Widok

wybielanie zębów

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam!
Chciałam sie zapytac czy ktos mógłby polecic jakies gabinety w trójmieście, gdzie można skutecznie wybielić zęby. Może ktoś miał taki zabieg i wie jaka metoda przynosi rzeczywiście oczekiwany rezultat....

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki musze jeszcze podejść do dentysty :)

kicia a ty jakim sposobemn wybielalas??za 500 zl?? to malo:)))))

Ja wyleczyłam wszystkie ząbki. Zanim wybieliłam wczytywałam się w różne opinie. Zawsze znajdywałam informacje, że zęby muszą być zdrowe, w przeciwnym razie narażasz je na popsucie.
nie - u mojej dentystki - dr Violetty Zadrożnej Ma prywatny gabinet w centrum Gdyni.
A ja bym chciała wiedzieć czy zanim zacznę wybielać zęby czy muszą być wszystkie wyleczone ?? bo tak mi chodzi po głowie ale nie mam czasu podejść do dentysty żeby się zapytać :)

do kicia basia, a ty gdzie wybielalaś? też w dentus.
prosze o odpowiedz
Ja wybielałam sobie zęby paskami blend-a-med. są naprawdę bardzo skuteczne, biel,aż biła po oczach! Niestety jak każde wybielanie, nie dały trwałych efektów (wybielałam je ok. pół roku temu), ale mimo wszystko moje zęby nadal są bielsze niż wcześniej. Przed ślubem powtórzę kurację. Są opakowania na 7 i 14 dni, żeby efekt był naprawdę widoczny potrzeba 14tu. Może nie jest to sposób tak dobry jak wybielanie światłem, ale koszty też są dużo mniejsze (ok. 150 zł). Ja gorąco polecam!

Acha! Swoją drogą to wielkie zdzierstwo :/ te 500 zł... 4 strzykawki żelu kosztują jakieś 50-60zł A ja przez całe wybielanie zużyłam zaledwie 2 i pół :/ Myślę, że wykonanie nakładki to też niewielkie koszty. Kurcze.. Niezły interes.. Liczy się jednak efekt..
Póki co biała dieta przez jakieś 2 tygodnie jeszcze mnie czeka... A jak na złość do obiadu buraczki, czerwone wino, galaretka z jagodami... Och.. ciężko sobie odmawiać, ale trzeba!
Wszystko zależy od twoich zębów i tego co jesz. Odświeżę naturalnie dopiero wtedy, kiedy bedzie taka potrzeba. Nie ma zasady.
Odświeżanie już po pół roku? To strasznie szybko.
Mi powiedziano że dopiero po roku.

Ja za wybielanie zapłaciłam 500 złotych. Efekt oszałamiający! Rozjaśniły się o 9 tonów :) W sumie nakladki stosowałam tydzień i nacieszyć się swym uśmiechem nie mogę :D
Nakładki są o tyle lepsze, że za pół roku mogę ponowinie je założyć dla odświeżenia bieli. Warto! Warto! Warto!
cześć Madziu:) Siuper:) w koncu się spotkałyśmy:) Bardzo chętnie nagram dla Ciebie zdjęcia z wesela Oli i Adama:) i przy okazji osobiśie Ci je wręcze:) Jakoś dorwę Cię w Sierakowicach:) hihi... Pozdrawiam:)
Wczoraj robiłam wycisk, za kilka dni zaczynam wybielanie ząbków. Polecam Dentus na Zaspie, koszt wybielania 700 pln :)

Ja tez jestem z Sierakowic :-))))))) no prosze..... same swoje ;-)))))

hej Agnes:), tu Magda M. :)
ale Cię wyczaiłam, rzadko czytam takie wątki:)
przy okazji masz mój mail i czekam na zdjątka z Oli wesela.
Pozdrawiam Sierakowiczanki!

Może ktoś wie czy wybielanie laserem czy lampa Beyond jest skuteczniejsze?

Tak:) teraz to jestem w kłopocie bo nie wiem kim Ty jesteś:)
Witam -żeby szybko i skutecznie wybielić zęby należy zastosować żele wybielające takie jak np opalescence, ale aby móc skorzystać z takiego żelu należy mieć nakładki silikonowe robione w profesjonalnym zakładzie.Koszt takiego wybielania wacha się w granicach 1000-1200 zł. U mnie koszt takich nakładek to 500zł. Również robione na indywidualne zamówienie tak jak w gabinecie zadzwoń pod ten nr a dowiesz sie więcej 609702541 Wioletta.pozdrawiam

:)
Witam -żeby szybko i skutecznie wybielić zęby należy zastosować żele wybielające takie jak np opalescence, ale aby móc skorzystać z takiego żelu należy mieć nakładki silikonowe robione w profesjonalnym zakładzie.Koszt takiego wybielania wacha się w granicach 1000-1200 zł. U mnie koszt takich nakładek to 500zł. Również robione na indywidualne zamówienie tak jak w gabinecie zadzwoń pod ten nr a dowiesz sie więcej 609702541 Wioletta.pozdrawiam

:)
Znam Kamienice K. w ogóle dużo ludzi tam znam,Królewiczanka jest super.Czy Studiujesz może w Gdańsku? Bo znam taką Agnieszke T.

do góry