Widok
załapałam filma :) po tym teście co tak mi kibicowałyście dziś odetchnełam z ulgą poszłam sie zdrzemnąć po dwóch godzinach patrzę na ten test a tam druga kreska ;/ ale poszperałam w necie że to sie nie liczy że jeśli w ciągu 10 minut jest jedna kreska to ciąży brak
ale jak spojrzałam po tych dwóch godzinach na te dwie kreski to możecie sobie wyobrazić jak mi szczena opadła podejrzewałam nawet mojego łukasza że ją dorysował hehe ;]
ale jak spojrzałam po tych dwóch godzinach na te dwie kreski to możecie sobie wyobrazić jak mi szczena opadła podejrzewałam nawet mojego łukasza że ją dorysował hehe ;]
Kiedy mój obecny juz narzecziny wybierał mieszkanie dopiero zaczynaliśmy znajomość i nawet nie jechałam z nim,bo to nie było nic powaznego a teraz jestem super zadowolona.Faktycznie z dojazdem jest kiepsko,mamy nadzieję, że powstanie jakaś linia autobusowa do osiedla.Ja narazie mieszkam w Gdańsku a on w Gdyni i oboje pracujemy w Gdyni Grabówku więc do pracy będziemy dojeżdżac SKM.Najgorzej będzie jesienią i zimą.W weekend zaczynamy zakupy bo nasze mieszkanko to puste ściany:)
Ja też dojeżdżam skm-ką a udało nam się złapać surowe mieszkanko w parku sikorskiego:) Więc mam do kolejki 5 minut:) Oby powstała tam linia, bo w końcu osiedle duże, a przecież nie każdego stać na samochód albo na dojeżdzanie nim do pracy- bo daleko, paliwo drogie i stoisz w korku w redzie- a kolejeczką suniesz, siedzisz wygodnie i nic cie nie interesuje:)
Dokładnie a my jako,że pracujemy w administracji w pkp mamy zniżke 99% na każdy rodzaj pociągu więc samochód nam się nie opłaca,teraz trzeba jak najszybciej urządzić mieszkanko,żebyśmy po ślubie a to już tylko 45 dni mogli się wprowadzać.Myślę, że autobus powstanie.Teraz idę spać,odezwę się jutro z pracy.
Dobranoc wszystkim wrześniówkom.Trochę martwi mnie tegoroczna pogoda,ciekawe jak będzie we wrześniu,oby tylko nie lało:)
Dobranoc wszystkim wrześniówkom.Trochę martwi mnie tegoroczna pogoda,ciekawe jak będzie we wrześniu,oby tylko nie lało:)
Mieszkam w Wejhu, więc najpierw przeszłam tu prawie wszystkie sklepy - była jedna, która mi sie bardzo podobała, ale nie było koloru jakbym chciała.... a wczoraj po obiadku wyciągnęłam mojego M do Redy (tam też nic nie znalazłam), no a na końcu pojechaliśmy do Rumi, ale tylko do jednego sklepu, w którym ostatnio kupiłam kieckę na Sylwka - też po długich poszukiwaniach :) Sklep jest na ul. Abrahama, a nazywa się chyba Bajerek czy jakoś tak :D
Ja mam w Gdyni wszystko:)
A wczoraj bucików nie kupiłam- nic mi się nie podobało- bo chcę znaleźć buty w których mogłabym po ślubie pochodzić choć kilka razy. Za to kupiliśmy Mojemu koszulę i skarpetki do ślubu;) Najlepsze że na Manhattanie ani w Pruchniku ani w Sunset suits, ani w visuli nie było zwykłej białej koszuli ślubnej- trochę siara dla tych sklepów... Za to w taki malutkim dzielonym z pościelą na pół, znaleźliśmy :)
A wczoraj bucików nie kupiłam- nic mi się nie podobało- bo chcę znaleźć buty w których mogłabym po ślubie pochodzić choć kilka razy. Za to kupiliśmy Mojemu koszulę i skarpetki do ślubu;) Najlepsze że na Manhattanie ani w Pruchniku ani w Sunset suits, ani w visuli nie było zwykłej białej koszuli ślubnej- trochę siara dla tych sklepów... Za to w taki malutkim dzielonym z pościelą na pół, znaleźliśmy :)
sunny jak zwykle pierwsza :)
a my jesteśmy na dobrej drodze do sfinalizowania zakupu garnituru, jutro jeszcze skoczymy do Fashion House, a jak nie znajdziemy nic gotowego to będziemy szyć, byliśmy wczoraj u fajnego krawca :)
a jak jechalismy to staliśmy w korku bo .... szła pielgrzymka do Częstochowy, ogromna :)
a my jesteśmy na dobrej drodze do sfinalizowania zakupu garnituru, jutro jeszcze skoczymy do Fashion House, a jak nie znajdziemy nic gotowego to będziemy szyć, byliśmy wczoraj u fajnego krawca :)
a jak jechalismy to staliśmy w korku bo .... szła pielgrzymka do Częstochowy, ogromna :)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
mój to już się napalił na tego krawca,
ale chyba żeby mnie nie rozjuszyć do końca, zgodził się jeszcze na rundkę po garniakowych sklepach :)
z resztą na poprzedni sklep też się napalił i gdyby nie mój upór to nie tarfilibyśmy do tego krawca
ale chyba żeby mnie nie rozjuszyć do końca, zgodził się jeszcze na rundkę po garniakowych sklepach :)
z resztą na poprzedni sklep też się napalił i gdyby nie mój upór to nie tarfilibyśmy do tego krawca
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
Szymon 05.01.2011