Widok
Nie musisz udawac Fate, badz soba po prostu, lecz nie oceniaj mnie w tej chwili po tym, co robie.A pomysl dlaczego to robie.Pomysl.
Nie zmienilem stosunku do Ciebie Fate mimo tego, co napisalas, nie zmienilem tez do Marty:-)
I juz przestajke pisac, bo to meczace, musze sie miescic pomiedzy interwalami czasowymi programu wysylajacego te posty.
Nie zmienilem stosunku do Ciebie Fate mimo tego, co napisalas, nie zmienilem tez do Marty:-)
I juz przestajke pisac, bo to meczace, musze sie miescic pomiedzy interwalami czasowymi programu wysylajacego te posty.
f
już Ci tłumaczę-ja-miastowa;))
Otóż na HP piszą same nieczułe stwory i xxx je zniszczy zaśle HP dowcipami i dobry humor gwarantowany a my stracimy możliwośc kontaktu.Ech.I kto tu jest nieczuły?A może admin zamknie HP bo takie jak my zaniżają jego poziom?Czyli nie mam pojęcia o co chodzi-czyli jak zwykle na HP:)
A wszystko przez Ciebie wyzwałaś xxx i już nie chce mu się z nami gadać:)
Otóż na HP piszą same nieczułe stwory i xxx je zniszczy zaśle HP dowcipami i dobry humor gwarantowany a my stracimy możliwośc kontaktu.Ech.I kto tu jest nieczuły?A może admin zamknie HP bo takie jak my zaniżają jego poziom?Czyli nie mam pojęcia o co chodzi-czyli jak zwykle na HP:)
A wszystko przez Ciebie wyzwałaś xxx i już nie chce mu się z nami gadać:)
f.
Niestety wszytskie te posty są jak najbardziej zgodne z polityką tej strony i nie można ich wyciąć:
nie są one powtórzeniami (jak na razie)
nie zawieraja treści niezgodnych z prawem i ubliżajacych innym uczestnikom forum (jak na razie)
nei zawieraja "nadprogramowej" liczby przekleństw, jeśli możan sie tak wyrazić.
Ich usunięcie byłoby więc niezgodne z obowiazjącymi tu zasadami.
Niestety.
nie są one powtórzeniami (jak na razie)
nie zawieraja treści niezgodnych z prawem i ubliżajacych innym uczestnikom forum (jak na razie)
nei zawieraja "nadprogramowej" liczby przekleństw, jeśli możan sie tak wyrazić.
Ich usunięcie byłoby więc niezgodne z obowiazjącymi tu zasadami.
Niestety.