Widok
wyrzutnie konfetti
hej dzieczyny!
będziecie miały lub miałyście może wyrzutnie konfetti na swoich ślubach? jak się sprawdziły i ile ich miałyście / będziecie mieć? Mi się podobają takie z błyszczącymi kolorowymi cienkimi karteczkami i sie zastanawiam czy takie 2 - 80 cm będą ok i czy większa ilość nie będzie zbytnio przesycona?
pozdrówki :)
będziecie miały lub miałyście może wyrzutnie konfetti na swoich ślubach? jak się sprawdziły i ile ich miałyście / będziecie mieć? Mi się podobają takie z błyszczącymi kolorowymi cienkimi karteczkami i sie zastanawiam czy takie 2 - 80 cm będą ok i czy większa ilość nie będzie zbytnio przesycona?
pozdrówki :)
Ja nazywam to tuba z płatkami róż :) ja osobiście mam kupione 2 sztuki, takie większe i będą wystrzelane na pierwszym tańcu. Widziałam to na ostatnim weselu na jakim byłam, również mieli 2-3 szt i w koszyku same płatki róż które również potem ręką rzucali w stronę młodych.
Bajecznie wyglądają te tuby. Polecam
Bajecznie wyglądają te tuby. Polecam
pirelka zamawialiście za pomocą alledrogo ? czy w stacjonarnym sklepie zakupione?
tak patrze na nie właśnie.... rozpiętość cenowa tub 4 zł - 30 zł :D
tak patrze na nie właśnie.... rozpiętość cenowa tub 4 zł - 30 zł :D
...trudna to chwila w życiu kiedy trzeba zamknąć taki rozdział codzienności , który kiedyś dodawał skrzydeł...zamknąć..i mieć odwagę otworzyć następny ......moje skrzydła urosły na nowo :)) są wielkie! silne! i otulają je TE jeszcze większe i silniejsze..
bizu, miałam kupować na allegro ale będąc na miejscu wstąpiliśmy do sklepu stacjonarnego, w którym było dużo różności i kupiliśmy wstążeczki dla gości i stały też te tuby...od razu wzięliśmy, mamy tylko 2 sztuki ale na pierwszy taniec wystarczy, płatki róż biało-różowe, zapłaciliśmy nie pamiętam ile ale coś koło 12 zł może, albo 7 zł... jejku nie wiem bo kupowaliśmy wszystko razem i były różne wielkości i ceny i całkiem mi się pomieszało.