Widok

fryzura próbna

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Ja polecam salon fryzjerski "Dalia 2" na Siedlcach . Naprawdę mają tanie fryzury i bardzo mi się podobają. Szczegulnie polecam panią Irenke.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy któras z was byla w salonie fryzjerskim Bogna we wrzeszczu ??? ja tam kiedys kolorek robilam i wyszlo ladnie ale nie wiem jak tam obcinaja i czesza , moze króras z was byla w tym salonie ??????

hej no nie mozliwe nikt z was tam nie byl????szkoda bo nie mam namiaru na zadnego fryzjera !!! bo jakos tak zmienialam wczesniej , zaden mi nie przypadl do gustu:(:(

We Wrzeszczu to ja chodziłam kiedyś do takiego salonu w pasażu jak się idzie od kolejki w stronę Grunwaldzkiej do pani Reni i zawsze byłam zadowolona, choć salon nie jest może z tych najtańszych.

Potem się przeprowadziłam, i było mi za daleko, ale przechodziłam tam ostatnio, i widziałam przez szybę, że p. Renia wciąż tam pracuje.

kurcze chyba nie wiem o jakim pasażu mówisz ma.siu:( Jakos tak wyszlo że nie mam swojego fryzjera :(:( musze sie rozejrzec

Naprzeciwko Puchatka czy jakoś tak, takiego sklepu z art. dla dzieci.

acha to juz wiem gdzie patrzec :) pojde teraz w marcu gdzies ...zrobic sobie kolorek i zobacze jak wyjdzie ,nie mam jeszcze wymyslonej fryzurki slubnej :(:(

Widziałam że tam są teraz dwa studia fryz.-kosm. obok siebie. Ja chodziłam do tego bliżej kolejki. Generalnie były tam dobre fryzjerki, ale ja chodziłam potem już tylko do p. Reni, i sobie chwaliłam.

A ie za szybko na kolor
skoro masz jeszcze 3 m-ce?? Ja tam sie wybieram na 2 tygodnie przed slubem zeby byl swiezy i wogole.
no wiesz ale przecirz teraz tez chce miec ladne wloski , nie tylko w dzien slubu:):):) dlatego chce isc najpierw cos wypróbowac:0

zastanawiam sie nad tym by sie sama uczesac na slub , te dziewczyny co mnie widzialy to wiedza jakie mam wlosy , mysle zeby je tylko lekko upiac z boku jakimis kwiatuszkami >No bo co , koka nie chce wiec fryzjer tez pewnie zaproponuje mi jakies luzne upiecie i mam za to zaplacic 100 zl , ???? zaczne probowac z mama cos wymyslać , jak macie jakies propozycje luznych fryzur na krecone dlugie/półdlugie wlosy to bardzo prosze :)

Zazdroszcze Ci że masz kręcone włoski!!!Ja też bym chciała ale niestety mam długie i proste jak druty a jak je skrece to i tak mi sie rozpadna a koka nie chce i myslałam o jakims lużnym upieciu no i nie wiem co dalej....:(
image
we wczesniejszych watkach dziewczyny wlejaly fryzurki dla dlugich wlosow... ja czasami prostuje moje loki ale w dniu slubu nie chcę , Przyznam szczerze ze krecone wlosy to duzo robty np . jak raz je zepniesz spinka na caly dzien , top na drugi jak chcesz je rozpuscic to trzeba je moczyc lub nakladac jakis specyfiki zeby sie ladnie krecily, a czasm rano mam taka szope , ze jak patrze w lustro to az mi sie smiac chce z tego co widze ;)

Sabra! Pozwole sobie wrzucic moje 3 grosze a propos Twojej fryzurki choc zadna ze mnie stylistka ;)) Masz pikne loczęta i opcja z podpieciem cfietkami delikatnie jest wedlug mnie najbardziej trafna :)))

Ja bede miala chlapacz dl 13 cm ;))

czesc SAlmo :) dzieki za twoje trzy grosiki , mam zamiar wlasnie tak zrobic ,!!! pozwole sie spytac co to jest chlapacz ??????

Sabra! No wiesz, zapomnialas ??? Chlapacz to moje przedłużane wlosy z tyłu głowy, ktore zamierzalam okroic ;))

HIHIHI nie zapomnialam ale bardzo orginalnie to nazwalas . mysle ze ten chlapacz bedzie ladnie wygladal , a ty masz juz pomysl kto cie uczesze ??? wiesz wczoraj mialam maly kryzys i juz bylam u fryzjera ale akurat nie bylo wolnego miejsca i nie zostalam, moze i dobrze sie zlozylo bo bym pewnie cos glupiego wymyslila :0

Sabra! Ty mi nic nie kombinuj na swojej gufce bo masz ładna frizurke !!! Ja na chwile obecna jeszcze nic nie wiem, nie orientowalam sie w salonach fryzjerskich, ale licze ze moja przyszla tesciowa cos mi podpowie:))
Kombinuje tylko czy obciac wlosiska czy zostawic je w takiej dlugosci.... wiesz, ja wiekszosc zycia, oprocz incydentu z dlugimi piórami , nosiłam fryzurki typu Ewa Drzyzga ;))))

hmmm a widzialas jej nowa fryzurke?? MOja mama sie nia zachwyca , to tak apropo tego ze ty mialas taka fryzurke jak ona hihihi No fakt ty masz wiecej czasu , a ja mam fantazje na razie planuje troszke z kolorem sie pobawić , ale bede szukac w brazach ewntualnie spod spodu jakies ciut jasniejsze pasemko , ach zawsze jak idzie wiosna to mam ochote sie oszpecic hahahahah :):)

No obecna frizura Ewy D. jest licha, ale ja zawsze mialam takie bardzo krotkie, z jezykiem z tylu....Ach, ale milo wowczas bylo, bo grzebienia wogole nie urzywalam tylko moje paliczki mnie czesaly :))

A co do kolorystyki to ja myslalam o takich delikatnych pasemkach czekoladowo-blondynkowych, ale takich bardzo subtelnych . Pytanie, kto mi takie wlasnie je zrobi ?? Chyba nikt nie jest w stanie odgadnac moich wizji ;)))

do góry