Widok
ja kwiaty tez bardzo lubie, ale wlasnie o to chodzi, ze jak pomysle sobie, ze zaraz mi zwiedna, to po prostu szkoda.
I Goblin, nie robie ze slubu imprezy charytatywnej, bo nie KAZE gosciom przyniesc jedzenia, tylko PROSZE, a to duzo roznica, i kazdy zrobi jak bedzie chcial, przeciez na nikogo sie nie pogniewam, jak jednak przyniesie kwiatka
I Goblin, nie robie ze slubu imprezy charytatywnej, bo nie KAZE gosciom przyniesc jedzenia, tylko PROSZE, a to duzo roznica, i kazdy zrobi jak bedzie chcial, przeciez na nikogo sie nie pogniewam, jak jednak przyniesie kwiatka
a ja stwierdziłam ze nie bedziemy pisac wierszyka o pieniadzach zamiast prezentow, chociaz oczywiscie wole je dostac zamiast jakis cudow, ale mam nadzieje ze ludzie juz przywykli do tego ze na slub najlepiej dac koperte a nie kolejne zelazko czy posciel.... taka mam nadzieje, a jak moi goscie jednak nie, to wtedy sie pomartwimy co zrobic z tym co nam kompletnie niepotrzebne.
a kwiaty...tez lubie, ale tanie nie sa i jak sobie pomysle ze w takich ilosciach zwiedna na moich oczach to mi ich szkoda troche...
a kwiaty...tez lubie, ale tanie nie sa i jak sobie pomysle ze w takich ilosciach zwiedna na moich oczach to mi ich szkoda troche...
my tez prosiliśmy o jedzenie dla zwierzaczków, oczywiście przynieśli je zapakowane np. w siatkach i naprawdę nie było tak widać , że to jedzonko. A co do maskotek dla dzieci z Domów Dziecka to naprawdę niema sensu( wiem coś o tym bo moja mama pracuje w jednym z nich)maja ich full, najbardziej przydałyby się im pieluszki.
Karmela - czadowy robaczek. Zaczęłam się zastanawiać, czy to przypadkiem nie jakiś zamiennik białej myszki mi się wytworzył.
A jeśli chodzi o "coś" zamiast kwiatków, to nasze rodziny powiedziały -NIE. Więc nie wpisywaliśmy nic do zaproszeń.Natomiast znajomych poprosiliśmy o kupony lotka. Jeśli chodzi o prezenty to sugestia jest jedna - pieniądze. Na pytanie jaki chcemy prezent odpowiadamy, że taki, co się do koperty zmieści.
A jeśli chodzi o "coś" zamiast kwiatków, to nasze rodziny powiedziały -NIE. Więc nie wpisywaliśmy nic do zaproszeń.Natomiast znajomych poprosiliśmy o kupony lotka. Jeśli chodzi o prezenty to sugestia jest jedna - pieniądze. Na pytanie jaki chcemy prezent odpowiadamy, że taki, co się do koperty zmieści.