Widok
zabawki do domu dziecka?
czy sa takie miejsca, do ktorych mozna zawiesc zabawki? nie nowe ale dzialajace i nie zniszczone. do kubla z + nie wynosze, bo mi sie wydaje, ze to potem do lumpow trafia. wole sama do celu dotargac. moze sa jakies miejsca (w gdyni najlepiej) gdzie mozna cos zaniesc - dom dziecka np?
może lepiej hospicjum, szpital lub dom samotnej matki?
z tego co pamiętam z forum weselnego - domy dziecka mają dość zabawek ;) i jak Dziewczyny chciały zamiast kwiatów zbierać zabawki - to Forumki pracujące w domach dziecka/mające tam kogoś znajomego, z rodziny - pisały, że domu dziecka mają dość zabawek, że inne rzeczy są im potrzebne :)
z tego co pamiętam z forum weselnego - domy dziecka mają dość zabawek ;) i jak Dziewczyny chciały zamiast kwiatów zbierać zabawki - to Forumki pracujące w domach dziecka/mające tam kogoś znajomego, z rodziny - pisały, że domu dziecka mają dość zabawek, że inne rzeczy są im potrzebne :)
może masz w pobliżu jakieś przedszkole państwowe, w takich placówkach bardzo chętnie przyjmują zabawki, bo wiadome pieniądze potrzebne na inne cele...
albo poczytaj, może trwa jakaś akcja, w Gdyni przez cały listopad, grudzień była akcja "podziel sie pluszaczkiem" , w szkołach zbierano zabawki dla najbiedniejszych, w zeszły roku tak samo
albo poczytaj, może trwa jakaś akcja, w Gdyni przez cały listopad, grudzień była akcja "podziel sie pluszaczkiem" , w szkołach zbierano zabawki dla najbiedniejszych, w zeszły roku tak samo
myślę, że mogłabyś oddać do Szpitala Wojewódzkiego w Gdańsku. Na oddziale dziecięcej chirurgii jest placyk zabaw dla maluszków. Jak byłam tam z synkiem, to pamiętam jak mamy rocznych i kilkuletnich chłopców żałowały, że nie ma tam dla nich autek do zabawy.
Mogę jedynie podejrzewać, że na innych dziecięcych oddziałach jest podobnie...
Mogę jedynie podejrzewać, że na innych dziecięcych oddziałach jest podobnie...