Widok

wrześniówki 2008 - 15

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
no to ja się przywitam w nowym, tamtego już mi sie nie chce otwierać bo będe czekała pół godziny aż mi się te suwaczki pootwierają ... :)))))

a ja mam dziś próbny u Poleczki :)))) i barrrrrdzo się cieszę

papilio1@op.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mami ale pszczółki na Twoim suwaczku są już bliziutko siebie bzyk bzyk :)
mój gołąbek to sie zagalopował i wyprzedza już tego drugiego;/

moje nutki też już są niemal na miejscu, bo już tylko miesiąc:)

muszę coś napisać, żeby zobaczyć jak mój suwak wygląda :P

DZIEWCZYNY WIECIE GDZIE WE WRZESZCZU W OKOLICACH DWORCA, EWENTUALNIE MANHATANU SA BUCIKI ŚLUBNE? BĘDĘ TAM NA CHWILKĘ, ŁAZIĆ MI SIE NIE CHCE, ALE GDZIEŚ BYM WESZŁA

joalik polecała jakiś sklep w manhattanie... ale tam typowo ślubnych nie ma...

ale podobno jakieś salony sukien są we wrzeszczu?

moze w manhattanie cos znajdziesz... po za tym sa tam 3 slaony sukien slubnych gdzie maja buty

Elja na Grunwaldzkiej - vis a vis Galerii i chyba dwa na tej "wysepce" obok której tramwaj jedzie...

Agaa a gdzie te salony dokładnie są? Nie chcę chodzić po wrzeszczu tylko jakoś tak okolice dworca i manhattanu tak jak pisałam

ale napisalam:-) hahaha
sa 3 salony
elja
beauty
i ten na wysepce
maja tam buciki slubne i katalogi

jak się cofasz w srone Gdyni jest wysepka i tam jest slaon ślubnym i maja tam buty graff shos super buty miałam je na własnym weselu, a po drógiej stronie jest też salon sukien i jeszcze dalej na przeciwko Galeri Bałtyckiej jest również salon sukien ślubnych.
te salony są mniej więcej w takiej samej odległości od dworca jak Manhattan, tyle że w drugą mańkę ;)

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
ten na wysepce to chyba la spoza, a skąd wogle jesteś?
czyli mam przejść przez galerię (przy okazji może kupimy Mojemu koszulę;) i po drugiej stronie ulicy będzie ten salon gdzie są graph shoes czy jakoś tak?

Mysiorka >> a propo wątku z tortem na panieński... wkurza mnie, że ludzie czasem zadają naprawdę dziwne pytania... Bo to chyba nie jest trudne domyślić się, że tort to się w cukierni zamawia. :/

szczerze mówiąc też bym zadała takie pytanie, chociaż konkretniej... czyli gdzie można kupić tortowego fiutka!!

to ja bym Ci powiedziała - w fiutkowni ;)

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
No wiem wiem... albo czy można na bramie dać szampana... też dość głupie i oczywiste;) jak mi się zachce to dam hoop cole i tyle :]

po drugiej stronie galeri masz salon buty czy coś takiego potem idziesz tą samą stroną po której jest ten salon i masz kolejny salon elja i na wysokości tego salonu jest taka wysepka odzielająca ulice tam stąją normalnie domy i tam jest salon la sposa i właśnie tam są buty graff shos a przynajmniej były dokładnie rok temu jak szukałam swoich butów, jeśli ci się spodobają a panie powiedzą ci że firma ma urlop i do września ci ich nie załatwią to daj znać poprzez nowy wątek a podam ci namiary do innej firnmy która ci te buty sprowadzi od producenta, bo mi właśnie o tej porze pani powiedziała że do 15 września butów poszperałam w internecie i miałam moje pantofelki, o ile się nie mylę to już ci pisałam w poście o butach
agusia43 napisał(a):

> ten na wysepce to chyba la spoza, a skąd wogle jesteś?

ja? z Gdyni aktualnie, za 30 dni Wejherowo:) a jadę kolejką z Sopotu z pracy;)

do góry