Widok

wrześniówki 2008 - 15

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
no to ja się przywitam w nowym, tamtego już mi sie nie chce otwierać bo będe czekała pół godziny aż mi się te suwaczki pootwierają ... :)))))

a ja mam dziś próbny u Poleczki :)))) i barrrrrdzo się cieszę

papilio1@op.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My też chcemy po ślubie wysłać nasze zdjęcie z ładnym podziękowaniem za życzenia i prezenty:)

taki jest i mój plan :)
nawet wstępnie rozmawiałam z Dori, czy mi zrobi takie ładne podziękowania :)

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Salambo ja też rozmawiałam z Dori, ale się nie dogadałam, niestety. Więc będę robić sama...

mogę spytać czemu ?

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

o moj boze jestem od polgodziny w pracy i juz tyle watku musialam przeczytac:) DZIEN DOBRY:) chyba zaczne tu wlazic od razu jak wstane bo pojawiam sie jako ostatnia:)

ide dzisiaj do ksiedza z papierzyskami:)
co do garnituru to cos sie chyba ruszy dzis albo jutro ;)moj M. zadeklarowal chcec przymiarki - szok szok szok..:)

Nie dogadałam się, bo cena trochę mi nie odpowiadała, wybrałam wzór, który chciałam zmodyfikować, ale nie bardzo się dogadałyśmy - w kwestii tej modyfikacji - no i stwierdziłam, że zrobię sama. Wzór, który mi się podobał kosztuje 4,5zł. po tej zmianie miał kosztować 3,5zł. Ja za zaproszenia zapłaciłam 2,8zł. (nie u Dori) i nie bardzo mi się uśmiechało płacić więcej za podziękowania. Chyba to przeważyło.

tripgirl koniecznie pochwal się efektami przymiarek :D

ewaaa42 napisał(a):

> dziewczyny w jakiej formie macie podziękowania dla gości

my na weselu nie robimy żadnych podziękowań, jedynie forma ustna "dziękujemy"
po ślubie (i weselu ) natomiast, zamierzamy rozesłać zdjęcia z udziałem konktetnych osób i nas.

ok przemyce aparat i powiem mu ze to do jego portfolio :P hah

jak to tylko kwestia cenowa, to znaczy że jest to do przejścia :)

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

Normalnie cała się trzęsę... krzyczałam na dyrektora, on na mnie... rolety będą w sobotę, ale zniżki większej nie będzie, bo on może jutro, a to moja wina, że ja nie mogę... bo kurde mogła w poniedziałek, wtorek, czwartek, kolejny poniedziałek i wtorek, ale już dalej przesuwać planów nie zamierzam! Boże dziewczyny co za argumenty miał, że u nich ludzi nie ma, prądu nie było, dobra... wyciszam się... muszę się opanować, bo mi na zdrowie zaszkodzi...

wycisz sie... spokojnie ....

usiadź wygodnie i powtarzaj ....

jestem oazą spokoju

jestem pierdolonym kwiatkiem na j*****ej łące .... pomaga ... powaznie :)))

papilio1@op.pl
o kurde ... czemu mi nie wykropokowało? przecież na tym forum jest cenzura ... przepraszam dziewczynki ... myślałam, ze mi ocenzuruje .. :/

papilio1@op.pl
E TAM, CZASEM TRZEBA SIARCZYSNIE PRZEKLAC, A CZASEM TO NAWET NIE CZASEM A BARDZO CZESTO :D

Byłam bliska łez... ale poszłam na balkon, odetchnęłam... szkoda tylko, że nie mogą tknąć firmowych zapasów alkoholowych;) ale mam misję- będę ostrzegać przed tą firmą każdego kto mi stanie na drodze- podchodzi człowiek, mówi 'dzień dobry' a ja odpowiadam 'nie zamawiaj rolet w porolecie' ;]

my dzisiaj robimy już 3-cie podejście do gajera,
jak nic z tego nie wyjdzie to się wieszam,
oczywiście wyszło na moje,
bo nie możemy nic znaleźć na niego, a jak chcę jechać coś zobaczyć to On nie ma czasu bo ma zlecenia, ja naciskam a On się obraża bo przecież klient,
i właśnie znów chciał przełożyć wizytę w sklepie :( zezłościłam się i dobitnie stwierdziłam, że mam klienta w dupie, w zamian mam obrażonego narzeczonego,
czasami to mi nawet melisa nie pomaga

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

i znów się zaczyna zły dzień dla wrzesniówek?
o nei , ja się nei zgadzam ... no dziewczyny, wszytskie razem ...

oddech i "jestem oazą spokoju .... " :PPPPP

papilio1@op.pl
Ostatnio bylismy z wizyta u cherzstnej mojego M. i jak sie dowiedziala ze on nie ma jeszcze gajera to go zdrowo objechala:) moze sie chlopak przejal i dlatego taka reakcja teraz:)

ja powtarzam jak mantre, tak jak Ty ze nie wiadomo co bedzie wszystko dobre, moze sie bedzie trzeba nalazic i naszukac pasujacego itd. moj niby jest standardowy ale rozraszta sie w plecach i barach i moze nie byc wcale tak latwo z tym gajerem..

no zobaczymy Salambo:) ale masz racje, czasem to tylko udusic, albo tak chociaz pochlastac go gazeta :P

Oj Tokio... chciałabym się tak wyciszyć i kompletnie wyłączyć na otoczenie, ale świadomość ile takich akcji mnie jeszcze czeka jest przytłaczająca... Nie chce schudnąć do ślubu:( a niestety stres działa na mnie bardzo wyniszczająco:(

no to dla rozluznienia wejdzcie na pudelka, jest artykul z ze zdjeciami wszystkich dzieci brada pitta i angeliny :D

do góry