Widok

yeelow peel

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
kochane,
z uwagi an to iz nic odkładnego nie dowiedziałm sie z watku (o kwasach) chciałam zapytać te które stosowały lub ich kolezanki były na tym zabiego Yellow Peel...
warto czy nie??? narazie stosuje make-up na twarz z uwagi na pory i przebarwienia i czy ten zabieg pomoże??? czy kiedys w koncu nie bede musiała sie make-upowac???
dzieki za rady i ewentualne komentarze...
meg

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
już mieszkamy!!! Pod koniec stycznia się przeprowadziliśmy.
Na 3-g0 Maja. W centrum Gdyni. W sumie to prawie rok szukaliśmy mieszkania.
A Wy? Macie coś na oku?
:"))) powaznie, ach ja tez bym tak chciała !!!!! ale super gdzie bedziecie mieszkac gdzies w Gdyni?

ja bym tyle normalnie też nie dała.... Rozumiem ćie jeśli chodzi o koszty mieszkania bo my właśnie niedawno kupiliśmy mieszkanie. Kupa wydatków.
No dobra, zdradze to, kupiliśmy mieszkanie właśnie od tego dermatologa dlatego mam zniżke....
aj, wiesz lepiej poszukam dobrego korektora .....

ale spróbuj pogadać z nim na bezpłatnej konsultacji u niego
może tylko mi tak powiedział żebym myłała że taką dużą zniszke mi dał...
To dla MNIE zdecydowanie za drogo (mam na głowie jeszcze kupno mieszkanka) szkoda, kuercze jakie to wszystko drogie :(

:((((((

tak się złożyło że mam zniżke sporą u tego dermatologa
ale powiedział mi że normalnie kosztuje jeden zabieg (o zgrozo)
300zl
Salema zainteresowałs mnie, powiedz tylko na jakiego rzędu wydatek mam sie nastawić????

zabiegi robie u dermatologa w gdyni.

salema
Salema a gdzie robiłas tren zabieg i ile on kosztuje?
A ja mogę sie wam pochwalić że wczoraj zaczęłam zabiegi easy peeling.
Czekają mnie jeszcze 3 zabiegi co tydzień. Są formą łagodnego peelingu stosowaną przez kobiety aktywne zawodowo. Czyli takie po których można normalnie wychodzić z domu.
Po paru dniach ma mi się delikatnie złuszczać skóra.Poza tym czuje tylko ściąganie na twarzy.
Ten peeling ma podziałać na mój trądzik przede wszystkim no i na małe blizny.
Ciekawa jestem efektu po wszystich zabiegach. Na razie podoba mi sie to że po jednym zabiegu mam wrażenie takiej naciągniętej twarzy.
no to może się spotkamy Witch ja jestem umowiona na 17
tuu tez pada, ja zaraz uciekam na chawire, na 18-deramtolog, a na 19-nauki...
ja tez mam sredni nastrój, ale jakoś dziś mam wene do tego aby sie nastarjac optymistycznie... ;)))
dasz rade witch... i sr...j na tego promotora... powolutku i skończysz pisanie (jak ja jestem madra, a sama tkwie w miejscu, nie?;))))

buziakos amigos,
meg

aaa wiesz meg, znowu byłam u Promotora na PG :) i jestem taaaka szczęśliwa ;) że mi się odechciewa, w Gda ciągle paaada.... i nastraja tak ... niechętnie do życia :).... w następny poniedziałek kopnę się do gdańska do seph ....
no rusz Swój piekny tyłeczek i śmigaj z Chełmiku do Auchan czy gdzieś tam... no i podziel sie radami z nami...
witch, chyba chumorek nie taki jaki powinien byc????

buzi,
meg

ja nie słyszałam o tym cudo co leczy twarz i d... , ale mnie na to nie stać ;) przynajmniej jeszcze ;)
a co do wizyty w Sephorze to jakoś ten tego nie byłam, pogoda taka wsiowa i wogóle no wiecie ;P he he he ...... ale pójdę, no pójdę jak nic ;)
faktycznie, wiele reklam w prasie jest na temat tego preparatu, podobno odmładza!!!!! ;))
ale cena zabójcza... sorki, ja jestem jeszcze młoda ;)) a pryszczy to mi to nie usunie na stałe....

tak cera i tyle...

meg

A słyszałyście może o StriVectin-SD? Dostępny tylko w Sephorze podobno rewelacja, działa na blizny po tradziku i przebarwienia, likwiduje też rozstępy. Brzmi ciekawie jedyne co odstrasza to cena w zależności od pojemności to 390 zł lub 700 zł i tak się zastanawiam bo co to za specyfik, ktory działa na twarz i na d..pupę.
no jasne kazdy inaczej to znosi, ja jak sobie przypomnę tych wszystkich lekarzy (dermatologów) do ktorych chodziłam i ktorzy przepisywali mi rożne mazidła, ktore z kolei nie pomagały to mnie skręca, ale na szczęście pryszczy się pozbyłam
do góry