Widok

wrześniówki 2008 - 15

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
no to ja się przywitam w nowym, tamtego już mi sie nie chce otwierać bo będe czekała pół godziny aż mi się te suwaczki pootwierają ... :)))))

a ja mam dziś próbny u Poleczki :)))) i barrrrrdzo się cieszę

papilio1@op.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tokio podpuszczalska Ty:) zawsze nas o fotki prosisz a sam cicho sza!niedobra Ty:)

a ja wlasnie sie wkurzylam bo wczoraj rozmawialam z moim M. ze dzis pojedziemy ogladac gajery a teraz gadam z nim przez tel i sie znowu wymiguje ze w weekend etc... powiedzialam mu ze nie ma w weekend bo wtedy mi powie ze chce odpoczac po calym tygodniu i ja sie nie dam na to nabrac:)

tak sie zdarza niestety...:(

mi też się łezka zakręciła;( nie rozumiem, dlaczego tak jest, że te pary, które bardzo chcą mieć dzieci to nie mogą, albo je tracą, a patologia to się pleni jak robactwo!!!!

:(:(:(:(:(

tokio ja juz wczoraj wieczorem to przeczytałam :(( smutne, gdzies koło 24:00 napisała

marta już mi nie grozi przed chwilą okres dostałam

i teraz mam dylemat czy mi na ślub nie wypadnie a zapewne tak będzie :P

trudno mi dogodzić hhehe :)

No a ja chyba ze stresu się wypryszczyłam- nie miałam takich problemów ze skórą od roku gdzieś:( Mam nadzieje, że w ciągu miesiąca sobie z tym poradzę.. oczyszczanie miałam, o cerę dbam, tabletki biorę, troszkę podsuszę na solarium... oby było dobrze...

włąśnei przeczytałam .... stało się coś strasznego ... jedna mama z naszego zimowego wątku na rodzince straciła dzidziusia ... nie moge powstrzymać łez ...

papilio1@op.pl
a ja to nawet właściwie mogłabym się uzewnętrznić chociaż miss świata to ja raczej nie jestem :)
ale na moim próbnym Ela nie mogła mi dobrze podkładu nawet położyć, bo miałam tak sucha skórę, że wygladało to z lekka paskudnie, ale oczka wyszły szałowo :) teraz się nawilżam i namaszczam żeby na ślubie wygladać powalająco ;)

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
eee.... to mogłabyś wleić np. fotkę samych oczu :) Po prostu jesteśmy ciekawe co poleczka spłodziła ;)

nie robiłam zdjeć ... no a tak wogule, to ja sie na forum tylko słownie uzewnętrzniam :) nie wklejam swoich zdjeć

eh, tego by jeszcze brakowało, niewyparzony język i jeszcze straszyć gębą :) byście koszmy miały :) hihihi

papilio1@op.pl
ewaaa42 ja też tak miałam z tym testem.... a teraz spójrz na mój suwaczek;)

hehe - widać, ze nas najbardziej fotki interesują :)

dzień dobry

Tokio a zdjęcia nie masz ? :P

Tokio - wrzuć jakieś fotki jak masz :)

to świetnie że jestes zadowolona,
bo naprawdę jedynie liczy się to zadowolenie :)

ja się kręcę za alkoholem bo chcemy kupić jak teraz będziemy w Gdańsku, żeby go we wrześniu nie wozić, bo to bez sensu,
organizacja wesela na odległość, to straszna orka. o wszystkim trzeba myśleć z wyprzedzeniem

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
mysiorka nasz jest.. i tu jest problem ;] granat? grafit? w takie delikatne prążki ;]

soby, że nie na temat, ale na kupono alkoholu mam jeszcze 100 lat ....

miałam wczoraj próbny u poleczki :) ale się napracowała biedna :PPPP
jeśli chodzi o podkłady, pudry i takie tam to super, mimo początkowego przerażenia ilością nakładanych kosmetyków okazało sie, ze nie ma efektu maski i czułam się super

oczy :))) ze 3 razy poprawiała, wsapniała kobieta, słucha klientki, nie narzuca kształtu i kolorystyki oka, nie mówi "łe? tak będzie brzydko" :)))
super, w końcu, po kilku zmianach obie byłyśmy zadowolone więc w dniu ślubu z pewnoscią pójdzie szybko i sprawnie :)))

może jako profesjonalista mogła mieć ubaw z mojej techniki makijazu ... ale nie powiedziała słowa :))))) full of profesional :PPP

polecam gorąco :D

papilio1@op.pl
ale część oferty jest dostępna na internecie bez numeru karty... ja też nie mam ze sobą a jakiś czas temu wchodziłam na ich stronkę i troszkę zobaczyłam

do góry