Widok
Hejka.... ja dziś dla poprawy nastroju się wystroiłam do pracy;) Dziewczyny...nie zamawiajcie rolet z firmy POROLET wczoraj po raz kolejny nas wystawiono i oczywiście wstrętne babole z biura zapomniały znów nas powiadomić, więc zachrzaniałam w deszczu do wejherowa, żeby o 18.30 samej dowiedzieć się, że o 18 montażu nie będzie... Ci ludzie dezorganizują mi życie, po prostu nie mam siły już ciągle wszystkiego dla nich przekładać, jeździć i czekać na łaskę
no to i ja sie melduje.
Zaraz powloke sie do roboty, dzisiaj nalot szefa. Chyba jestem wyjatkowo spokojna - i tak mnie juz zwolnili, wiec nie mam najmniejszych obaw co do kontroli, na ktora wpadna.
Wkurza mnie tylko to ich falszywe zainteresowanie moim slubem - zwolnili mnie na 2 tygodnie przed, wiec co ich to obchodzi?
Zastanawiam sie czy nie zaskarzyc ich do sadu pracy. Co prawda, wiem, ze przegram, bo zwolnienie jest z powodu zmniejszenia sie obrotow firmy i zamkniecia jednej filii, ale dla zwiazkow zawodowych zwolnienie od wywieszenia zapowiedzi do pierwszej rocznicy slubu jest dyskryminujace i mozna to zaskarzyc.
I tak z tego nic nie bede miala, ale troche im nabruzdze.
Poki co powiadomilam moja szefowa, ze delegowalam zwiazki zawodowe do pilnowania mojego przejscia na bezrobocie.
Zaraz powloke sie do roboty, dzisiaj nalot szefa. Chyba jestem wyjatkowo spokojna - i tak mnie juz zwolnili, wiec nie mam najmniejszych obaw co do kontroli, na ktora wpadna.
Wkurza mnie tylko to ich falszywe zainteresowanie moim slubem - zwolnili mnie na 2 tygodnie przed, wiec co ich to obchodzi?
Zastanawiam sie czy nie zaskarzyc ich do sadu pracy. Co prawda, wiem, ze przegram, bo zwolnienie jest z powodu zmniejszenia sie obrotow firmy i zamkniecia jednej filii, ale dla zwiazkow zawodowych zwolnienie od wywieszenia zapowiedzi do pierwszej rocznicy slubu jest dyskryminujace i mozna to zaskarzyc.
I tak z tego nic nie bede miala, ale troche im nabruzdze.
Poki co powiadomilam moja szefowa, ze delegowalam zwiazki zawodowe do pilnowania mojego przejscia na bezrobocie.
Mysiorka - a wpłacałaś jakąś zaliczkę? Bo jak nie to weź ich kopnij w d... i załatwi sobie rolety z innej firmy, albo zamów np. przez allegro, tak jak my to zrobiliśmy :) My w kwietniu zamawialiśmy rolety przez allegro i tak się wszystkim spodobały, ze teraz teściowie sobie wszystkie żaluzje wymienili na rolety od tego samego gościa i przyszła szwagierka z mężem tak samo :) No i ceny na pewno niższe niż w jakiejkolwiek innej firmie ;)