Widok

fryzura próbna

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Ja z zapytaniem, jak to jest z fryzurą ślubną próbną bo moja fryzjerka mi powiedziałą ze nie zrobi mi fryzury ślubnej takiej jak w dniu ślubu tylko zarys fryzury bo już odzwyczaiła się tak robić, masakra jakaś płakać mi się chce bo fryzjerką jest dobrą ale potraktowała mnie strasznie, a nie chce rozpaczać w dniu ślubu z powodu fryzury :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wszystko zależy od fryzjerki i jej doświadczenia. Moja fryzjerka równiesz odradziła mi próbną, zaufałam jej gdyż widziałam fryzurę którą upieła mojej koleżance na ślub (przepiękna i bardzo oryginalna fryzura nawiązująca do lat 50-tych). Pokazałam zdjęcia fryzur, które mi się podobały i to wystarczyło. W dniu ślubu uczesała mnie bardzo pięknie - tak jak chciałam czyli w stylu lat 30-tych. Niektórzy maja po prostu fach w rękach i nie muszą 'próbować' jeśli klient się nie upiera. Jeśli jej ufasz i uważasz, że jest dobrą fryzjerką to nie ma sie czego bać.
Aj z tymi fryzjerami to masakra. Mi tez moja mowila, ze nie warto przychodzic na probna, na szczescie jej nie posluchałam. Wyszlo na to, ze mialam u niej juz dwie probne i po obu zalamka. Slub za 2 tyg a ja bez fryzjera... macie dziewczyny kogos naprawde godnego polecenia? Na dobre, znane fryzjerki z forum juz za pozno... Dajcie znac jezeli macie kogos z Gdańska.
moja fryzjerko-makijazystka zrobila mi fryzure probna dokladnie taka , jak weselna, po prostu dala mniej lakieru. ta weselna roznila sie tym, ze juz mialam wpiety welon, chcoiaz na probne zostalo na niego miejsce. Zadna z nich nie byla jak chełm, ale wytrzymala do popoludnia dnia nastepnego w lekkiej modyfikacji z upeciem, poniewaz bylo goraco
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja będe się czesać u Andrzeja Jodełko (we wrzeszczu).
Czesał na ślub moją siostrę i mame i mnie - i wszystkie byłyśmy zadowolone.

Na próbną idę do niego 9 czerwca (dlugo przed ślubem, ale świadkuję akurat i będe mogła ją przetestować).

Ja uważam, że próbna jest wskazana. i nawet nei ze względu na to czy będzie się podobac (aczkolwiek to tez), wg mnie przede wszystkim ważne jest to czy będziesz się dobrze czuła w tej fryzurze (wygodna) i czy będzie się trzymać.

wiadomo też że żaden fryzjer nie uczesze Cię identycznie 2x, najwyżej bardzo podobnie.

Moja siostra próbną miała na Panieński, i jak później miała normalne czesanie w dniu ślubu, to powiedziała mu pare sugestii co jej nie odpowiadało, np, ze zamiast szpilek chce wsuwki, bo szpilki sie jej wysuwały, że zamiast podniesionej góry chce płaską, bo ta podniesiona i tak jej klapła i źle sie w niej czuła itp.
ja też nie miałam fryzury próbnej, wcześniej spotkałam się z fryzjerką i omówiłam co i jak, zaufałam bo wiedziałam, że to naprawdę dobra fryzjerka i wszystko było ok; ale na makijaż docelowy nie zdecydowałabym się bez próbnego - to jednak coś innego zwłaszcza gdy ktoś nie maluje się na co dzień jakoś specjalnie :)
Mnie czesał pan Tomek z galerii fryzur na ul szarej w gdańsku. Po dokładnym wywiadzie jaka jest sukienka, dodatki, makijaż sam proponował ale także wysłuchał co ja bym chciała. Efekt był super. Fryzura ślubna wyszła rewelacyjnie- także trzymała się jeszcze na drugi dzień na poprawinach- z delikatny przy lakierowaniem niesfornych kosmyków. Polecam z całego serca Pana Tomka- młody i kreatywny człowiek i nie zrobi z was straszydeł jak co niektóre fryzjerki. Pozdrawiam
Kogo z Gdyni polecacie ???
serdecznie polecam http://obsessivestudio.pl/ zapomnialam imienia, ale zawsze mowie ze do Pani Blondynki chce :)
ostatnio przedstawila mi swietna wizje na frysure slubna, a mam bardzo cienkie wlosy wiec obawialam sie co sie da z nich zrobic ;P
http://www.dream-beauty.pl/index-1.html

U magdy mialam probna tez ze zdjecia i nie bylo problemu , mkijaz i fryzura trzymay sie super.

Mialam niedawno jeszce fryzure na panienski i mkijaz przetrzymaly cala noc i wiem ze na wesele rowniez tak nbdezie.

Magda zawsze pyta i doradzi w czym lepiej.

Ja jetsem zadowolona =)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też POLECAM Madzię :)

Już nie raz mnie czesała i malowała; zawsze byłam zadowolona.
A i ceny ma konkurencyjne!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kogo jeszcze polecacie?
Kogoś kto do mnie dojedzie do domu !!!!
do góry