Widok

wrześniówki 2008 - 15

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
no to ja się przywitam w nowym, tamtego już mi sie nie chce otwierać bo będe czekała pół godziny aż mi się te suwaczki pootwierają ... :)))))

a ja mam dziś próbny u Poleczki :)))) i barrrrrdzo się cieszę

papilio1@op.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kurcze nie mam nr karty, żeby aktualną ofertę w makro sprawdzić :/

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
my kupujemy w makro w gdyni, a w sellgrosie też są dobre ceny:)

to akurat dziwne jest, bo wydawało mi się że na garniaku mu zależy,
dobrze że zbliżamy się do finalizacji tego tematu - odetchnę,
kamizelkę i fular też nam uszyje jakby co, więc tylko koszula nam zostanie, bo buty już są

kobitki orientowałyście się w sprawie alkoholu ?
jest jakaś hurtownia w Gdańsku do której warto zajrzeć ?
ta wódka, którą miał nam załatwić znajomy to jakiś przekręt, a ja nie chcę "przekrętowej" wody ognistej

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

Salambo - bo oni tak mają :D Wybierają pierwsze mozliwe wyjście, żeby tylko mieć z głowy ;)

mój to już się napalił na tego krawca,
ale chyba żeby mnie nie rozjuszyć do końca, zgodził się jeszcze na rundkę po garniakowych sklepach :)
z resztą na poprzedni sklep też się napalił i gdyby nie mój upór to nie tarfilibyśmy do tego krawca

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

dzień dobry :)

witam sie i lece po kawe :)

papilio1@op.pl
Salambo - bo ja już o 6:30 w pracy jestem :D No, a rano wiadomo - same nudy, więc można spokojnie na forum wejść i nadrobić posty i wpisy z poprzedniego dnia :)
My w sobotę lub niedzielę chcemy się wybrać do Fashion - mam nadzieję, że uda nam się tam kupić jakieś dodatki do garniaka dla mojego M ;)

sunny jak zwykle pierwsza :)

a my jesteśmy na dobrej drodze do sfinalizowania zakupu garnituru, jutro jeszcze skoczymy do Fashion House, a jak nie znajdziemy nic gotowego to będziemy szyć, byliśmy wczoraj u fajnego krawca :)

a jak jechalismy to staliśmy w korku bo .... szła pielgrzymka do Częstochowy, ogromna :)

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

Ja mam w Gdyni wszystko:)
A wczoraj bucików nie kupiłam- nic mi się nie podobało- bo chcę znaleźć buty w których mogłabym po ślubie pochodzić choć kilka razy. Za to kupiliśmy Mojemu koszulę i skarpetki do ślubu;) Najlepsze że na Manhattanie ani w Pruchniku ani w Sunset suits, ani w visuli nie było zwykłej białej koszuli ślubnej- trochę siara dla tych sklepów... Za to w taki malutkim dzielonym z pościelą na pół, znaleźliśmy :)

Jolcia i Mysiorka - a śluby i wesela gdzie macie? Chyba nie w Wejherowie skoro dopiero się tu wprowadzicie po ślubie?

A jakiej sukienki szukasz? Przeszłam już tyle sklepów, że może gdzieś widziałam taką sukienkę jak Tobie się podoba, więc mogłabym doradzić gdzie mozesz pojechać ;)

a a wiem wiem. niestety, problem polega na tym, że te "normalne" sklepy są czynne do 18, więc nie zdąże. pozostają mi galerie... a te już przełaziłam.
no ale może sobota.

Mieszkam w Wejhu, więc najpierw przeszłam tu prawie wszystkie sklepy - była jedna, która mi sie bardzo podobała, ale nie było koloru jakbym chciała.... a wczoraj po obiadku wyciągnęłam mojego M do Redy (tam też nic nie znalazłam), no a na końcu pojechaliśmy do Rumi, ale tylko do jednego sklepu, w którym ostatnio kupiłam kieckę na Sylwka - też po długich poszukiwaniach :) Sklep jest na ul. Abrahama, a nazywa się chyba Bajerek czy jakoś tak :D

hejka.... wow, sukienka, ja nie znalazłam.
gdzie kupiłaś??

Hejka :) To ja się znowu witam jako pierwsza ;) Już od 20 minut siedzę w pracy...
Aha... muszę się wam pochwalić, że wczoraj w końcu kupiłam sobie sukienkę na poprawiny :D A już się bałam, ze będę musiała szyć... :P

Dokładnie a my jako,że pracujemy w administracji w pkp mamy zniżke 99% na każdy rodzaj pociągu więc samochód nam się nie opłaca,teraz trzeba jak najszybciej urządzić mieszkanko,żebyśmy po ślubie a to już tylko 45 dni mogli się wprowadzać.Myślę, że autobus powstanie.Teraz idę spać,odezwę się jutro z pracy.
Dobranoc wszystkim wrześniówkom.Trochę martwi mnie tegoroczna pogoda,ciekawe jak będzie we wrześniu,oby tylko nie lało:)

Ja też dojeżdżam skm-ką a udało nam się złapać surowe mieszkanko w parku sikorskiego:) Więc mam do kolejki 5 minut:) Oby powstała tam linia, bo w końcu osiedle duże, a przecież nie każdego stać na samochód albo na dojeżdzanie nim do pracy- bo daleko, paliwo drogie i stoisz w korku w redzie- a kolejeczką suniesz, siedzisz wygodnie i nic cie nie interesuje:)

Kiedy mój obecny juz narzecziny wybierał mieszkanie dopiero zaczynaliśmy znajomość i nawet nie jechałam z nim,bo to nie było nic powaznego a teraz jestem super zadowolona.Faktycznie z dojazdem jest kiepsko,mamy nadzieję, że powstanie jakaś linia autobusowa do osiedla.Ja narazie mieszkam w Gdańsku a on w Gdyni i oboje pracujemy w Gdyni Grabówku więc do pracy będziemy dojeżdżac SKM.Najgorzej będzie jesienią i zimą.W weekend zaczynamy zakupy bo nasze mieszkanko to puste ściany:)

Oooo to ja będę mieszkać po drugiej stronie ulicy:) Też myśleliśmy o tym osiedlu, ale jak dla nas za daleko do środków komunikacji- bez samochodu tam cieńko by było. Choć miejsce urokliwe pod lasem i cena zachęcająca.

Przepraszam,że przerwę temat ale zauwazyłam,że są tu dziewczyny mieszkające na osiedlach Orlexu,my mamy ślub 20 września i też właśnie dostalismy klucze do mieszkania na Fenikowskiego:)
Pozdrawiam:)

do góry