Widok

wychowawczy czy bezrobocie??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
mam do was pytanie - ostatnio zostałam poinformowana przez mojego pracodawcę, że nie mam gdzie wracać po urlopie wypoczynkowym na którym aktualnie jeszcze jestem - i że mam 2 opcje - albo pójdę na wychowawczy - albo wręczą mi wypowiedzenie i mogę iść na zasiłek dla bezrobotnych... co by nie mówić - zawsze to jakieś 600 zł. - i nie wiem czy są jakieś "haczyki":)
czy któraś z was była w podobnej sytuacji?? jakie wyjscie jest lepsze??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tylko że ja nie chcę narazie iść do pracy - bo nie mam z kim córki zostawić...:)

ale już zdecydowałam - idę na wychowawczy - w razie potrzeby wrócę do pracy - oni mnie zwolnią a ja pójdę na zasiłek... w drugą stronę nie da rady:))

dzięki dziewczyny za pomoc w podjęciu decyzji:))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pracy nie brakuje, zerknijcie - https://pracownikbudowlany.pl/PL A budowlanka nie zawsze oznacza coś bardzo wymagającego fizycznie. Różnie można do tego podejść. Natomiast inwestycji w budowlance jest mnóstwo i nie zapowiada się, aby w najbliższym czasie mogło się coś szczególnie zmienić. Jak to widzicie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Atopowe zapalenie skory (13 odpowiedzi)

Czego uzywac do pielegnacji?? Co podawac a czego nie do jedzenia??

Jakie krzesło do biurka (11 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry