Widok

wybór przedszkola

Rumia Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
zastanawiam sie nad wyborem przedszkola w Rumi-Janowie....mam do wyboru Janowiaczek i Domowe Przedszkole,w pierwszym jest sporo dzieci a w drugim tylko 12 i mam dylemat...mniejsze ryzyko chorob jest w domowym a w Janowiaczku skolei wiecej dzieci i wiecej nauki,czy sie myle...pomozcie dziewczyny,synek ma 4 latka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja bym posłała tam gdzie jest mniej dzieci..przedszkole jak dla mnie ma służyć do adaptacji dziecka do życia w grupie, kontaktu z rówieśnikami, dyscypliny, samodzielnego jedzenia, nauki wierszyków, piosenek itp a to i w jednym i drugim przedszklu na pewno dziecko otrzyma..
jeszcze Dziecie bedzie miało okazję do nauki jak pójdzie do szkoły.
:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzieki,a moze jakies opinie na temat tych przedszkoli?
Janowiaczek cieszy się dość dobrą opinią, ale Iskierka na Dokerów chyba ciut lepszą, tak przynajmniej mówią fryzjerki, do których chodzę :) sama stoję przed tym wyborem. O Domowym nic nie wiem, bo tego nie brałam pod uwagę.
ranking iskierka janowiaczek domowe... według opinii mam z którymi rozmawiałam przed posłaniem córki ...poszła do iskierki jestem mega zadowolona drugie dziecko tez tam poślę
Iskierka wiem ze ma dobre opinie ale niestety jest duzo dalej dla nas,musielibysmy wyjsc z domu o 6 zeby dojechac tam,a mam na 7,30 do pracy,dojezdzajac do Gdyni

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

pilnie prawnik (23 odpowiedzi)

Witam...mam pytanie czy wiecie może gdzie jest dobry prawnik w Gdńsku od spraw rodzinnych(a...

Gdzie ubieracie swoje dzieci (36 odpowiedzi)

Witam, zastanawiam sie gdzie mogłabym nakupowac swojej córce troche rzeczy, chodzę szukam i...

kolorowanki do druku (31 odpowiedzi)

czy znacie jakieś fajne strony z kolorowankami do wydruku ?

do góry