Widok
Ok biore sie do szukania , ja tez mam rozne doswiadczenia z obcinaniem swoich wlosow , najgorsze jest to ze jak mam ochote cos zmienic w swojej fryzurze to musza to byc duze ciecia , bo inaczej nie widac , zadnych grzywek , pazurkow itd..... fakt wlosy sie ladnie kreca ale caly czas wyglada sie tak samo. Ale nie narzekam ;) dzieki opinie , jak pjde do fryzjera to napisze co mi wyszlo z tej wizyty . A ty della kiedy masz slub ??? bo nie widze na liscie??
Sabra widziałam to zdjecie ze spotkania i właśnie tak sobie pomyślałam, że taki opalizujący brąz pasowałby Ci bardziej, niz taki ciemny brąz jaki masz teraz, ale to tylko moje zdanie... Kiedyś miałam podobną fryzurke do Ciebie, tyle że nie były to moje naturalne loki - zawsze robiłam sobie na tą piankę włoski i wtedy wychodziły takie sprężynki. Wiem, ze z obcieciem loków to fryzjerzy mają wielkie problemy zawsze, a juz z ich układaniem to masakra...Jedni loki obcinali mi na sucho (wtedy lepiej wychodziło), inni myli najpierw główkę i cieniowali tak troche na wyczucie, więc wtedy nie zawsze efekt był ciekawy.
Widziałam gdzies taką fotkę, była chyba wklejona na forum - Panna w sukience slubnej z kręconymi włosami i kwiatkiem we włosach - wyglądała przepieknie - poszukaj.
Buźka,
Widziałam gdzies taką fotkę, była chyba wklejona na forum - Panna w sukience slubnej z kręconymi włosami i kwiatkiem we włosach - wyglądała przepieknie - poszukaj.
Buźka,
wow della taki mam wlasnie plan , ale ty to tak ladnie opisalas ;) tylko nie chce miec tak calkiem rozpuszczonych , musze jakies delikatne upiecie wymyslic i mam zamiar wlasnie jakis kwiat w kolorze sukni sobie "zaaplikowac" , a co do kolorku mhh to brzmi ciekawie , a skad ten pomysl z jasniejszym brazem ???
Sabra Ty masz śliczne kręcone włoski - nic z nimi na slubie nie musisz robić - pianka SuperSkręt, głowa w dół, ręce w ruch i zwiekszyć jedynie ich sprężystość możesz, dodatkowo jakiś kwiatek we włosach - ja bym Cie tak widziała :). Jesli o kolor chodzi, to na Twoim miejscu bym je nieco rozjaśniła, myslę, że lepiej byłoby Ci w jakimś jaśniejszym odcieniu brązu - aksamitna czekolada, lub coś w tym stylu...co Ty na to? :>
No obecna frizura Ewy D. jest licha, ale ja zawsze mialam takie bardzo krotkie, z jezykiem z tylu....Ach, ale milo wowczas bylo, bo grzebienia wogole nie urzywalam tylko moje paliczki mnie czesaly :))
A co do kolorystyki to ja myslalam o takich delikatnych pasemkach czekoladowo-blondynkowych, ale takich bardzo subtelnych . Pytanie, kto mi takie wlasnie je zrobi ?? Chyba nikt nie jest w stanie odgadnac moich wizji ;)))
A co do kolorystyki to ja myslalam o takich delikatnych pasemkach czekoladowo-blondynkowych, ale takich bardzo subtelnych . Pytanie, kto mi takie wlasnie je zrobi ?? Chyba nikt nie jest w stanie odgadnac moich wizji ;)))
hmmm a widzialas jej nowa fryzurke?? MOja mama sie nia zachwyca , to tak apropo tego ze ty mialas taka fryzurke jak ona hihihi No fakt ty masz wiecej czasu , a ja mam fantazje na razie planuje troszke z kolorem sie pobawić , ale bede szukac w brazach ewntualnie spod spodu jakies ciut jasniejsze pasemko , ach zawsze jak idzie wiosna to mam ochote sie oszpecic hahahahah :):)