Widok

wyrzutnie konfetti

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej dzieczyny!

będziecie miały lub miałyście może wyrzutnie konfetti na swoich ślubach? jak się sprawdziły i ile ich miałyście / będziecie mieć? Mi się podobają takie z błyszczącymi kolorowymi cienkimi karteczkami i sie zastanawiam czy takie 2 - 80 cm będą ok i czy większa ilość nie będzie zbytnio przesycona?

pozdrówki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podlączam sie do pytania-my sie zastanawiamy nad 4 szt na slub przyjaciol w lipcu (chcemy konfetti).
Bylismy teraz na slubie, gdzie przy wyjsciu z USC czekalo na mlodych 6 takich tub (szpaler-3 z jednej strony i 3 po przeciwnej) - niestety nie widzielismy samego momentu strzelania i sypania :/
Ja nazywam to tuba z płatkami róż :) ja osobiście mam kupione 2 sztuki, takie większe i będą wystrzelane na pierwszym tańcu. Widziałam to na ostatnim weselu na jakim byłam, również mieli 2-3 szt i w koszyku same płatki róż które również potem ręką rzucali w stronę młodych.
Bajecznie wyglądają te tuby. Polecam
Mogą być i płatki róż (ale jest ich mniej niż zwykłe konfetti)
na naszym ślubie ktoś z gości zrobił nam niespodziankę i przed salą weselną wystrzelili było własnie 6 sztuk efekt był powalający (co widać zresztą na zdjęciach)
A można zobaczyć te zdjęcia? :)
pirelka zamawialiście za pomocą alledrogo ? czy w stacjonarnym sklepie zakupione?
tak patrze na nie właśnie.... rozpiętość cenowa tub 4 zł - 30 zł :D
...trudna to chwila w życiu kiedy trzeba zamknąć taki rozdział codzienności , który kiedyś dodawał skrzydeł...zamknąć..i mieć odwagę otworzyć następny ......moje skrzydła urosły na nowo :)) są wielkie! silne! i otulają je TE jeszcze większe i silniejsze..
image
image

jak byś chciała to mam namiary na kolorowe konfetii w tubach ( za 13 zł odbiór w Gdańsku)
http://www.youtube.com/watch?v=h_hewDZi_nI&feature=player_embedded#at=22
tuby od 10 do 20 zł w zależności od wielkości tuby.
nowość to Tuba strzelająca banknotami :)
bizu, miałam kupować na allegro ale będąc na miejscu wstąpiliśmy do sklepu stacjonarnego, w którym było dużo różności i kupiliśmy wstążeczki dla gości i stały też te tuby...od razu wzięliśmy, mamy tylko 2 sztuki ale na pierwszy taniec wystarczy, płatki róż biało-różowe, zapłaciliśmy nie pamiętam ile ale coś koło 12 zł może, albo 7 zł... jejku nie wiem bo kupowaliśmy wszystko razem i były różne wielkości i ceny i całkiem mi się pomieszało.
Karino25 ja bym poprosiła o namiar na te konfetti w tubach :)

p.s. będziemy miec tego samego fotografa co Wy :)
image

taka tuba 80 cm kosztuje u nas 8 zł
A w jakiej cenie mają Państwo balony helowe,które widać na filmiku?
koszt pudla z balonami (100szt ) - 400zł
przy skorzystaniu z dodatkowych usług koszt 350zł

Pozdrawiam
Kasieńko odezwij sie do mnie na maila :)
karina.nowacka25@wp.pl
u nas dostępne są tuby konfetti 80 cm największe tuby strzelające na rynku w cenie 9 zł zapraszam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Fajna Sprawa te konfetti:) na bank będę miała..
A te Balony są super tylko drogo.. jak na balony frunące w niebo :)
do góry