Widok
We Wrzeszczu to ja chodziłam kiedyś do takiego salonu w pasażu jak się idzie od kolejki w stronę Grunwaldzkiej do pani Reni i zawsze byłam zadowolona, choć salon nie jest może z tych najtańszych.
Potem się przeprowadziłam, i było mi za daleko, ale przechodziłam tam ostatnio, i widziałam przez szybę, że p. Renia wciąż tam pracuje.
Potem się przeprowadziłam, i było mi za daleko, ale przechodziłam tam ostatnio, i widziałam przez szybę, że p. Renia wciąż tam pracuje.
zastanawiam sie nad tym by sie sama uczesac na slub , te dziewczyny co mnie widzialy to wiedza jakie mam wlosy , mysle zeby je tylko lekko upiac z boku jakimis kwiatuszkami >No bo co , koka nie chce wiec fryzjer tez pewnie zaproponuje mi jakies luzne upiecie i mam za to zaplacic 100 zl , ???? zaczne probowac z mama cos wymyslać , jak macie jakies propozycje luznych fryzur na krecone dlugie/półdlugie wlosy to bardzo prosze :)
we wczesniejszych watkach dziewczyny wlejaly fryzurki dla dlugich wlosow... ja czasami prostuje moje loki ale w dniu slubu nie chcę , Przyznam szczerze ze krecone wlosy to duzo robty np . jak raz je zepniesz spinka na caly dzien , top na drugi jak chcesz je rozpuscic to trzeba je moczyc lub nakladac jakis specyfiki zeby sie ladnie krecily, a czasm rano mam taka szope , ze jak patrze w lustro to az mi sie smiac chce z tego co widze ;)
HIHIHI nie zapomnialam ale bardzo orginalnie to nazwalas . mysle ze ten chlapacz bedzie ladnie wygladal , a ty masz juz pomysl kto cie uczesze ??? wiesz wczoraj mialam maly kryzys i juz bylam u fryzjera ale akurat nie bylo wolnego miejsca i nie zostalam, moze i dobrze sie zlozylo bo bym pewnie cos glupiego wymyslila :0
Sabra! Ty mi nic nie kombinuj na swojej gufce bo masz ładna frizurke !!! Ja na chwile obecna jeszcze nic nie wiem, nie orientowalam sie w salonach fryzjerskich, ale licze ze moja przyszla tesciowa cos mi podpowie:))
Kombinuje tylko czy obciac wlosiska czy zostawic je w takiej dlugosci.... wiesz, ja wiekszosc zycia, oprocz incydentu z dlugimi piórami , nosiłam fryzurki typu Ewa Drzyzga ;))))
Kombinuje tylko czy obciac wlosiska czy zostawic je w takiej dlugosci.... wiesz, ja wiekszosc zycia, oprocz incydentu z dlugimi piórami , nosiłam fryzurki typu Ewa Drzyzga ;))))
hmmm a widzialas jej nowa fryzurke?? MOja mama sie nia zachwyca , to tak apropo tego ze ty mialas taka fryzurke jak ona hihihi No fakt ty masz wiecej czasu , a ja mam fantazje na razie planuje troszke z kolorem sie pobawić , ale bede szukac w brazach ewntualnie spod spodu jakies ciut jasniejsze pasemko , ach zawsze jak idzie wiosna to mam ochote sie oszpecic hahahahah :):)
No obecna frizura Ewy D. jest licha, ale ja zawsze mialam takie bardzo krotkie, z jezykiem z tylu....Ach, ale milo wowczas bylo, bo grzebienia wogole nie urzywalam tylko moje paliczki mnie czesaly :))
A co do kolorystyki to ja myslalam o takich delikatnych pasemkach czekoladowo-blondynkowych, ale takich bardzo subtelnych . Pytanie, kto mi takie wlasnie je zrobi ?? Chyba nikt nie jest w stanie odgadnac moich wizji ;)))
A co do kolorystyki to ja myslalam o takich delikatnych pasemkach czekoladowo-blondynkowych, ale takich bardzo subtelnych . Pytanie, kto mi takie wlasnie je zrobi ?? Chyba nikt nie jest w stanie odgadnac moich wizji ;)))