Widok
wystrój sali
A rozpocznę wątek :) wystroju sali. Wokół niego zawsze się kręcimy, ale wielu pomysłów nie mam. Mamy stół i kwiaty, może więc macie jakieś propozycje bukietów na stół, świec? Chcemy na ścianie rozwiesić nasze zdjęcia - z dzieciństwa :) żeby goście mieli się z czego pośmiać. Może spreparujemy "drzewka geanalogiczne". Macie jakies pomysły?
my chcemy wykorzystac ten pomysl ze slodkimi migdalami dla gosci. i myslimy tez o dekoracji sali w jakims konkretnym stylu. Poniewaz to bedzie Roza Wiatrow, nad samym morzem, to pomyslalam o takiej rzeczy:
do zaproszen wsypac troche piasku z plazy, troche go rozsypac tez na na stolach. Jako dekoracja stolow - wazy wypenione piaskiem, muszlami i woda, na tym plywajace swieczki. Czytalam tez o pomysle, zeby ustawic wazy/akwaria wypelnione neonkami, to dopiero musi pieknie wygladac :-) Nie wiem jeszcze co ze scianami.
do zaproszen wsypac troche piasku z plazy, troche go rozsypac tez na na stolach. Jako dekoracja stolow - wazy wypenione piaskiem, muszlami i woda, na tym plywajace swieczki. Czytalam tez o pomysle, zeby ustawic wazy/akwaria wypelnione neonkami, to dopiero musi pieknie wygladac :-) Nie wiem jeszcze co ze scianami.
tez fajny pomysl. mi sie osobiscie podoba strasznie ta koncepcja z neonkami. tylko co ja z nimi zrobie po weselu?? chyba sobie akwarium w domu zbuduje :o)
co do innych pomyslow na dekoracje, to juz w formie ciekawostek - czytalam o wystroju w temacie "Zachod slonca". dziewczyna miala dosc oryginalny pomysl - nagrac na tasme zachod slonca, a pozniej wyswietlac ten film na scianie przez caly czas trwania wesela.
co do innych pomyslow na dekoracje, to juz w formie ciekawostek - czytalam o wystroju w temacie "Zachod slonca". dziewczyna miala dosc oryginalny pomysl - nagrac na tasme zachod slonca, a pozniej wyswietlac ten film na scianie przez caly czas trwania wesela.
hm a u nas jest juz dekoracja sali w cenie i zajmuje sie tym lokal wiec nie mamy zbytnio pola do dzialania, dziewczyny a czy u Was w zwyczaju jest tez ozdabianie domu panny mlodej na ten wielki dzien? jakies plansze specjalne, balony itp? Słyszałam tez ze mozna przygotowac wlasnie wspolny duzy album a w nim zdjecia Wasze i Waszego mężczyzny od dziecinstwa az do wspolnych zdjec poprzedzajacych slub:) oczywiscie z odpowiednimi komentarzami wtedy puszcza sie ten album zeby goscie poogladali jest przy tym duzo zabawy i sympatycznych wspomnien:)
No u mnie w rodzince to ja pierwsza jestem za mąż wychodząca ;) ale nie słyszałam o przystrajaniu domku, chyba po prostu normalnie posprzątam jak zwykle i jakieś świeże kwiaty na stół ;) bo my wszyscy spotkamy się raczej w kościele :) a nie u mnie w domku...
Co do tych albumów weselnych to fajna sprawa - DJ czasami dysponuje sprzętem do prezentacji multimedialnych, więc można coś stworzyć w powre poincie - trzeba tylko skanera, albo cyfrówki :) i można gościom filmy puszczać :) albo zamiast tego zachodu słońca na ścianę, właśnie wasze zdjęcia :)
Ale co dalej z tym wystrojem?
Co do tych albumów weselnych to fajna sprawa - DJ czasami dysponuje sprzętem do prezentacji multimedialnych, więc można coś stworzyć w powre poincie - trzeba tylko skanera, albo cyfrówki :) i można gościom filmy puszczać :) albo zamiast tego zachodu słońca na ścianę, właśnie wasze zdjęcia :)
Ale co dalej z tym wystrojem?