Widok

xxx

ale dlaczego ?????? :(
MARTUS? a co Ty taka ugodowa nagle? walcz kobieto ! walcz! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nowa koncepcja sztuki

Z tych naszych rozmów wyłania się idea występów i... jakich jeszcze nie było. Stworzenia czegoś zupełnie nowego. Nowa wartość może powstać jako synteza różnorodnych sprzecznych ze sobą wartości. Jeżeli chcemy osiągnąć nową wartość musimy doprowadzić do konfliktu między tym co fizyczne, a tym co duchowe. Jeżeli natura, więc fizyczność jest czymś pierwotnym czyli tezą, to kultura jest jej antytezą, a synteza tym co pragniemy osiągnąć. Gdy ktoś z nas gimnastykuje się reprezentuje naturę więc tezę, jeśli ktoś z nas śpiewa reprezentuje kulturę więc antytezę. Chcąc stworzyć sztukę na naszą miarę musimy zwiększyć w niej udział wysiłku fizycznego, a dla antytezy i duchowego. I to jest nowa strategia syntezy. I to jest nowa koncepcja sztuki

...

Wiadomo teraz z kąd się biorą socjopaci..przecież ktoś ich sobie wychował....

xxx

No to przeczytaj swojej wnuczce na głos któreś swoje "zmartwychwstanie", najlepiej jedno z późniejszych, bo bardziej kwiecieste.... a potem zapytaj ją czy w sformułowaniach typu "włazić komuś w pupkę" widzi coś głębszego....
Jak sam twierdzisz, dzieci potrafią jeśli się dobrze przypatrzą. Pozwól jej więc patrzeć. Kiedyś będzie ci wdzięczna, na pewno.

xxx

wiesz, nigdy nie chcialabym Ci sie narazic :) ale jak my nie mamy myslec o Tobie zle skoro chcesz "zniszczyc" miejsce, w ktorym my czujemy sie dobrze ( w miare;) ? pewnie wiele osob probowalo przemowic do Ciebie- ja nie bede, mam wrazenie, ze i tak nie sluchasz, tego co ludzie chca Ci przekazac. A zreszta , co ja moge? jestem tylko glupia malolata, ktora teraz mozesz nazwac smieciem.....i tak mam dosc hyde parku. rezygnuje...

xxx a po co...

piszesz wszystko 4 razy?A tak na marginesie to napisałem to bez związku z Waszymi wczesniejszymi słowy-cio nie oznacza, że się z Tobą nie zgadzam, lub mółbym zgodzić...:)

Fate

!!!WYGRALIŚMY!!!

WIEM !!!!!!!

a wymien nazwisko jednego pilkarza wloskiego, ekspercie :P

fate

no ten taki co go masz w portfelu;)

Agrhhhhh....

Gomes jest z Portugalii!!! naucz sie wreszcie :b

fate

serio?a nie wygląda:)

ekspert, ekspert...

nie lam sie ! jestes ajaksem tylko takim mniej fullwypas ;-)

dobranoc....

Martusiu! Leonie! Blurpie! (chociaz Cie nie ma ) i inni ktorzy maja zamiar spac...

fate

nie jestem wypasiona w kosmodrom?eee to ja tak nie kcem(reno klijo nie kcesz?)idę spać dobłanoc(nie przepłaszaj tylko się kułwa popław)no to tym optymistycznym akcentem miłej nocy życzę bez czołgów, kotów, medalionów, dowcipów, biczowania, angielskiego i kilku innych rzeczy które sponsorowały dzień dzisiejszy.A korzystając z okazji proszę o odroczenie wyroku na HP do jutra-kiedy to fate straci łączność ze światem(dostawa towaru z holandii:))a ja wraz znią pogrążę się w otchłani rozpaczy.Czy ja mam słowotok?

wlasnie ze ja skoncze!

oszczedzcie HP do jutra, bo moje zycie w sieci zbliza sie do nieuchronnego konca! i wcale nie mam dosc :P
Tak, masz slowotok, ale kreatywny...idz spac, bo Ci odpadna oczy jak mi :)

xxx

pytanie bylo do Marty z podtekstem radosnej nieswiadomosci, sorry jeseli Cie zranilo :)

xxx ^_^

...ja poprostu nie lubie nieuzasadnionej agresji skierowanej w moja strone...ok. pomylka i sprostowanie : Martusia jest ekstra, ale nie jest ekspertem od pilki noznej (niestety;)

xxx

odpowiedzialam Tobie szybciej niz napisales? jak to mozliwe? wpadlam w petle czasowa i cos mi sie w oczch miesza...najlepiej pojde spac!

Fate

Jeszcze nie masz omamów :D
Pan xxx był hurtowo wycinany i komuś się omsknęła ręka i wyciął coś czego nie musiał.
Za to również przeprosiny w kierunku Szanownego Pana, ale wycinanie go jest męczące i powoduje problemy z koordynacja ruchów...

xxx

niestety nie pozostawiasz mi wyboru - przechodzę na ciemną stronę mocy....

194.228.201.3

takie IP coś mi się wydaje niedługo zostanie zablokowane. Oj, oj. Ale czy to że ja powiedziałem, że on ma n****ne musi odrazu kasować również mojego posta? To lekko niesprawiedliwe (czyż nie)

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (236 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

muza na dziś (787 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (156 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

do góry