Widok
kurcze bo ten mój to jest nietypowy :/
mamy jedną opcję, szycia w Warszawie w sklepie New Men, gajer, kamizelka + fular wyniósł by nas 2300 zł.
liczylismy na mniejszy koszt, i boję się że nie wyrobimy sie cenowo :/
mamy jedną opcję, szycia w Warszawie w sklepie New Men, gajer, kamizelka + fular wyniósł by nas 2300 zł.
liczylismy na mniejszy koszt, i boję się że nie wyrobimy sie cenowo :/
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
kurcze dziewczyny, powoli mamy stressa :)
to pewnie dlatego, ze jestesmy od dawna zareczeni i ten slub zawsze byl w perspektywie, a teraz okazalo sie , ze to juz niedlugo :)))
na razie mamy sale, kosciol, dja, fotografa, kamerzyste, (prawie) suknie i buty do niej, garniak i strone slubna
brakuje nam butow, obraczek, welonu, dekoracji, alko i transportu dla gosci
okazuje sie, ze buty do dopiero dramat - strasznie trudno kupic facetowi proste, zwykle eleganckie buty do garniaka :(((
pozdrawiam wszystkie dzielne wrzesniowki - nasze swieto juz za chwile :)
to pewnie dlatego, ze jestesmy od dawna zareczeni i ten slub zawsze byl w perspektywie, a teraz okazalo sie , ze to juz niedlugo :)))
na razie mamy sale, kosciol, dja, fotografa, kamerzyste, (prawie) suknie i buty do niej, garniak i strone slubna
brakuje nam butow, obraczek, welonu, dekoracji, alko i transportu dla gosci
okazuje sie, ze buty do dopiero dramat - strasznie trudno kupic facetowi proste, zwykle eleganckie buty do garniaka :(((
pozdrawiam wszystkie dzielne wrzesniowki - nasze swieto juz za chwile :)
jeja tydzień mnie nie było a tu już wrześniowki nr 15 :)
dziewczyny szalejecie ;) ja już wszystko mam pozalatwiane - teraz pozostaje tylko czekać :)
sukienkę już mam w domu :) już nie mam wątpliwości bo to na pewno ta jedyna :)
Dziś równo miesiąc zostało do mojego ślubu :)) powoli dopada mnie stres :)
dziewczyny szalejecie ;) ja już wszystko mam pozalatwiane - teraz pozostaje tylko czekać :)
sukienkę już mam w domu :) już nie mam wątpliwości bo to na pewno ta jedyna :)
Dziś równo miesiąc zostało do mojego ślubu :)) powoli dopada mnie stres :)