Widok

wrześniówki 2008 - 15

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
no to ja się przywitam w nowym, tamtego już mi sie nie chce otwierać bo będe czekała pół godziny aż mi się te suwaczki pootwierają ... :)))))

a ja mam dziś próbny u Poleczki :)))) i barrrrrdzo się cieszę

papilio1@op.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hm.... spytam jeszcze raz - kiedy się płaci - przy spisywaniu protokołu czy później? ;> No przecież większość z was ma to już chyba za sobą, co? ;>

no taki gdańsk w pigułce widzę ;) Wszystko załatwić i zobaczyć za jednym zamachem:) ja na jarmarku nie byłam w tym roku jeszcze- jakoś z roku na rok coraz mniej mi się tam podoba i do tego ten ścisk- Mojego na pewno nie wyciągnę tam, nie ma szans ;)

a my dzisiaj jdziemy do Fashion House, pooglądać gajerki i do Auchana porozgladać się za wódką, po południu dziemy do kościoła uzgodnic szczegóły, a później spotykam się z przyjaciółmi których nie widziałam 100 lat :)
w sobotę fryzjer i kwiaciarnia i siuuu na jarmark,
a w niedzielę musimy już wracać :(

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
marta to jutro sie bawisz- fajnie Ci :)

ale dziś piękna data o wiele ładniejsza niż 07.07.07 co przeżywał oblężenie ślubów w zeszłym roku :)

08.08.08 :)

ja także się witam! moje plany na dziś: podtrzymuję psiapsiółkę na duchu, bo jutro jej ślub, a ja jestem jej świadkową;) jedziemy zobaczyć jak przygotowali wystrój sali.

zabieg raczej prosty i szybki, ale jednak usypią go całego:( Ale dobrze, że teraz to załatwimy, to do ślubu będzie w formie hihihi:):):)

a ja po pracy jade zamwieść zapowiedzi do ksiedza, aż sie boje ... nie wiem na ile mam sie przygotować kasy, czy bardziej na wykład ... nie bede wam tłumaczyć, ale nas zproboszcz to delikatnie mówiąc ... psychol !!! mam nadzieję, ze go akurat nie bedzie i z kimś normalnym pogadam

papilio1@op.pl
ojej a jaki zabieg? oby wszystko poszło szybko i sprawnie!

My wczoraj załatwiliśmy dekorację kościoła, a dzisiaj idziemy spisać protokół :D Dziewczyny - czy za ślub się płaci przy spisywaniu protokołu czy później? No i tak średnio to ile? Tak, zeby nie powiedział, ze sknery jesteśmy czy coś :P

Dziewczynki a jak Wasze plany na dzisiaj? :) Ja jadę odebrać wyniki Mojego, z jednej strony cieszę się, że udało się załatwić ten zabieg przed ślubem, a z drugiej ten lekarz robi tylko pod całkowitą narkozą :/
Jedziemy też dziś po lustro do antado w Gdyni- oczywiście wenge:D:D No i poszukam może spinek do koszuli i bielizny;) Tylko żeby nie padało, bo parasolki nie mam :]

dzień dobry!

a ja właśnie lubię takie przygodówki, bo jest i humor i efekciarsko i akcja i powód by się przytulić do Mojego:)

no warto, dla efektów przed wszystkim ... biegajace trupy i rozpadajaca sie twarz króla-smoka, byłam w szoku, jak żywi :)))

film z chumorem, nienudny, fajny przygodowy ... jeśli ktoś lubi :)
batmana jeszcze nie widzieliśmy

ale polecam Angielską robotę, jeśłi chcecie coś bardziej życiowego niż bajki o mumiacjh :)

papilio1@op.pl
cześć dziewczynki :)
wpadłam się przywitać, oświcie czyt. 8.00 niepochamowana chęć porozmawiania z Wami zwaliła mnie z łóżka, nadaję z kompa brata, bo jestem nareszcie w wietrznym Gdańsku :))

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
tokio napisał(a):
>
> byliśmy wczoraj na Mumii, super efekty :)

No my właśnie zamierzamy jutro iść wieczorkiem:) Warto, Tokio? Bo zastanawiam się jeszcze nad Batmanem- ale chyba nie mam ochoty na taki mroczny i dołujący film- takie są o nim opinie. Innym razem się wdam w mroczne zakamarki ludzkiej duszy ;)

ooo no proszę :))

a 27 wrzesnia ma dziś pięćdziesiatkę :)

byliśmy wczoraj na Mumii, super efekty :)

papilio1@op.pl
Moka... nie rozpadnie się, no coś TY, ja też mam z marietty (tzn czekam na nią nadal:( ) Jeden taki przypadek nie świadczy, że jest to reguła...

jestem z Gdańska więc ślub mam w Gdańsku a wesele w Łapinie
do góry