Widok
moj tez ma bardzo wysokie podbiccie, kupuje buty na duze rzezpy badz sznurowane ale prawie od palca, na zime dostalam w bartku dobre bo rzepy sie zaczynaj blisko palca , ale cena wysoka bo 170 zl
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
podbijam temat
Bo mam problem z bucikami dla synka. Za jesiennymi tyle żesmyu sie nabiegali, ale z trudem udało się jakieś adidaski kupić, ale juz sie boję co z zimowymi, to bedzie dopiero koszmar. Zostaje tylko akpol? Może macie coś jeszcze do zaproponowania Ecco i Geoxy troszkę drogie to zostawiam sobie jako koniecznośc na koniec. Przez internet nie wyobrażam sobie kupować, bo przecież trzeba mierzyć. Napiszcie gdzie kupujecie buty dla dzieci.
Bo mam problem z bucikami dla synka. Za jesiennymi tyle żesmyu sie nabiegali, ale z trudem udało się jakieś adidaski kupić, ale juz sie boję co z zimowymi, to bedzie dopiero koszmar. Zostaje tylko akpol? Może macie coś jeszcze do zaproponowania Ecco i Geoxy troszkę drogie to zostawiam sobie jako koniecznośc na koniec. Przez internet nie wyobrażam sobie kupować, bo przecież trzeba mierzyć. Napiszcie gdzie kupujecie buty dla dzieci.
Ja miałam jedne Dei-Tex dla trzyletniej córy z wysokim podbiciem. We dwoje, mąż i ja, wciskaliśmy na jej stopy. Jakoś potem się udawało, i przez całą zimę, ale podziwiam panie przedszkolanki które córze pomagały się ubierać.
A na oko wydawały się dobre właśnie w przypadku wysokiego podbicia.
Ponadto wytrzymały do wiosny ale przy tych wiosennych śniegach zaczęły przemakać, i to raptownie na całego.
A na oko wydawały się dobre właśnie w przypadku wysokiego podbicia.
Ponadto wytrzymały do wiosny ale przy tych wiosennych śniegach zaczęły przemakać, i to raptownie na całego.