Widok

z czego pija wasze 1,5 roczne dzieci

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
co sie u was najbardzie sprawdza? bidon, butelka, niekapek, a moze pija juz z kubeczka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kubki
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
moj ma rok i 1 msc pije z kubka nie kapka i z zwyklego kubka
imageimage
Mloda pije z niekapka (ale juz rzadko) z bidonu wlasnie raczej, z kubka, a najczesciej na spacerach z butelki z dziubkiem :)
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
od zawsze szklanka nigdynie bylo u nas buli
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
nasza Lena pija mleko z butelki MAM antykolkowej, a wode i herbatke z niekapka lub Mam butelki treningowej. U nas tylko te produkty się sprawdzaj,a, bo są juz rok i wygladają jak nowe, więc się nie wstydzę bo moje butle nie mają osadu, brudnych rys i przebarwien.
Tośka mleko nadal z butelki, ale wodę i soki z kubeczka ze słomką.
image

image
U nas podobnie, mleko z butelki, wodę i herbatkę z kubeczka (normalny, niekapek, z dzióbkiem albo ze słomki). Soków nie pija wcale.
moja córcia pije z takiego bidonu
http://www.allegro.pl/item1075246997_bidon_pstryczek_300_ml_tommee_tippee_bpa_0_18.html
polecam sprawdza się w 100 %
mojej Adzie kupiłam jakieś pół roku temu taki bidon:
http://www.allegro.pl/item1063974856_nuby_bidon_niekapek_355ml_vari_flo_4_kolory.html#gallery
dla mnie rewelacja ostatnio dokupiłam kolejny - taki sam i nową słomkę:)
ale mleko lubi pić z niekapaka, czasem też pije ze zwykłego kubka, ale nie zawsze uda jej sie odstawic na stół;) i potem problem mamy:) hehe
Toska pije z niekapka przerobionego na kapek - tylko wodę. I z butelki wody "sport" na spacerach.
image
---
no to ładnie same Tośki MOJA Tosia mleko pije z butli a wode i soczki z niekapka
synek 15 miesięczny, mleko z butelki, inne napoje ze słomki, próbujemy uczyć z kubeczka,ale trochę się buntuje
a ja mam egzemplarz niepijacy i bardzo malo pije, a jak pije to toleruje tylko butle:/ i tylko TT:/ mysle, ze zaczynam zabierac sie za ostrzejsza nauke picia z chocby niekapka, albo kubka czy cos. Ze szklanki jak juz pije to po 2 lyczki i reszte by rozlewala bo to fajna zabawa:/
image
image
U mnie porażka Kubek niekapek róznych firm jest wogole nietolerowany :( Najlepsza butelka no i ewentualnie jak mi się chce bawić to zwykły kubek .
image
A moja Niki wodę pije z butelki tej takiej zwykłej plastkowek tylko że z dzióbkiem (kupuję takie 6 paki np Nestle). Herbatkę ze zwykłego kubeczka, czasem z niekapka, soczek z kratonika za słomką, a mleczko ze zwyklej butli do mleka
w tym wieku dobrze jest uczyć juz dawać pić z kubka
albo z bidonu ze słomką
zwykła butla ze smokiem powinna być juz żegnana
u nas picie tylko z niekapka, próbuje uczyć moje dziecko picia z normalnego kubka ale nic z tego ,odwraca się , boi ,nie weźmie nawet łyczka, ze słomki też nie umie, wiec tylko niekapek i tylko woda,mleko daję mu w butelce, bo wypije wtedy sporo, kaszki to tylko 120ml by zjadł a mleka z butli wypija więcej ,a że jest alergikiem i żadnego nabiału jeść nie może to zależy mi żeby nadrabiał mlekiem, pije Nutramigen
image

image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

pomóżcie-pomysł na własny biznes (107 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

Jaki piasek do piaskownicy? (39 odpowiedzi)

Kupujecie specjalny, atestowany? Czy zwykły, budowlany? Gdzie kupujecie?

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (72 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

do góry