Widok
Nie wiem ile lat ma Twoja córka ,ale mój syn ma 6 lat zaraz po feriach w klasie zapanował dziwny wirus niektóre dzieci skarżyły się ból głowy i miały gorączkę rodzice musieli przyjść odebrać dzieci w trakcie zajęć ,mój syn w piątek już obudził się gorączką ok 38 st i tak piątek i sobota utrzymywała się znaczy w sobotę zasnął miał już 37,4 w nocy juz 36,6 tak że normalnie ,dostał też katar ma go do tej pory w niedziele po podwyższonej temp ani śladu dziś tez ok .Nie wiem co to było .
U nas był wirus który zaczął sie od ogólnego rozbicia gorączki sięgającej 38,7 bólu głowy właśnie a potem kaszel i katar... U nas niestety skończyło sie antybiotykiem u syna, córki i u mnie. Zamiast lepiej było gorzej. U córki pomimo antybiotyku gorączka odpuściła dopiero w 5 dobie od rozpoczęcia podawania a po ponad tyg licząc od rozpoczęcia choroby. Tragedia :(
teperatura jest dobra ale.. sa dzieci ktore leza juz przy 38 w pol przytomne ( ja osobiscie nie goraczkowalam od 20 lat mam zanizona temperature i przy zapaleniu pluc raz miala 37.5 to mialam odjazd bo stala to 36.0 .) .ja podaje przy 38.5 .duzo przypadkow bylo ze dziecko mialo 40 i zmarlo . prosze uwazac. wiem ze teraz moda na naturalne metody ale z rozsadkiem
U nas w domu tez pogrom, najpierw 5-latek, wysoka goraczka przez 6 dni, doszedl kaszel i niestety skonczylo sie antybiotykiem, bo pojawily sie zmiany osluchowe. Potem zachorowalam ja i maz (ciezka grypa z kaszlem, 40st. goraczka, bolem miesni i duzym oslabieniem), teraz 2.5-latek.... Masakra. U znajomych podobnie (a nie kontaktowalismy sie z nimi). Strasznie to zarazliwe:( i wykancza...