Widok
Marta
Juz mu to tłumaczono, niestety nadal zniża sie do naszego poziomu... oczywiście piszę to w moim imieniu, nie zaliczam Cię do tej grupy, gdyż maszs to szczęście ze jako nieliczna z odwiedzajacych to miejsce nie zostałaś nazwane śmieciem...jak na razie...wcześniej czy później zdaża sie to każdemu, a usta wypowiadające te słowa niezmiennie te same i wykrzywione w grymiasie sadystycznej i bezinteresownej niemawiści...
xxx
Piszę co myślę bo po to jest to forum.
Drogą dedukcji wywnioskowałam że Martę może spotkać to samo co mnie w momencie gdy ciepło odezwałam się do Mixera...
Przypominam sobie jeden słowny atak z mojej strony gdzie niezbyt przebierałam w słowach, ale to już było dłuugo po tym jak obrzuciłeś mnie stekiem wyzwisk w stylu przydupasa, włazidupa etc....
Twoja przychylność jest zmienna jak chorągiewka, zdaża Ci się być miłym i opryskliwym dla tej samej osoby, wystarczy że napisze pod innym pseudonimem...
Gdybyś choć raz użył odrobinę inteligentniejszych argumentów w dyskusji - może bym nawet byla zainteresowania wysłuchaniem. Jestem osobą tolerancyjną, ale do pewnych granic. Właśnie skazałeś się na banicję... w granice mojej tolerancji zbyt szybko nie wrócisz.
I spodziewam się z twojej strony kolejnej serii wyzwisk pod moim adresem, przecież nie masz zamiaru sie zmienić.
Amiszowe przeklenstwo...
Nie ma Cię.
Drogą dedukcji wywnioskowałam że Martę może spotkać to samo co mnie w momencie gdy ciepło odezwałam się do Mixera...
Przypominam sobie jeden słowny atak z mojej strony gdzie niezbyt przebierałam w słowach, ale to już było dłuugo po tym jak obrzuciłeś mnie stekiem wyzwisk w stylu przydupasa, włazidupa etc....
Twoja przychylność jest zmienna jak chorągiewka, zdaża Ci się być miłym i opryskliwym dla tej samej osoby, wystarczy że napisze pod innym pseudonimem...
Gdybyś choć raz użył odrobinę inteligentniejszych argumentów w dyskusji - może bym nawet byla zainteresowania wysłuchaniem. Jestem osobą tolerancyjną, ale do pewnych granic. Właśnie skazałeś się na banicję... w granice mojej tolerancji zbyt szybko nie wrócisz.
I spodziewam się z twojej strony kolejnej serii wyzwisk pod moim adresem, przecież nie masz zamiaru sie zmienić.
Amiszowe przeklenstwo...
Nie ma Cię.
Tja
a nie pomyślałeś xxx, że do Hyde Parku mogą zaglądać dzieci ? Przecież tej strony nie wyłapią żadne filtry rodzinne. Uważasz, że to bez znaczenia, że jakiś małolat będzie czytał ordynarne, zwyrodniałe i dziwnie monotematyczne teksty ? A może to taka zastępcza forma ekshibicjonizmu ? Za zimno już pod akademikami :) ?