Widok

yeelow peel

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
kochane,
z uwagi an to iz nic odkładnego nie dowiedziałm sie z watku (o kwasach) chciałam zapytać te które stosowały lub ich kolezanki były na tym zabiego Yellow Peel...
warto czy nie??? narazie stosuje make-up na twarz z uwagi na pory i przebarwienia i czy ten zabieg pomoże??? czy kiedys w koncu nie bede musiała sie make-upowac???
dzieki za rady i ewentualne komentarze...
meg

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
źle napisałam oczywiście YELLOW PEEL

Droga meg1 właśnie minęły 3 tygonie od dnia kiedy poddałam się temu zabiegowi. Skóra faktycznie zrobiła się gładsza a pory zmniejszyły. W niektorych miejscach nadal delikatnie się łuszczy. A czy jestem zadowolona? Po częsci tak, jednak kilka przebarwień nadal zostało i to co najbardziej spędza mi sen z powiek, mianowicie takie zgrubienia na brodzie nie wiem jak to dokładnie opisać, w każdym razie strasznie mnie to wkurza. Mój lekarz twierdzi, że potrzeba jeszcze troche czasu tak powyżej miesiąca aby mowić o faktycznym efekcie. Jakby co pytaj albo tu na forum albo na priv. Służę pomocą. Pozdrawiam.
meg1 a czy maseczka z kwasów owocowych to jest to samo co zabieg Yellow Peel ?
Ja w czwartek idę do kosmetyczki na 1-wszy z serii 4 zabiegów właśnie kwasami owocowymi. Ciekawa jestem efektów! Ponoć trzeba powtórzyć co najmiej 3-4 zabiegi aby efekt był zadowalający.

nie Kawa, to cos innego - tam sa kwasy glikolowe i jakeis tam jeszcze ze 4 inne.
dzis ide na kontrole do Dermatologa i wymuszę na nim jakis zabieg złuszczający... zobaczymy, ale wiecie co... troszke sie podłamałam bo z twarzy zeszło a na dekolt i ramiona mi sie przerzuciło :(((( buuuuuu
dzis normalnie tego lekarza zabije jak mi nie pomoże i bedzie marudził ze to, że tamto.... oni to lubia zbywac ludzi i trzeba byc do nich stanowczym...

meg

meg - nie to żebym coś ci usiłowała doradzić, ale spytaj dermatologa w razie czego czy może by ci nie przepisał pigułek anty - wiem że niektótre z nich bardzo pomagają na cerę :) buzi buzi buzi :)

wiem niunia,
ale nie wiem czy chce je brać... z jedenj strony bym chciała... ale z drugiej to boje się.... ze przytyje, a po Dianie w 1,5 micha 5 kilo mi przybyło wiec odpada.... a jakie jeszcze sa fajne????

buziak,
meg

meg kociaku, mrrrr piszę ci emajlaska ;)

Jezu jeśli chodzi o piguły Diane to ja też kiedyś je bralam i przytyłam chyba z 10 kilo jak brałam te hormony bryyyyy

a ja nie tyłam od hormonów ;) ale to jak widać u każdego inaczej działą :( ;( a Diane to niestety nie jest zbyt dobre rozwiąązanie, prawda ? :)!

prawda witch....
ale zobaczymy po dzisiejszej wizycie... może cos dalej wymysle, ale wiecie z buzia jest ok, tylko te plamki i przebarwienia i te pory byłam jakoś wydłubała aby ich nie było... ;)))

pozostaje kwestia plecków a raczej karku i dekoltu - nie wiem co śie stalo , ze mnie taka rózyczka w postaci bolacych wulkanów wysypała... :((((

meg

Wiecie co biorę dianę już kilka lat, ale max przytyłam 3 kg i całe szczęscie, a teraz chudne moj najleprzy sposób to 1,5 l wody mineralnej niegazowanej, a żeby nie mieć ochoty na slodycze łykam chrom organiczny
co organizm to inna reakcja...
zobaczymy co dalej, dzis mam juz 3 wizyte, wieć musi cos zadecydowac co robić dalej... ten dermatolog oczywiście...

buziakos,
meg

no jasne kazdy inaczej to znosi, ja jak sobie przypomnę tych wszystkich lekarzy (dermatologów) do ktorych chodziłam i ktorzy przepisywali mi rożne mazidła, ktore z kolei nie pomagały to mnie skręca, ale na szczęście pryszczy się pozbyłam
A słyszałyście może o StriVectin-SD? Dostępny tylko w Sephorze podobno rewelacja, działa na blizny po tradziku i przebarwienia, likwiduje też rozstępy. Brzmi ciekawie jedyne co odstrasza to cena w zależności od pojemności to 390 zł lub 700 zł i tak się zastanawiam bo co to za specyfik, ktory działa na twarz i na d..pupę.
faktycznie, wiele reklam w prasie jest na temat tego preparatu, podobno odmładza!!!!! ;))
ale cena zabójcza... sorki, ja jestem jeszcze młoda ;)) a pryszczy to mi to nie usunie na stałe....

tak cera i tyle...

meg

ja nie słyszałam o tym cudo co leczy twarz i d... , ale mnie na to nie stać ;) przynajmniej jeszcze ;)
a co do wizyty w Sephorze to jakoś ten tego nie byłam, pogoda taka wsiowa i wogóle no wiecie ;P he he he ...... ale pójdę, no pójdę jak nic ;)
no rusz Swój piekny tyłeczek i śmigaj z Chełmiku do Auchan czy gdzieś tam... no i podziel sie radami z nami...
witch, chyba chumorek nie taki jaki powinien byc????

buzi,
meg

aaa wiesz meg, znowu byłam u Promotora na PG :) i jestem taaaka szczęśliwa ;) że mi się odechciewa, w Gda ciągle paaada.... i nastraja tak ... niechętnie do życia :).... w następny poniedziałek kopnę się do gdańska do seph ....
tuu tez pada, ja zaraz uciekam na chawire, na 18-deramtolog, a na 19-nauki...
ja tez mam sredni nastrój, ale jakoś dziś mam wene do tego aby sie nastarjac optymistycznie... ;)))
dasz rade witch... i sr...j na tego promotora... powolutku i skończysz pisanie (jak ja jestem madra, a sama tkwie w miejscu, nie?;))))

buziakos amigos,
meg

do góry