Widok

xxx

ale dlaczego ?????? :(
MARTUS? a co Ty taka ugodowa nagle? walcz kobieto ! walcz! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

xxx?

ja sie nie chce wtracac, ale myslisz, ze Ty jestes zupelnie obiektywny?

Fate

A pamiętasz niekończące się wojny w sekcji B zwanej Jak Fan z Fanem? Dobra Gratka na makulaturę.

fate i jej kangur..

...w 100% zgadzaja sie z Martusia i przylaczaja do zyczen ^_^

xxx

chciałam skończyć patetycznie, głęboko i rfleksyjnie jak rzadko kiedy, ale niestety nie mogę.Z dwóch powodów 1:jeśli sam nazywasz kogoś śmieciem to nie żadaj od innych żeby byli inni 2:nazwałeś mnie i fate normalnymi-jesteś pierwszy!pochwalę się rodzinie:)

xxx

Dorośnij dziecko.

Kelly Fanko

a pewnie! i te spory o ten boysband :) ale ja wtedy tylko czytalam, bo bylam za mala zeby pisac :) pisalam dopiero do "dziennika.." pozdrawiam cieplo ^_^

WQszyscy skrzywdzeni proszę podnieść rękę....

I kliknąć na enter przy wyślij wypowiedź...

:(

ja juz nic nie rozumiem....

xxx

no dobrze ale czy Ty musisz się zniżać do ich poziomu?Nie lepiej odejść z godnością(jak ja i fate;))

Marta

Juz mu to tłumaczono, niestety nadal zniża sie do naszego poziomu... oczywiście piszę to w moim imieniu, nie zaliczam Cię do tej grupy, gdyż maszs to szczęście ze jako nieliczna z odwiedzajacych to miejsce nie zostałaś nazwane śmieciem...jak na razie...wcześniej czy później zdaża sie to każdemu, a usta wypowiadające te słowa niezmiennie te same i wykrzywione w grymiasie sadystycznej i bezinteresownej niemawiści...

xxx

Dobranoc, choć i tak się z Tobą nie zgadzam.

Fate

Ależ oczywiście że jestem Kelly Fanką...
Teraz i przedtem w Gratce też.
...co nie przeszkadza zajmować się administracją i innymi rzeczami. To wszystko jest przejściowe. Życie na Ziemi także.

xxx

Przypominasz mi kogos, kto jest dumny z faktu, ze walczy z prostytucja za pomoca penisa.

Matra sie boi...

bo jej sie gadugadu rozwalilo ... no ktory to? przyznac sie! :)

MARTA

chcialam napisac! to blad! aaaa! ja tez sie boje :)

fate

dobrze Ci tak...zdrajco:P

Oj, Ty!

to ja w poszukiwaniu sprawcow Twego upodlenia , a Ty mi tak? niedobra Majtusia!

xxx

Piszę co myślę bo po to jest to forum.
Drogą dedukcji wywnioskowałam że Martę może spotkać to samo co mnie w momencie gdy ciepło odezwałam się do Mixera...
Przypominam sobie jeden słowny atak z mojej strony gdzie niezbyt przebierałam w słowach, ale to już było dłuugo po tym jak obrzuciłeś mnie stekiem wyzwisk w stylu przydupasa, włazidupa etc....
Twoja przychylność jest zmienna jak chorągiewka, zdaża Ci się być miłym i opryskliwym dla tej samej osoby, wystarczy że napisze pod innym pseudonimem...
Gdybyś choć raz użył odrobinę inteligentniejszych argumentów w dyskusji - może bym nawet byla zainteresowania wysłuchaniem. Jestem osobą tolerancyjną, ale do pewnych granic. Właśnie skazałeś się na banicję... w granice mojej tolerancji zbyt szybko nie wrócisz.
I spodziewam się z twojej strony kolejnej serii wyzwisk pod moim adresem, przecież nie masz zamiaru sie zmienić.

Amiszowe przeklenstwo...
Nie ma Cię.

Tak przy okazji...

...roznych klik- my z Majtusią mamy swoja wlasna :) i chcialysmy do niej zaprosic blurpa, ale On nie chce dac sie zaprosic :( wiec to jest nasz najwiekszy problem ^_^

Tja

a nie pomyślałeś xxx, że do Hyde Parku mogą zaglądać dzieci ? Przecież tej strony nie wyłapią żadne filtry rodzinne. Uważasz, że to bez znaczenia, że jakiś małolat będzie czytał ordynarne, zwyrodniałe i dziwnie monotematyczne teksty ? A może to taka zastępcza forma ekshibicjonizmu ? Za zimno już pod akademikami :) ?

Inne tematy z forum Hydepark

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (156 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

Grajdołki (244 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

muza na dziś (787 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry