Widok

wypożyczalnia wózków dziecięcych

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam! Znajoma przyjeżdża z południa Polski na majówkę z małym dzieckiem. Czy mamy w 3mieście wypożyczalnię wózków dziecięcych? Nigdy o takiej nie słyszałam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Można kupić na OLX używany za grosze, a potem sprzedać za tyle samo. Wypożyczalni chyba nie ma. Z resztą wypożyczenie na tydzień pewnie by kosztowało tyle, co używany wózek, bo koszty lokalu, zusy, podatki itd...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jest wypożyczalnia przyczepkę rowerowych, z których większość jest dość wygodnym woskiem Spójrz na ul. Rybacką w Gdansu.

Dla kolejnych szukających. Wózki dziecięce można wypożyczyć w wypożyczalni itinere.pl w Gdańsku Osowej. https://itinere.pl/kategoria-produktu/wozki-dla-dzieci/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Był komis skrzat ale nie wiem czy jest otwarty

Ja kupowałam nowy wózek, nie chciałabym wypożyczać, jeszcze odkupić od kogoś to owszem. Ale nie wypowiadam się ,bo nie wiem w sumie w jakim stanie te wózki są w wypożyczalniach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja tez chciałam nowy, coś takiego fajnego :) Zamawiałam w https://www.abcgps.pl/wozek-cybex-3w1 Zamawiałam w całym zestawie co pozwoliło mi na spore oszczedności.

Sama sobie odpowiadasz :P

Ludzie myślą, że jak wrzucą wpis z innym podpisem lub w odstępach czasowych to nikt sie nie kapnie, że to tylko głu..a reklama...

Opinia została zablokowana przez moderatora

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wycieczka w przedszkolu (46 odpowiedzi)

Córka ma mieć w piątek wycieczkę w przedszkolu, jadą autokarem do Pucka i Rzucewa. No i tak się...

Rodzina zastępcza ??? (16 odpowiedzi)

Witam, Mam sprawę do osób prowadzących rodziny zastępcze. Nagle oszalałam! Znalazłam dla...

Dr Małgorzata Błędzka (4 odpowiedzi)

czy może ktos chodzi do pani doktor? chciałabym poznac opinię o niej.

do góry