Widok
mi się udało z dnia na dzień - dzwoniłam wieczorem, a następnego dnia rano już byłam u Pana Tomka :)
ale to dlatego, że tego dnia był sam w pracy i chciał później otworzyć salon ;) ale pokrzyżowałam Mu plany ;P
zależy jaka długość włosów - bo liczona jest ilość zużytej farby :) za tanio nie jest - bo to L'oreal :)
mi na krótkie włosy farba + strzyżenie + modelowanie na następny raz wyliczył ok 170zł :P
ale to dlatego, że tego dnia był sam w pracy i chciał później otworzyć salon ;) ale pokrzyżowałam Mu plany ;P
zależy jaka długość włosów - bo liczona jest ilość zużytej farby :) za tanio nie jest - bo to L'oreal :)
mi na krótkie włosy farba + strzyżenie + modelowanie na następny raz wyliczył ok 170zł :P
ogólnie jestem zadowolona :) miło było też popatrzeć na Pana Tomka w akcji - profesjonalny perfekcjonista ;)
co prawda to jeszcze nie jest odcień blondu, który sobie wymyśliłam - ale cudów nie można oczekiwać po dekoloryzacji ;) następnym razem(farba) będzie lepiej :D
ja siedziałam 5,5 godziny i zostawiłam 277zł :)
co prawda to jeszcze nie jest odcień blondu, który sobie wymyśliłam - ale cudów nie można oczekiwać po dekoloryzacji ;) następnym razem(farba) będzie lepiej :D
ja siedziałam 5,5 godziny i zostawiłam 277zł :)
Byłam w czwartek po Tobie i mu wspomniałam o Tobie. Mówił, że ciężko było wrócić z kolorem, bo bał się o Twoje włosy :)
Że jeszcze musi popracować nad fryzurą ale nie chciał ich nadwyrężać.
Ja byłam na tonowaniu koloru i ku zaskoczeniu tylko 40 zł zostawiłam. Ale wyglądam teraz jak chciałam.
Mam nadzieję, że Ty również jesteś zadowolona
Że jeszcze musi popracować nad fryzurą ale nie chciał ich nadwyrężać.
Ja byłam na tonowaniu koloru i ku zaskoczeniu tylko 40 zł zostawiłam. Ale wyglądam teraz jak chciałam.
Mam nadzieję, że Ty również jesteś zadowolona
http://hair-studio.com.pl/
To stronka do fryzjera Tomka :)
Aga, fajnie że jesteś zadowolona. Chociaż mówił że jeszcze musi na fryzurą u Ciebie popracować :D
To stronka do fryzjera Tomka :)
Aga, fajnie że jesteś zadowolona. Chociaż mówił że jeszcze musi na fryzurą u Ciebie popracować :D