Widok

wysokie podbicie stopy dziecka-gdzie dostanę bucik, jakiej firmyi?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jak w temacie. Przymierzaliśmy dzisiaj Elefanta ale lipa..., są za bardzo "spłaszczone" dla stopki mojego Synka... :(
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Paulina tez ma wysokie podbicie dla niej dobre sa trampki my mamy nike i addki i sa o tyle fajne ze maja zapiecia na rzepy wiec nic jej nie cisnie ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
moj tez ma bardzo wysokie podbiccie, kupuje buty na duze rzezpy badz sznurowane ale prawie od palca, na zime dostalam w bartku dobre bo rzepy sie zaczynaj blisko palca , ale cena wysoka bo 170 zl
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
no i wszystie dobre tom but , sopot grunwaldzka taki stary sklep niedaleko orange, ceny od 50 zol
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
dzięki dziewczyny, jak mąż wróci będziemy musieli pobiegać wspólnie za bucikami dla Synka...
image

ja w niedziele przemeirzylam chyba wszystkie sklepy (moj synek 11 msc tez ma wysokie podpicie- chyba wszystkie niemowlaki maja? ) i najlepsze moim zdaniem sa w ecco no ale od razu cena odpowiednia (choc akurat moim zdaniem na obuwiu nie ma co oszczedzac)
a gdzie dostane kozaczki z wysokim podbiciem dla dziewczynki?
zoska też ma wysokie podbicie, kupilismy ecco.
moja tez ma wysokie podbicie kupiliśmy geoxy
Gabryś ma wysokie podbicie :)

rok temu polegliśmy z Bartkami - miesiąc czasu męczyliśmy się z zakładaniem i kupiliśmy drugie buciki.

w tym roku Młody ma kozaczki z Lidla i są ok :] (zapinane na 3 rzepy)
Super buciki znalazłam w sklepie bucikidladziecka.pl. Dla dziewczynek są prześliczne, moja córeczka ma wysokie podbicie i te buciki są naprawde super, jedyna wada, że maja tylko do nr 27.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
mojej pasuje ren but kupiłam w akpolu, polecaja też emel
podbijam temat
Bo mam problem z bucikami dla synka. Za jesiennymi tyle żesmyu sie nabiegali, ale z trudem udało się jakieś adidaski kupić, ale juz sie boję co z zimowymi, to bedzie dopiero koszmar. Zostaje tylko akpol? Może macie coś jeszcze do zaproponowania Ecco i Geoxy troszkę drogie to zostawiam sobie jako koniecznośc na koniec. Przez internet nie wyobrażam sobie kupować, bo przecież trzeba mierzyć. Napiszcie gdzie kupujecie buty dla dzieci.
image
Polecam na wysokie podbicie zimowe Dei-tex z deichmanna. Cena przystępna, nie przemakają, elastyczna podeszwa.
Ja też polecam dei-tex, są naprawdę wygodne i tanie. Wadą jest że szybko się niszczą ale przynajmniej po sezonie nadają się tylko do śmieci, w odróżnieniu do "prawie nowych" bartków czy ecco..z którymi potem nie wiadomo co zrobić
Dzięki dziewczyny może ktoś jeszcze mi coś doradzi
image
hop do góry
image
Dei-tex z deichmanna polecam w 100 i wiejcie % w zeszłą zimę syn w nich biegał. chodził po kałużach nogi miał suche i bardzo ciepłe. w tym roku kupujemy też i aż się numeracja skończy będziemy kupować.
lidlowe kozaki też są super:) my w zesłzym roku mieliśmy de-tex i te z lidla, bo córeczce szybko noga rośnie. Obie firmy polecam:)
Ja miałam jedne Dei-Tex dla trzyletniej córy z wysokim podbiciem. We dwoje, mąż i ja, wciskaliśmy na jej stopy. Jakoś potem się udawało, i przez całą zimę, ale podziwiam panie przedszkolanki które córze pomagały się ubierać.
A na oko wydawały się dobre właśnie w przypadku wysokiego podbicia.

Ponadto wytrzymały do wiosny ale przy tych wiosennych śniegach zaczęły przemakać, i to raptownie na całego.
dzieki dziewczyny bardzo mi pomogłyście mam nadzieje, ze nie bede miała większych problemów z kupnem bucików
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

polećcie pakiet medyczny (112 odpowiedzi)

jestem w trakcie poszukiwań i chętnie poznam oferty, jakie macie. Nie ukrywam, że szukam pod...

Wakacje na Mazurach - gdzie polecacie? (66 odpowiedzi)

Chcemy (z mężem i ponad rocznym dzieckiem) pojechać w czerwcu na 4-5 dni na Mazury. Nie wiem...

Zwrot podatku 2025 (30 odpowiedzi)

Hej.aczy już wysyłają zwroty w Gdyni? ktoś dostał?

do góry