Widok
o moj boze jestem od polgodziny w pracy i juz tyle watku musialam przeczytac:) DZIEN DOBRY:) chyba zaczne tu wlazic od razu jak wstane bo pojawiam sie jako ostatnia:)
ide dzisiaj do ksiedza z papierzyskami:)
co do garnituru to cos sie chyba ruszy dzis albo jutro ;)moj M. zadeklarowal chcec przymiarki - szok szok szok..:)
ide dzisiaj do ksiedza z papierzyskami:)
co do garnituru to cos sie chyba ruszy dzis albo jutro ;)moj M. zadeklarowal chcec przymiarki - szok szok szok..:)
Nie dogadałam się, bo cena trochę mi nie odpowiadała, wybrałam wzór, który chciałam zmodyfikować, ale nie bardzo się dogadałyśmy - w kwestii tej modyfikacji - no i stwierdziłam, że zrobię sama. Wzór, który mi się podobał kosztuje 4,5zł. po tej zmianie miał kosztować 3,5zł. Ja za zaproszenia zapłaciłam 2,8zł. (nie u Dori) i nie bardzo mi się uśmiechało płacić więcej za podziękowania. Chyba to przeważyło.
Normalnie cała się trzęsę... krzyczałam na dyrektora, on na mnie... rolety będą w sobotę, ale zniżki większej nie będzie, bo on może jutro, a to moja wina, że ja nie mogę... bo kurde mogła w poniedziałek, wtorek, czwartek, kolejny poniedziałek i wtorek, ale już dalej przesuwać planów nie zamierzam! Boże dziewczyny co za argumenty miał, że u nich ludzi nie ma, prądu nie było, dobra... wyciszam się... muszę się opanować, bo mi na zdrowie zaszkodzi...
my dzisiaj robimy już 3-cie podejście do gajera,
jak nic z tego nie wyjdzie to się wieszam,
oczywiście wyszło na moje,
bo nie możemy nic znaleźć na niego, a jak chcę jechać coś zobaczyć to On nie ma czasu bo ma zlecenia, ja naciskam a On się obraża bo przecież klient,
i właśnie znów chciał przełożyć wizytę w sklepie :( zezłościłam się i dobitnie stwierdziłam, że mam klienta w dupie, w zamian mam obrażonego narzeczonego,
czasami to mi nawet melisa nie pomaga
jak nic z tego nie wyjdzie to się wieszam,
oczywiście wyszło na moje,
bo nie możemy nic znaleźć na niego, a jak chcę jechać coś zobaczyć to On nie ma czasu bo ma zlecenia, ja naciskam a On się obraża bo przecież klient,
i właśnie znów chciał przełożyć wizytę w sklepie :( zezłościłam się i dobitnie stwierdziłam, że mam klienta w dupie, w zamian mam obrażonego narzeczonego,
czasami to mi nawet melisa nie pomaga
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Ostatnio bylismy z wizyta u cherzstnej mojego M. i jak sie dowiedziala ze on nie ma jeszcze gajera to go zdrowo objechala:) moze sie chlopak przejal i dlatego taka reakcja teraz:)
ja powtarzam jak mantre, tak jak Ty ze nie wiadomo co bedzie wszystko dobre, moze sie bedzie trzeba nalazic i naszukac pasujacego itd. moj niby jest standardowy ale rozraszta sie w plecach i barach i moze nie byc wcale tak latwo z tym gajerem..
no zobaczymy Salambo:) ale masz racje, czasem to tylko udusic, albo tak chociaz pochlastac go gazeta :P
ja powtarzam jak mantre, tak jak Ty ze nie wiadomo co bedzie wszystko dobre, moze sie bedzie trzeba nalazic i naszukac pasujacego itd. moj niby jest standardowy ale rozraszta sie w plecach i barach i moze nie byc wcale tak latwo z tym gajerem..
no zobaczymy Salambo:) ale masz racje, czasem to tylko udusic, albo tak chociaz pochlastac go gazeta :P