Widok
a my dzisiaj jdziemy do Fashion House, pooglądać gajerki i do Auchana porozgladać się za wódką, po południu dziemy do kościoła uzgodnic szczegóły, a później spotykam się z przyjaciółmi których nie widziałam 100 lat :)
w sobotę fryzjer i kwiaciarnia i siuuu na jarmark,
a w niedzielę musimy już wracać :(
w sobotę fryzjer i kwiaciarnia i siuuu na jarmark,
a w niedzielę musimy już wracać :(
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Dziewczynki a jak Wasze plany na dzisiaj? :) Ja jadę odebrać wyniki Mojego, z jednej strony cieszę się, że udało się załatwić ten zabieg przed ślubem, a z drugiej ten lekarz robi tylko pod całkowitą narkozą :/
Jedziemy też dziś po lustro do antado w Gdyni- oczywiście wenge:D:D No i poszukam może spinek do koszuli i bielizny;) Tylko żeby nie padało, bo parasolki nie mam :]
Jedziemy też dziś po lustro do antado w Gdyni- oczywiście wenge:D:D No i poszukam może spinek do koszuli i bielizny;) Tylko żeby nie padało, bo parasolki nie mam :]
no warto, dla efektów przed wszystkim ... biegajace trupy i rozpadajaca sie twarz króla-smoka, byłam w szoku, jak żywi :)))
film z chumorem, nienudny, fajny przygodowy ... jeśli ktoś lubi :)
batmana jeszcze nie widzieliśmy
ale polecam Angielską robotę, jeśłi chcecie coś bardziej życiowego niż bajki o mumiacjh :)
film z chumorem, nienudny, fajny przygodowy ... jeśli ktoś lubi :)
batmana jeszcze nie widzieliśmy
ale polecam Angielską robotę, jeśłi chcecie coś bardziej życiowego niż bajki o mumiacjh :)
papilio1@op.pl
tokio napisał(a):
>
> byliśmy wczoraj na Mumii, super efekty :)
No my właśnie zamierzamy jutro iść wieczorkiem:) Warto, Tokio? Bo zastanawiam się jeszcze nad Batmanem- ale chyba nie mam ochoty na taki mroczny i dołujący film- takie są o nim opinie. Innym razem się wdam w mroczne zakamarki ludzkiej duszy ;)
>
> byliśmy wczoraj na Mumii, super efekty :)
No my właśnie zamierzamy jutro iść wieczorkiem:) Warto, Tokio? Bo zastanawiam się jeszcze nad Batmanem- ale chyba nie mam ochoty na taki mroczny i dołujący film- takie są o nim opinie. Innym razem się wdam w mroczne zakamarki ludzkiej duszy ;)