Widok

wysypka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
moja córka ma od wczoraj taką drobną wysypkę, sędzi ją bo jest cała podrapana tułów,plecy ,szyja,na karku mniej na rękach i nogach no i troszkę na policzkach, szukałam jakiejś choroby zakaźnej ale w sumie oprócz tej wysypki nie ma innych objawów ,żadnej gorączki czy osłabienia... podałam jej dziś fenistil w kropelkach i wapno ale nie widać, żeby coś pomogło bo ciągle swędzi. Panuje teraz jakaś choroba zakaźna? czy to może coś ją uczuliło.hmm..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ospa nie na pewno ospa była w styczniu :) i to były kropki a ta wysypka to taka kaszka
też myślałam o szkarlatynie ale kurcze nie ma żadnych innych objawów oprócz tej swędzącej wysypki, chyba sie załamię jak starsza znowu zarazi małą ;/
no oczywiscie ospa tez wchodzi w gre teraz panuje ospa i szkarlatyna
moim zdaniem to ospa. Moja córka też ma takie objawy i lekarz stwierdził ospę....
wysypka pojawia sie przy szkarlatynie,

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry