie w Orlexie, więc wasze okna pewnie mają takie wymiary jak nasze... ciekawa jestem ile zaoszczędziliśmy :D

Melduję się!
Ja dzisiaj sprzątam - czekam na męża - sprzątam i... co? co? Sprzątam :D

kurcze te suwaczki skaczą chyba co dwa dni :)
spóźnię się na własny ślub ;)

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

za 4 okna wychodzi 1000zł ( w tym dwa okna aluminium), a z jakiej firmy na allegro braliście?
A Ty też z wejherowskiego orlexu? Ja już się utożsamiam, choć jeszcze nie mieszkam ;)

sorry wychodziło więcej niż 1 tys a z naszą superową zniżka jest dokładnie 923 złote :]

Mysiorka z tymi roletami to już przegiecie,
domagaj się zniżki 30 %, po 10 % za każde przełożenie terminu montażu :)

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

do góry