Widok

wycieczki objazdowe

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Szukam informacji o wycieczkach objazdowych w Europie. Chodzi nam o zwiedzanie np. autokarem wielu miejsc, np. Włochy itp. Nie chcemy leżeć na plaży i popijać drinków z palemką;)) Możemy to robić na Stogach czy Brzeźnie...
Widziałam propozycje głównie Almaturu. Może ktoś korzystał z ich usług? Czy ktoś był na takiej wycieczce?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

My skorzystaliśmy z oferty na portalu wakacje.pl w pakiecie all inclusive i polecieliśmy na Kos. Moim zdaniem najlepszy wypoczynek to trochę zwiedzania, trochę leżenie plackiem i siedzenie w basenie do woli. Dlatego wynajęliśmy samochód i objechaliśmy całą wyspę w dłuż i w szerz, zatrzymując się na jak długo chcieliśmy, gdzie chcieliśmy, dla mnie to duża zaleta, ponieważ zorganizowana grupowa objazdowa wymusza określone postoje. Z doświadczeń podróżnika to jedna złota rada, jeśli można nie brać torby to wszelkie plecaki będą o wiele wygodniejsze. Po pierwszym dniu zwiedzania z torbą, oddałam wszystkie ważne rzeczy mężowi do plecaka, a on nawet nie odczuł, że coś nosi, może poza spojrzeniami ciekawych turystów, bo plecak ma fajny designerski ze sklepu zeskory.com.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja jestem ogromną fanką wycieczek objazdowych i przynajmniej raz do roku muszę się na taką wybrać :D w tym roku padło na wycieczkę Mozaika Chin z konsorcjum końcem kwietnia :D tak więc w końcu spełnię swoje marzenie, zwiedzę Chiny - zobaczę mur chiński na własne oczy, poznam tamtejszą kulturę i kuchnię!

poznam tamtejszą kulturę i kuchnię!

no to musiałabyś tam pomieszkac minimum z pół roku...jak nie dłużej...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

od nich akuret nie byłam ale jeżdżę regularnie z Itaką i bardzo sobię chwalę, jest ciekawie, wszystko dobrze zirganizowane, porządne hotele, warto sobie sprawdzić ich ofertę

Ja też byłem z Itaką, to dobre, zaufane biuro podroży, a jak wiadomo w tych czasach to szczególnie ważne

Jeśli ktoś szuka dobrze zorganizowanych wyjazdów, to polecam sprawdzić https://www.2bieguny.com . Programy są dopracowane, a uczestnicy mogą liczyć na profesjonalne podejście i bardzo dobrą organizację całej podróży.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry