Widok

wrześniówki 2008 - 15

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
no to ja się przywitam w nowym, tamtego już mi sie nie chce otwierać bo będe czekała pół godziny aż mi się te suwaczki pootwierają ... :)))))

a ja mam dziś próbny u Poleczki :)))) i barrrrrdzo się cieszę

papilio1@op.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja nie mogę mojego wyciągnąć na kupienie koszuli i spinek, ale to chyba pryszcz w porównaniu z gajerkiem... ufff... wdech, wydech, wdech, wydech... a może policzyć do 10? podobno pomaga...

tripgirl napisał(a):

> no to dla rozluznienia wejdzcie na pudelka, jest artykul z ze
> zdjeciami wszystkich dzieci brada pitta i angeliny :D
>
Już wchodziłam i nie rozumiem dlaczego oni wszyscy są tak cholernie ładni ;) Angelina ma taką koszulę jak moja babcia- tylko pewnie jej kosztowała trochę więcej;)

a ja od wczoraj coraz bardziej załapuję filma że może jednak jestem w ciąży ;/
bo juz nie wiem co sobie mysleć, tabletki niby mogły mi rozregulować cykl ale kurcze to juz dwa tygodnie spóźnienia

pomijam juz to ze ona jest zawsze chuda jak szkieletor, nawet w blizniaczej ciazy...:) ale ja jakbym zalozyla taka koszule to bym wygladala jak strach na wroble:)

łał ... 2 tygodnie spóźneinia? leć po test :))

papilio1@op.pl
no to 10 zeta i hop po test

ja już dawno bym test zrobiła :)
nie wytrzymałabym z nerwów

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Mysiorka - mogłaś powiedzieć facetowi, że jak Ci nie da większej zniżki, to tak objedziesz jego firmę w necie, ze na pewno już nie będzie mógł narzekać na brak ludzi do pracy, bo będzie miał ich aż za dużo :P A ja już jesteśmy przy niezadowoleniu z firm, to ja szczerze odradzam firmę San Prim - produkuja kabiny prysznicowe... my dostaliśmy taką kabinę "Kostaryka Plus" z hydromasażem i sauną jako wcześniejszy prezent ślubny od siostry mojego M i jej męża... no i niedość, że najpierw ciągle coś przeciekało, to jakiś miesiąc po tym zakupie przychodzę po pracy do naszego mieszkanka (dodam, że to nowe mieszkanie i niewiele wcześniej się wprowadziliśmy), a tutaj całe mieszkanie zalane! Dosłownie jak weszłam to miałam wody po kostki w całym mieszkaniu!! Myślałam, ze tam zawału dostanę... Zadzwoniłam szybko do teścia, żeby mi powiedział gdzie się wodę zakręca, bo cały czas się woda lała za tą kabiną... no i potem się okazało, że to pękł jakiś wężyk od tej kabiny... całe podłogi do wymiany, znowu remont... i ponad 2 tyś. poszły się bujać,... a odszkodowania do dnia dzisiejszego nie możemy dostać... Dlatego dziewczyny pamiętajcie - jak będziecie kupowały kabinę prysznicową to nigdy z firmy SAN PRIM!! Ech... ale się wygadałam :D

wiesz sunny- ja już nie miałam nerwów- nie jestem osobą o silnym charakterze- choć nawrzucałam porządnie- ale miałam dość tej rozmowy zmierzającej donikąd- szkoda mojego zdrowia

tylko że ja na prawde zdziwiłabym sie jeśli to ciąża bo niby KIEDY to sie miało stać ;];] ale mój narzeczony juz wczoraj opijał syna a moja córka chodziła jak nakręcona i mówiła będe miała brata będę miała brata bo jej tatuś powiedział ja jakoś w to niewierzę :)

Dobrze Cię rozumiem, ja też jestem słaba psychicznie i w takiej sytuacji to pewnie bym się rozryczała... dlatego naszą sprawę z kabiną i odszkodowaniem załatwia mój M ;) A ja go tylko podjudzam do walki :D

Ewaaaa zrób test:)

hihi, jak to "kiedy"?
no kiedy sie kochaliście :))))

papilio1@op.pl
Niestety Mój to spokojny człowiek, tą mną raczej rządzą emocje- zwykle się z tego cieszę, bo mnie wycisza i uspokaja, pomaga nabrać dystansu, nie denerwuje się na moje fochy... ale czasem było by dobrze jakby powalczył jak dziki tygrys:P

tokio napisał(a):

> hihi, jak to "kiedy"?
> no kiedy sie kochaliście :))))
>
tokio tylko bez takich mi tu proszę :P

Kurcze... a do mnie właśnie zadzwoniła przyjaciółka mojej mamy, którą znam od zawsze i jest dla mnie bliższa niż niejedna ciocia i powiedziała, że jej nie będzie z mężem bo coś ważnego im wypadło.... wierzę jej, ze to na pewno nie jest błachy powód, bo cały czas mówiła, ze będzie na pewno, ale i tak mi się strasznie przykro zrobiło... :'(

a mi właśnie na gg napisała chrzestna że nie przyjadą bo juz wykożystała urlop, a że mieszka w Angli to ciężko tak na weekend wyskoczyc :(

szkoda, bo dopiero ją "odnaleźliśmy" dzięki n-k

papilio1@op.pl
a ja muszę te zaproszenia rozdać w końcu... wiem, że to żadne weselicho, ale wypadało by...

ja rozdałam i odzew minimalny,
żebym musiała się prosić żeby goście przyszli, to chyba szczyt wszystkiego :/

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
nam wczoraj odmowily 2 rodziny czyli w sumie 5 osob, ale spodziewalismy sie tego wiec z gory zakladajac zdazylismy zaprosic w ich miejsce kogos innego:) ale ladnie podziekowalam za informacje i wogole :)

do góry