Widok

z wózkiem do lasu - gdzie?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
macie jakieś sprawdzone miejsca w okolicach trójmiasta gdzie można pospacerować z maluchem i wózkiem??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Matemblewo np.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dolina radości w Oliwie:)
My chodzimy codziennie w Oliwie, ale nie aż w dolinie radości tylko wchodzimy do lasu już wzdłuż ogródków działkowych przy ul Kwietnej/Świerkowej.
z karwin do sopotu (przez Bernardowo), fajna trasa bo cały czas na dół :)
To zależy czy np samej z wózkiem, czy z asystą.
Gdy jadę z dzieckiem i psem, to do Doliny Radości. Można wygodnie podjechać i od razu jest las.
Gdy jestem sama, to wybieram tereny przy plaży.
Abrahama do góry, dochodzi się do lasu. Dwie dolinki, jedna na wprost, druga po prawej. Ludzie się kręcą więc można czuć się bezpiecznie, ale też bez przesady, jest spokojnie.
ja raczej odradzam stogi ,moja siostra chodziła ze stogów lasem na plaże,spotkali raz dziki a potem z małymi dzieciak też bez wózka był więc marne szanse ucieczki,na szczęście byli już dosyć blisko plaży i stał jakiś samochód i za niego się schowali
06.07.2009r. - 3705g, 60 cm, synuś,
20.02.2015r.-26.04.2015r.-10tc - Aniołek
20.04.2017r.-przewidywany termin porodu
Dziki są wszędzie gdzie las. U mnie dziki zaglądają do klatki :D Jeśli nie mają młodych są zupełnie nie groźne no chyba, że czują zagrożenie ze strony człowieka.
Tam też wychodza pod klatki ale jak dookoła masz sam las i dzika właśnie z młodymi a ludzie tam tak nie chodzą to ja bym miala stracha.Też raz z nimi byłam się tam przejść ale już mi sięodechciało po ich opowieściach.Ale chodzi mi tylko o tamto konkretne miejsce.
06.07.2009r. - 3705g, 60 cm, synuś,
20.02.2015r.-26.04.2015r.-10tc - Aniołek
20.04.2017r.-przewidywany termin porodu

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

do góry