Widok

wykroje

hej
czy posiadacie może wykroje w formie plików pdf albo coś... głównie chodzi mi o wykrój na marynarkę :)
ale inne rownież są mile widziane :) hihi

pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hop :)
w sklepach z tkaninami mozna kupic wykroje burdy, albo po prostu w burdach poszukac.
nie wyobrazam sobie drukowania pdfa z wykrojem...
podbijam :)

też jestem zainteresowana....

jest możliwość niekiedy ściągnięcia pdfa ze strony burdy, ale niestety nie wszystkie wykroje...
W BURDZIE TEJ DO KUPIENIA W KIOSKU SĄ GOTOWE WYKROJE
imageimage
Hej, wykrojów w plikach pdf nie posiadam, ale mam do sprzedania mega komplet magazynów Burda. Zestaw zawiera 97 (!!!) magazynów (2000r.numery: 11 i 12, lata 2001-2007: numery 1-12;2008r.: 1-11). Stan bardzo dobry. Wszystkie magazyny są kompletne, czyli z wykrojami. Ze względu na wagę (całość waży ok. 32 kg :))) ) w grę wchodzi odbiór osobisty - na Morenie. Super okazja dla lubiących samodzielnie wyczarowywać modne kreacje. Cena: 339 zł (czyli jedyne 3,50 zł/szt.). Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy: korolla@op.pl

Inne tematy z forum Moda i uroda

Zamiennik sildenafilu (6 odpowiedzi)

Witam wszystkich. Szukam obecnie zamiennika dla środka sildenafil. Odpada ze względu na moje złe...

Tabletki perfect bust na powiekszenie biustu. Czy działają? (75 odpowiedzi)

Od razu piszę tutaj jedno. Nie jesem jakoś specjalnie napalona na tego typu specyfiki, bo nigdy...

wróżka - tarot -czary mary? (17 odpowiedzi)

Hej dziewczyny , jestem jakby na zakręcie życiowym i to w zasadzie we wszystkich dziedzinach...

do góry